標題: 有無人會CD住黎訓? [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-3-10 11:23     標題: 有無人會CD住黎訓?

; T; }. J+ U) @) D( a
你地會點著1 \. Y, ]. ~. d) G7 X7 O& s
係唔係齊裝備黎訓呢5 V) S  a' H5 P1 ^8 _* u3 X
假髮都戴?+ v1 T6 {8 A6 i0 K: W/ F, `$ b5 w

作者: Suki_siu    時間: 2010-3-10 11:50

我只係試過衫裙同黑c或者襪~
% ~* V8 U$ v, M' K' K可以著埋鞋既~
  M! {/ w; Z- v- {9 \" H但冇戴假髮% s6 I1 R' ^7 Z- I# p! G* d
冇化妝
作者: 心儀    時間: 2010-3-10 11:56

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 11:50 發表   1 ?( p% q9 ?5 g) y# M
我只係試過衫裙同黑c或者襪~
9 P8 ?! ]$ u3 M" `6 Q9 y. A可以著埋鞋既~
- e8 e1 S, x0 S但冇戴假髮2 P# e  V7 R# z8 S% \
冇化妝
# F4 P( g1 Z2 _: p( l* F0 l3 u  o. b- Bsuki無睡衣呀?
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-10 12:18

心儀會cd訓架?
作者: 心儀    時間: 2010-3-10 12:52

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-10 12:18 發表   5 o2 Q# N/ S# `( A/ G
心儀會cd訓架?
+ V! N. ?' ~% W
直頭愛上左3 K' S' l+ u" K# M
不過想試埋用假髮
" u' ^8 E" ^4 L5 `3 o咁會女仔d , y% o* b0 X. R* D' m) y
但係我相信個假髮會好快唔要得
作者: Suki_siu    時間: 2010-3-10 13:37

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 12:52 PM 發表   : b+ F7 i* [! c" ~+ ~; a

! z( m# L* h5 t- ~  c- T/ S; C直頭愛上左) r* l4 O9 ]0 ^: |8 n( D
不過想試埋用假髮 7 C5 ]. i1 h! B% D, j" h( W* C
咁會女仔d   G% V2 m1 M' H! Z8 X
但係我相信個假髮會好快唔要得
# ]% m% l. y0 H( W: r
作者: 心儀    時間: 2010-3-10 14:05

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 13:37 發表   . `# l% ~, y8 v4 ?; G; K- V( U% s

m& l1 \. m% i, m
: Q/ m* P# n7 d( V9 h. y笑乜
作者: naoko    時間: 2010-3-10 14:26

有呀, 最喜歡穿住lazy裙訓,
- E' D9 L! k' A+ y/ o+ x! ~但唔著底底.
6 o/ q+ e. m; Z  ?5 O0 P8 l朝早起身見到自己著住條裙好興奮...
作者: 露姬    時間: 2010-3-10 14:30

心儀頭像件衫著來訓很好呀~!" Q% W+ i1 J( O. q7 t/ ?$ X6 C
可愛到爆~!
作者: 心儀    時間: 2010-3-10 14:41

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-10 14:30 發表   3 w% c' Q0 D) ~# N$ I
心儀頭像件衫著來訓很好呀~!
1 S& `. I- _2 l* W( H可愛到爆~!
% k- [1 x' G4 L9 I& Y* f3 r
@@% J2 m  }4 v* v5 y( x0 d+ a
我著訓通常都係簡簡單單
& d; z# Y! X) j9 X4 @2 B  R3 Y0 r- r多數背心仔就咁著僧內褲
9 _% C" b& W. a& ~' p( ?有時候就睡衣仔# c: K, Q) C$ e) }1 J1 B
不過間唔中都會玩下性感
* v: g1 E6 L- E- f- o0 i至於果件,著訓都幾麻煩...
作者: 露姬    時間: 2010-3-10 15:49

XD
. H& K, X* h% f不過那件真的好吸引~
作者: shinobu    時間: 2010-3-10 20:06

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 11:23 發表   
% Y8 ?& f1 r8 k
+ v: J8 d- s9 g  Z, J! T8 X3 I你地會點著
% O2 G$ P% @6 \5 j+ M; y2 Y係唔係齊裝備黎訓呢" O2 O% X  d! u. ?* X2 e
假髮都戴?; z0 R  Z) ]# j" ?. L1 ]& {
+ j. V6 D& Z. g7 |# Z, `
我會....: q* C# _& V% x
因為唔係咁既話, 就冇得CD (因為我房冇門, 亦有家人同住)
% G5 g% S) \2 S/ K校服/OL/旗袍/睡衣都有..../ H2 X$ \& A( `; E1 L/ }- ?, P' O
試過戴假髮訓... 結果個頭好痛...; o9 F6 B/ ^/ Y9 l3 h
但絲襪就一般都有著....
! C& k. l3 H' f$ u5 c; T1 l有時會興奮過頭訓唔著
作者: willy    時間: 2010-3-10 20:10

