標題: 我諗左一個好好既CD問題 [打印本頁]

作者: 彤彤    時間: 2010-3-8 21:35     標題: 我諗左一個好好既CD問題

如果屋企有人.....而你又係張(被)下面CD緊...3 J8 d# C8 }, f# x/ u0 h
咁岩.....跌隻....你地最驚既昆蟲落你到.....你地會點呢?
作者: thomasedison    時間: 2010-3-8 23:16

-                                                                          當俾隻昆蟲SM,,好興奮>W<"
作者: kulalaba    時間: 2010-3-8 23:25

我諗我cd 前應該會lock房門....
作者: 08miki08    時間: 2010-3-8 23:34

屋企有人唔會cd囉!!!
作者: Saya    時間: 2010-3-8 23:38

唔會有人成日望住你掛
作者: lliang    時間: 2010-3-8 23:47

得番個頭可以move........所以..食左佢啦
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-9 00:52

不嬲都唔驚昆蟲~
作者: CECI    時間: 2010-3-9 01:27

如果真係咁0既話,我會一個字!...忍...再伺機一0野彈隻衰0野走!
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-3-9 01:32

我只能講一個"呢次仆街o羅"
作者: kittykiki    時間: 2010-3-9 02:02

在唔離開張被既情況下打死隻野先.....
作者: 迷夢雪姬    時間: 2010-3-9 02:06

尖叫先
- H: X- ~% v8 m8 h再打死隻野=]
# J8 l1 [; t2 h% |- p屋企吾會有人 因為我住宿舍得我一個
作者: newcder    時間: 2010-3-9 02:10

引佢上隻手度, 然後撥出房
作者: 偽娘    時間: 2010-3-9 14:27

吾會有野 8 f% Z/ w! ]7 H' \3 f
家下的人一早就知道我是偽娘
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-9 15:11

我就最驚....四腳蛇.....我覺得我忍唔到
作者: anywind    時間: 2010-3-13 09:14

一係lock左房門
, j4 i) c9 a5 {/ Q一係呢入被到話有隻野 之後等家人走左先換番
作者: busneoplan    時間: 2010-3-13 09:48

通常屋企無人先會CD,比較安全
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-13 11:19

如果昆蟲係掉左落你d衫..同衣櫃呢^^
作者: anywind    時間: 2010-3-13 18:00

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-13 11:19 發表   
' H! l3 |% n" Z9 T1 F- l! [如果昆蟲係掉左落你d衫..同衣櫃呢^^
7 G  l4 q/ D5 P4 T) U) T7 V- O3 y  [
5 l* |& a" q9 Z8 m) b9 b- \
掉左係著住既3既面咪1手fing左佢先再入被度 我估唔會掉到入入面掛: ^( V4 W/ B7 H$ H8 P( n$ P
有人入黎既時候衣櫃有隻昆蟲我都唔知啦
作者: 夢夢    時間: 2010-3-13 18:40

我咩昆蟲都怕.....應該唔會有事
6 w: I/ w/ ^/ s7 S1 ~我多數係無人係度先CD
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-13 18:45

哈...咁咪好囉......我既意即係half cd.....淨係著襪果d
作者: x```櫻花樹下    時間: 2010-3-14 22:28

屋企有人我吾會CD`
- h3 l! @+ [# X因為我屋企人如果見我鎖左門會搵鎖匙....

作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-15 10:27

有鎖匙咁好 = =
作者: anywind    時間: 2010-3-15 12:29

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 14-3-2010 10:28 PM 發表   % m, F) j8 e) A% g" }! Y
屋企有人我吾會CD`$ |5 ~# `3 R/ y0 z  @
因為我屋企人如果見我鎖左門會搵鎖匙....
2 v1 N1 ?) a- m6 U% D* m) \

1 C5 ]9 T" l, r& `. g/ v咁多 我老豆可以顛到勁大力撞開隻門 因為key係房度2 q% H6 e% W* A7 T7 K) L
所以有人係屋企就唔好亂泥
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-15 12:30

冇諗過
6 `( `7 \& _1 {2 T因為佢地訓晒我先至會cd
: v+ k; {$ f* c. J7 h! F就算佢地出黎我都用被蓋住全身,做到好似好凍咁
6 Y' \1 v9 E% W3 c) ~唔會咁岩既

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0