標題: 好想著絲襪... [打印本頁]

作者: lvf05    時間: 2010-3-7 21:20     標題: 好想著絲襪...

我好鍾意著絲襪,好想著絲襪出街...可惜我係個男仔,著出街一定比人咩....!!!
7 r$ K7 Q5 \' D/ r# x! K有冇人可以幫吓我呀???
作者: Yoshihk    時間: 2010-3-7 21:53

我都日日箸返工,係長褲入面邊個知呢
作者: 156357    時間: 2010-3-7 22:03

着来翻学都母人知啦
* h  e' Y0 B0 \, C  ~: b( H只要动作唔好甘大未得lo
作者: 偽娘    時間: 2010-3-7 22:11

經常都穿住!!
. \- |2 N1 H/ F+ h7 }在家中 !!( B2 w% S* G: u7 M
返工時 !!
$ [/ |8 Y: }/ ~7 t/ \6 p* s偽娘時 !!) p0 u; N# W5 F& G/ |

8 n1 e) _# M0 P如果你偽娘吾到  / CD吾到 !!
* V& C% v8 |& z6 `$ F2 c可以著左後 出面條褲咪沒人看到囉
作者: lvf05    時間: 2010-3-7 22:23

但係返到屋企都有人知...
作者: CECI    時間: 2010-3-8 00:22

返屋企你都唔會在家人面前換衫掛? 除左咪收落袋囉! 冇人在家就速速洗左佢! 絲襪好快乾ga! 想著就著,小擔心吧! Support你!!!
作者: 心儀    時間: 2010-3-8 01:05

著係褲入面我試過好唔自在既
- ~* D' P5 Z6 o/ }9 e所以我都係cd時先著
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-8 01:47

要把握呢幾日喇,涼反~
作者: ngyl1394    時間: 2010-3-8 15:34

要把握呢幾日喇天氣轉涼
7 b( M4 P4 W) i' B, |2 ~* I著絲襪會好好
) C5 e, D/ h5 J5 P/ D* P我現在穿五指絲襪呀
$ ^1 B2 F$ y+ n: \  k& c0 P很正腳指有很大的空間活動% \: G/ h$ S* ?6 ?& Z: N# o
而且看下崴好像無穿一樣的
作者: Saya    時間: 2010-3-8 23:44

想着咪着囉, 6 B( N" q  j5 P
有信心咪show 出黎任人望, & Q+ L3 U' U4 T$ `9 [+ P% b0 b/ d
驚就着入長褲入面
  z) }! Y$ h/ ~  G# E! \) p3 R" Z' ?* z
小心着慣左唔覺存在,比人見到都唔知就真
作者: kittykiki    時間: 2010-3-9 02:01

如果你係中學生, 最緊要記得pe堂那日不要著絲襪(在西褲內)返學, 否則換衫時你就會出事......
) Z8 x) _% d! T1 }$ h$ h2 b* z( e. m5 h. }0 N8 _: |: x. e
n年前我仲係中學生時, 有次就係pe堂那日著左絲襪, 於是我趁上pe堂前的小息時間去廁所, 在廁格除左絲襪褲, 然後先可以安心在更衣室同大家一齊換衫....
作者: lvf05    時間: 2010-3-9 21:04

我平時都有著九分絲襪返學
作者: adam5354    時間: 2010-3-9 21:58

天氣凍!我會著來保暖!CD 時就一定著喇!
作者: iloveevanna    時間: 2010-3-10 02:35

有時我晚番 我會除左條長褲 淨著襪褲行番屋企  著件外套 笠住做頭就得了
作者: 偽娘    時間: 2010-3-10 13:47

主睇你想著邊種姐-3-"
' H. g" f" q/ c9 D# E
0 e7 f- ^+ Y3 \+ g凍ga 襪褲  99.99%
6 R- F. S/ V2 c. ~( @3 b. Z
# Q" d3 A' J5 B4 H  k+ p平時 偽娘 出街 就 著4腳骨
! F1 s; }* ^  O& }, ^' o家中都系一樣
作者: joey221    時間: 2010-3-11 23:16

小妹現在天氣冷已常穿絲襪上街

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0