如果屋企人去旅行個陣就會.
作者: West    時間: 2010-3-10 20:15

我屋企全天候有人,所以訓覺先可以CDorTV,我會帶住Bar,吊帶衫,絲物,裙(多數唔著底)夏天有時淨係帶Bar同著底
作者: Rainie    時間: 2010-3-10 20:30

試過著住連身裙+褲襪黎訓
6 \0 s" l! x6 ~) c* r- A亦都試過淨係著住條短裙訓
0 I0 I. S5 ]) n6 @感覺超舒服>V<
, ]" F) a+ Y( [8 A/ o1 n發既夢都甜D~@3@
作者: joey221    時間: 2010-3-10 21:17

小妹也是我只係試過衫裙同黑c或者襪
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-10 23:52

而家都著住踩腳襪訓....
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-11 10:16

如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~
作者: 心儀    時間: 2010-3-11 12:00

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-11 10:16 發表   0 ^' M. P2 |8 i4 H7 ^6 e* D, n, }
如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~
* K, y3 A  S( K$ ]+ b5 b6 c* M& B
點會心絲絲呢5 E# M* d' \9 ]5 H: A
係你先會心絲絲啦你諗邪野/ O7 g& e  r: `' G  `0 G

% d, ^( v* s; t+ n1 m0 N[ 本帖最後由 心儀 於 2010-3-11 12:04 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2010-3-11 12:06

好似唔少人係訓果時先可以CD- h  S" X9 `& R+ H
shinobu姐姐直頭無房門但係點解又可以cd用埋假髮黎訓呢
- R4 p4 Z8 o6 G: V4 C0 Y第二朝咪..........
作者: 心絲絲    時間: 2010-3-11 12:06

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:00 發表   
# Y/ @' m3 r/ O# e8 F
& u# Z( c# D& A0 _' o% u點會心絲絲呢
$ I! k+ E/ f# D$ c- J9 a8 E係你先會心絲絲啦你諗邪野
/ M; k( ?: j1 q% b! C7 Q2 f8 e
哈哈,咁人地..人如其名呀馬
作者: 心儀    時間: 2010-3-11 12:10

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-3-10 20:30 發表   
' j; j8 T; P2 K, O% i試過著住連身裙+褲襪黎訓
8 N/ l, k8 ^# S亦都試過淨係著住條短裙訓
8 g0 s' b; G' ]. {! ^感覺超舒服>V<% \! o( o$ m1 w7 M
發既夢都甜D~@3@
; `8 C3 T- P8 T6 s/ {; _哈哈搞到我好想同妮妮一齊訓
# r: M; L, l$ u0 F( X+ p4 }3 Y買左新電話多po相阿~~
作者: 心儀    時間: 2010-3-11 12:11

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-10 14:30 發表   
/ g& q$ @, j+ Z1 P( C& h5 Y! N心儀頭像件衫著來訓很好呀~!' g  s" q$ P' D; d
可愛到爆~!
2 ], x2 B' N5 I- ?* R  R4 M
哈哈# _; z6 v- T6 d: e
見過"維維"之後相信都唔會再覺得可愛' F8 H8 ~; O/ U. \
$ Z, D: }2 \/ M5 b0 H
作者: blue173123    時間: 2010-3-11 19:53

我有呀我!不過成日驚有人爆門!訓得唔係幾好
作者: joey221    時間: 2010-3-11 22:54     標題: 回復 1# 心儀 的帖子

尔好, # G! B5 i" S' r' W9 L/ t) }3 t
小妹也會的,3 |# @2 i& r! a: G
現在天氣冷, 更會穿絲襪上街
作者: busneoplan    時間: 2010-3-13 11:55

無人嘅時候都會着女裝瞓,有的着睡衣,有時淨係胸圍同底底。
作者: anywind    時間: 2010-3-13 12:03

試過一次咁大把
# {3 U7 C4 X* \0 s" \因為屋企成日都有人係度
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-12 22:50

著過裙瞓咋
作者: daffy.leung    時間: 2010-4-13 01:27

我都想...但係老婆係隔離...
作者: 偽娘    時間: 2010-4-13 01:33

經常都系穿女生衣服來訓的!!
4 Z: r4 Y. `# K" C7 U
+ }1 J0 h6 L& ^假髮 就沒 介於我真髮 ._.的
作者: 心儀    時間: 2010-4-13 12:37

