標題: 好想著絲襪... [打印本頁]

作者: lvf05    時間: 2010-3-7 21:20     標題: 好想著絲襪...

我好鍾意著絲襪,好想著絲襪出街...可惜我係個男仔,著出街一定比人咩....!!!& J. ~, ?7 X' X1 E$ f0 K
有冇人可以幫吓我呀???
作者: Yoshihk    時間: 2010-3-7 21:53

我都日日箸返工,係長褲入面邊個知呢
作者: 156357    時間: 2010-3-7 22:03

着来翻学都母人知啦# \/ F1 @3 C. i
只要动作唔好甘大未得lo
作者: 偽娘    時間: 2010-3-7 22:11

經常都穿住!!
! k9 c$ k4 K& U* `0 F% J在家中 !!8 d2 K, ?; Q7 [9 f  C) y9 J  k  d$ @7 A
返工時 !!) w; B9 A$ x* I3 F. F1 M
偽娘時 !!4 h" _' j! g& B
+ J5 U" o) c4 q1 q4 K
如果你偽娘吾到  / CD吾到 !!9 w, P% s' v/ t+ [
可以著左後 出面條褲咪沒人看到囉
作者: lvf05    時間: 2010-3-7 22:23

但係返到屋企都有人知...
作者: CECI    時間: 2010-3-8 00:22

返屋企你都唔會在家人面前換衫掛? 除左咪收落袋囉! 冇人在家就速速洗左佢! 絲襪好快乾ga! 想著就著,小擔心吧! Support你!!!
作者: 心儀    時間: 2010-3-8 01:05

著係褲入面我試過好唔自在既' {7 v. ]5 c' {; ]4 m
所以我都係cd時先著
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-8 01:47

要把握呢幾日喇,涼反~
作者: ngyl1394    時間: 2010-3-8 15:34

要把握呢幾日喇天氣轉涼
  w  @  x9 R# U' M8 k0 z) P著絲襪會好好
! y9 I% u- O4 {) s% r/ J我現在穿五指絲襪呀
& m7 k8 a7 W& |( `( p& i很正腳指有很大的空間活動  q2 a( H% i9 H- j* z  j
而且看下崴好像無穿一樣的
作者: Saya    時間: 2010-3-8 23:44

想着咪着囉,
  }  @9 f4 O! h5 C/ `有信心咪show 出黎任人望,
+ J+ N9 T+ ?0 F0 q4 x驚就着入長褲入面+ |9 a4 T7 U  i/ ~' @+ F! j

5 E% ?3 X+ s! [' M# F) r 小心着慣左唔覺存在,比人見到都唔知就真
作者: kittykiki    時間: 2010-3-9 02:01

如果你係中學生, 最緊要記得pe堂那日不要著絲襪(在西褲內)返學, 否則換衫時你就會出事......0 J& F, x& p) N8 X3 t: w) X- _
9 r+ t0 X) a) f
n年前我仲係中學生時, 有次就係pe堂那日著左絲襪, 於是我趁上pe堂前的小息時間去廁所, 在廁格除左絲襪褲, 然後先可以安心在更衣室同大家一齊換衫....
作者: lvf05    時間: 2010-3-9 21:04

我平時都有著九分絲襪返學
作者: adam5354    時間: 2010-3-9 21:58

天氣凍!我會著來保暖!CD 時就一定著喇!
作者: iloveevanna    時間: 2010-3-10 02:35

有時我晚番 我會除左條長褲 淨著襪褲行番屋企  著件外套 笠住做頭就得了
作者: 偽娘    時間: 2010-3-10 13:47

主睇你想著邊種姐-3-"$ z: o+ ^  Y! O0 @8 f

7 L8 t8 ]; g" y$ l" G凍ga 襪褲  99.99% 8 e5 [) ]! y: N2 u  a! n

& C" T' B$ r, F( G平時 偽娘 出街 就 著4腳骨 2 |, i1 v3 v, X! \+ G: y$ m
家中都系一樣
作者: joey221    時間: 2010-3-11 23:16

小妹現在天氣冷已常穿絲襪上街

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0