標題: 請問有冇姊妹近來買到行政套裝啊! [打印本頁]

作者: CECI    時間: 2010-3-3 04:29     標題: 請問有冇姊妹近來買到行政套裝啊!

請問有冇姊妹近來買到行政套裝啊! 如果去G2000等果d商舖買的話,聽食白果都得喇!請問可有建議呢?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-3 16:36

有冇試過淘寶?
作者: kevin428    時間: 2010-3-3 21:28

不好意思去店舖賣就在網上買啊
8 @5 K) t, i+ X但去店舖買女裝也沒啥啊!
作者: CECI    時間: 2010-3-3 23:57

我都不怕難為情的! 怕的只是失望而已! 入到去問完冇Size果種失落感...唉!
作者: busneoplan    時間: 2010-3-17 21:09

可以去馬莎買,唔啱有得換
作者: shinobu    時間: 2010-3-17 23:41

我係淘寶買....
% G. T' x  l# D8 @1 f% S款可能冇咁正
, E; x( I: e( n# |! P# K# g5 K2 T7 s但緊緊O岩身....
) s" F5 Z. [- @2 }! _. P+ \5 s$ a2 V- m5 e9 ?
或者去旺角訂造....
作者: peterchan01    時間: 2010-4-5 12:40

did you try h&m ?
作者: iamonheel    時間: 2010-4-5 12:47

你有無去 新世界中心 Viola, 執笠大減價做到 31/3
2 {: g/ r3 f% }. [* Y我執咗套40碼, 500$咋
作者: little_tracy    時間: 2010-4-5 18:27

旺角果個荷里活都有好多, 男女裝都有
作者: SZCD    時間: 2010-4-26 03:38

谢谢楼主分享。谢谢!
作者: SZCD    時間: 2010-4-26 03:39

谢谢楼主分享。谢谢!
作者: karenyu128    時間: 2010-5-1 21:13

g2k 買..無問題bor
作者: Celina    時間: 2012-3-13 13:55

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:41 發表   0 S% J) Y/ \* k5 A0 m( `9 i
我係淘寶買....
0 [! d( v' m1 Q款可能冇咁正
9 A& T, G+ U" j7 l" v) v但緊緊O岩身..../ C" P2 y. b  D) _: N! l0 p2 Z
# G1 T7 ^$ D6 n' @9 O% F# ]/ W
或者去旺角訂造....
  ]! k3 s% ~& a. [; |: R3 F+ x2 ^% c* P8 f

! `' k: a3 P* z: h; i訂造?香港有店舖肯幫男人度身造女裝嗎?可否提供地址?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0