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-13 01:33 發表   
) a+ K+ Y. M& C5 H  I  V經常都系穿女生衣服來訓的!!' j' |- i" e9 [. v5 [0 z
1 P3 d6 H# a8 W  w/ J
假髮 就沒 介於我真髮 ._.的
& S2 d1 m3 o9 g" |- x偽娘會怎樣穿的呢?
作者: applybb    時間: 2011-7-11 11:08

我會bar set+睡裙訓
作者: 怯~~    時間: 2011-7-11 12:30

引用:
原帖由 blue173123 我有呀我!不過成日驚有人爆門!訓得唔係幾好
5 P- c4 T8 j/ r# s0 R$ Z: e8 W6 a" y4 i2 y: P
同感 , T+ H2 b4 V0 _2 R' \9 O; [
" ?. d7 U3 B. J' p
已經鎖左門好怕佢地會開門..加上我間房牆係有窗..
* i# x$ a  g5 H6 t, R% c! Z3 f個窗可以望到廳..咁岩個廳對出有張抬..可以爬上張抬由窗望到我..唔使開門都..& b; i6 r" x1 I9 t

5 z3 F5 E( ~0 K4 M& @. C呵係有試過既...但訓得唔好..訓一陣好快醒番怕比屋企人知..
作者: yoda0806    時間: 2011-7-11 13:04

自己一個人住,所以可以晚晚都穿女裝瞓,雪紡長裙令我覺得很舒服~
作者: judysee.cd    時間: 2011-7-12 03:14

我喜歡 bra 底 + 絲襪 + 絲質吊帶睡裙 (有時會著埋高跟,但腳會痛)
6 B0 L1 Y( Q  W' B; J8 q- M* J4 i有時會化左妝黎訓
作者: abc2010    時間: 2011-7-12 03:18

著d 一件過既訓
作者: wwy1989    時間: 2011-7-12 03:55

試過著住性感睡衣訓,結果開心到訓唔著!
作者: archielui    時間: 2011-11-24 17:32

好開心!我都著裙同絲袜!
作者: template03    時間: 2011-11-25 01:35

著住訓多數都係訓唔到
/ D6 D4 k! i/ h8 b) M2 C$ q& f4 e2 A; m* e$ g$ R* r7 X
妝就唔會, 怕對Skin唔好
作者: ~RaVe~    時間: 2011-11-25 01:55

淨係戴bra~著one piece同黑絲
9 H! O; H; U1 M  b9 e, [  T8 h戴埋假髮訓會好辛苦
作者: uniformx    時間: 2011-11-25 18:05

學生太倦會睡著' S9 `* o- N# D* }* _' b
裝備如同外出時一樣,除鞋除書包,襪就有時著有時除
( p* k3 D, f8 F' d7 Z* [. t. u$ b+ `
早年試過女里車瞓著,鎖咗門,醒番換番衫開門-被家人解鎖
作者: 雪映    時間: 2011-11-25 23:38

屋企冇人同知道第二日都冇人先會
作者: kwong0444    時間: 2011-11-27 02:13

有!!!最鐘意著馬甲+C+底褲+BRA,真係好舒服!
作者: spankming    時間: 2011-11-27 02:33

看不懂 住黎訓
  f* S: Q  N9 m' O* Q9 U4 |" j不知道我猜的對不對
6 J- f1 _6 C9 G' K+ R/ {' a- L是睡覺的意思嗎?5 [9 {. ]% k; N( e) l/ Z* j" y
話說我CD會太興奮而睡不著
8 j) O' G9 _5 b" R5 p或是睡得不安穩
作者: 123jay    時間: 2011-11-27 02:37

我有試過,瞓箸左比gf見到....
作者: willy    時間: 2011-11-27 18:21

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-3-10 20:30 發表   9 U+ u$ n) `9 E1 C: ^# P
試過著住連身裙+褲襪黎訓
) C5 J& A' l! f2 w: Q+ z* b5 r亦都試過淨係著住條短裙訓
9 ~* B: W: e' w感覺超舒服>V<7 _, f6 M( x6 e! N  S
發既夢都甜D~@3@
) k3 n8 c6 [9 [- j; i
! G: O& p3 d& X, O. p
我都係, 著住裙訓係等別好訓. 有一種唔想起身的感覺~
作者: fung2006    時間: 2011-11-27 21:23

之前有家人響到,所以只有佢地旅行先可以著住訓
) S8 [  r6 {5 p5 b/ H2 n3 h2 ?% x$ V' J+ ]
呢家就響日本一個人住一年,基本上可以晚晚著住訓,(,衣服+胸圍+胸部+長襪)
) ~" I% x+ r! i1 S- O4 {不過如果第2日有人拍門就慘了.../ i" Y% _" y, n0 I; \. Y5 M! p
. X2 \$ x# F( D& g! A# B/ z
不過最近太凍...有心無力
作者: willy    時間: 2011-11-27 21:57

