標題: 大家好~新人來報到一下~ [打印本頁]

作者: 露姬    時間: 2010-3-4 04:34     標題: 大家好~新人來報到一下~

大家好~新人來報到一下~
( \2 D. s  Z: u9 e" Q& c8 ?近來開始想穿女裝...開始留意這方便事/ \; L" i) G8 @# w7 x, d* c) u
希望可以交到點同好啦~
  ]- p5 p: S0 w. z  v0 o一起交流交流~可以的也希望有人可以陪出街~1 A7 K6 q4 H: x- W2 b
自己一個沒膽穿出門...
作者: kittykiki    時間: 2010-3-7 02:18

歡迎歡迎, 記得要常來喲~
作者: 小夢    時間: 2010-3-7 02:21

我只係穿鞋類
作者: newcder    時間: 2010-3-7 02:30

你貼張相上黎o麻~$ h( i, _9 z1 j5 u( P6 w
( C, h1 H' c$ K4 }' W2 x
會有好多人比意見你, 好快就可以出街啦~
作者: Suki_siu    時間: 2010-3-7 03:17

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-4 04:34 AM 發表   
# h  G: J* g- h5 n; C  w大家好~新人來報到一下~
3 ?) j/ h" t$ K$ ?( {8 T近來開始想穿女裝...開始留意這方便事
3 ?2 L: O- M9 f! h! x  q希望可以交到點同好啦~
, G  f* G" J1 x' C# y! }一起交流交流~可以的也希望有人可以陪出街~0 S) [. e/ P: z/ G1 {7 L
自己一個沒膽穿出門...
; ~# F% \7 t1 o- ^% _3 E( X好丫~到時一齊出丫
作者: Angela汪安琪    時間: 2010-3-7 10:41     標題: 妳好喔

好姐妹~我也是新人呢~以後多交流喔^^
作者: 08miki08    時間: 2010-3-7 12:16

你又話add咗我,都唔見你嘅?
作者: 阿賢    時間: 2010-3-16 19:20

跟我1樣我ㄝ沒穿過女裝出去
作者: 7look8look    時間: 2010-3-16 19:24

哈佬~ 我都係新來
作者: Shurato    時間: 2010-3-16 20:04

我暫時只係cosplay的時候才會穿女裝,
- N. L, u0 u/ F+ i2 V不過都有想其他場合試下~~
作者: 誰來愛我    時間: 2010-3-22 19:34

每位姊妹都好漂亮唷!!# p; Y8 x  d/ t  |
我也是一位新人9 `8 L2 W. B. b2 p( L
有什麼不懂得請多多指教唷

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0