引用:
原帖由 fung2006 於 2011-11-27 21:23 發表   
1 E: r* v# F5 x7 Z! l; p& U之前有家人響到,所以只有佢地旅行先可以著住訓! @* s% c6 Z) ?: l( q% k

" H" _8 Z; w0 @- G; ]; s, I呢家就響日本一個人住一年,基本上可以晚晚著住訓,(,衣服+胸圍+胸部+長襪)
. D' ^, y) X" O" T% ^& J: A7 |" ?不過如果第2日有人拍門就慘了...
# l$ U* V( r" z
4 n3 c  j/ g- |3 Q9 W* e' x' i不過最近太凍...有心無力
( F4 |+ j6 K; w, J

- E# y# m7 I. X$ E7 {; o4 u以前我係外國個陣; 都差唔多晚晚著女裝訓; 不過因為我隔離房同我房度門係可用
7 j5 Q. ?: k3 A  R: F7 |- u用同一把鎖匙開; 所以一定要confirm好自己已經扣好度門先會著女裝.  如果唔係
. _5 I* }" G! S5 _係出事; 到搬左後, 只需鎖好度門就得; 開頭因為少朋友來, 所以基本上可以唔洗收埋d5 R" S/ q2 O' {3 L
女裝; 但後來朋友成日來; 所以一定要收好.
作者: 培培    時間: 2011-11-29 23:55

著裙好正
作者: 培培    時間: 2011-11-29 23:56

著褲冇著裙咁好
作者: fung2006    時間: 2011-12-1 09:49

引用:
原帖由 willy 於 2011-11-27 21:57 發表
* S, L% W8 A) E8 J9 k! S4 d+ r, e4 F+ J! ~7 y  w- O4 K' N
" q( b0 z+ [# [% H2 P
以前我係外國個陣; 都差唔多晚晚著女裝訓; 不過因為我隔離房同我房度門係可用
, O; v& _7 G6 F1 f$ a- _: ^& j3 g用同一把鎖匙開; 所以一定要confirm好自己已經扣好度門先會著女裝.  如果唔係
) o, ~6 U. g- O5 X係出事; 到搬左後, 只需鎖好度門就得; 開頭因為少朋 ...
% h% [2 P! C! v$ B# l8 E: k3 S2 k% G- G4 h* {* u  B
收方面就唔擔心,而且都唔會因人搵自己,所以比較放心,4 ?. ?/ m1 @5 |; v: c
不過衰在無獨立廁所,如果要方便就要著返男裝... 2 u) n6 w% E- q( U2 J
6 y/ a/ x+ f; V$ b. Z
同埋隔音差的關係,想做事情又要就住就住...
  C% v" M3 C0 b1 R' ^9 [3 L& P1 w8 c1 ^" L1 v9 E2 K+ F
不過無家人搵到真係好自由
作者: willy    時間: 2011-12-1 20:08

引用:
原帖由 fung2006 於 2011-12-1 09:49 發表   
- N! m# z& I: h3 K( O4 a0 i) J2 o! j# u

# `! [  p. h. t" _. I  ?9 W; a收方面就唔擔心,而且都唔會因人搵自己,所以比較放心,3 _7 P5 C4 \0 b1 u) m. c  y
不過衰在無獨立廁所,如果要方便就要著返男裝...
) x. |8 Q  f# `) z0 f, U' p  J* S8 N4 @2 L' j7 d
同埋隔音差的關係,想做事情又要就住就住... : c9 G6 ^3 n, x5 M7 a1 I! b
: L. Q0 A$ j2 \
不過無家人搵到真係好自由
/ ?8 O8 @/ m  ^7 R2 L& W( \7 [4 {

, g3 C* o: r; U' t( B! Z9 W禁又係, 如果要方便就要換返男裝; 不過個陣我自己間房有個杯係專FOR小便用, 朋友問我點解
0 r) f" b; V9 o7 ~4 j7 k- Y: l我就作理由話天氣凍, 唔想行禁遠去洗手間方便, 用杯來方便. (其實係我著女裝個陣唔想出門口2 l8 h$ U0 w  s% U' L+ ~; i
去洗手間而已)結果比佢話我: 你禁不如包尿片訓好過, 仲乾淨. 諗諗下有道理; 結果後期就真係
1 a7 s3 i! U  G! \包尿片著女裝. 當然佢後來見唔到個杯, 問我個杯去左邊; 我話我聽左你講. 佢話; 佢唔會話比人
- g$ l1 }, j6 r* M0 r4 a0 q+ Q; d聽. 當然最後真係無講到比人聽.
4 b1 e+ }+ M# V3 Z. d7 e' w6 Z8 N
! F  q/ {$ {8 n4 f* N- r5 h; L真係認同一個人住好自由......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0