標題: 唔鍾意我既POST既人唔該入黎 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 19:03     標題: 唔鍾意我既POST既人唔該入黎

唔該專重下我....唔鍾意既咪唔好睇囉...
' z5 C& M8 D+ n2 S9 }( V講咁多野,,,,,,我真係無所謂囉....# n4 z" Q+ n/ J" j7 v4 u  k# y
你唔鍾意咪講囉,,,,唔好係度發埋哂D 9唔搭8 既野9 N9 ]0 z# S8 h9 S
我知道有人會提我....點樣可以著得好睇D>.....
7 p+ k- C+ n: X# w但係有D...真係好唔知想點囉....& l7 N& t* c& S4 W4 H# a+ o
問心...我就算.....睇到有人著得唔靚...都唔會咁囉...都會讚....+ Z7 P1 s$ e' M( K+ z& l
你地真係好無品囉.....知唔知
作者: regina1010    時間: 2010-3-11 21:18

唔好勞氣,各花入各眼嘛,有人覺得唔好睇咪當意見囉,相信都有些讚賞的人吧
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 21:22

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-11 21:18 發表   
* a2 ~/ S/ L6 H. n9 A* _4 d1 Y唔好勞氣,各花入各眼嘛,有人覺得唔好睇咪當意見囉,相信都有些讚賞的人吧
4 ~5 K) q& ?. ~4 L4 x

1 ]. g  N; l  K" l! ?8 c即係...唔係勞氣....咁果D人真係要專重每一位會員囉2 b9 t" d" B7 u1 n+ ^
你試下...你發POST.....比人X你會點
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-3-11 22:27

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-11 21:22 發表   
! c) p* T7 V6 J; O1 [& t: G' z2 T6 `+ ^1 K9 L, o
9 l. ]6 y* i6 A! W" ]
即係...唔係勞氣....咁果D人真係要專重每一位會員囉
0 Z# i. V3 K) E0 o& k) H6 z# P你試下...你發POST.....比人X你會點
! Z* l% w% m. ]$ u9 c" u
$ C& `6 |1 f6 t) Cx?
: c  F0 `* R2 m) ^5 U邊個咁大膽?
5 E+ J% {. s' [2 D$ Z呢度唔容許 d 咁ge行為
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 22:31

哎...唔隊人出黎啦.....天使姐姐
3 d1 F3 y4 g! q多謝你呀.....我無事
作者: joey221    時間: 2010-3-11 22:49     標題: 回復 1# 五香肉丁 的帖子

尔好, / q% ^# ~2 k9 x
尔不要生氣, 只是觀点與甬道% k( [) ^7 X" \- H& Z" @5 Q
小妹也覺得尔的相片不錯
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-11 22:50

多謝你呀.......
作者: thomasedison    時間: 2010-3-12 00:05

-                                                                                       唔洗咁火WO>W<"
7 `8 W6 z$ |: f2 A. P* r, Z6 X. U( t4 M-                                                                不嬲網上世界一直都有好多呢D咁既腦殘架LA": E/ g) e4 v; W: Y
-                                                                                     無視佢地米算囉"
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 00:12

多謝你呀....THOMASEDISON
作者: leeon    時間: 2010-3-12 05:38

唔會係我瓜~
作者: 偽娘    時間: 2010-3-12 07:10

\跟本上就吾洗勞氣 !!% @0 r* ~) `- f0 X, K; K/ _# F
網上世界 e d見吾小..
; M5 U8 z( L; s手生系人地到..佢想點做就點做..
3 D# X- I6 a1 Y$ b( n跟本班吾到 ..你同佢講吾好咁做...
/ }8 S4 |# d5 d/ F5 Q1 A佢地會聽?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-12 10:36

其實你唔使理人點講
( b0 y5 T8 A% e& C) ~, G人地唔鐘意係人地既事1 g, U. i( Y# a. x- l
只要你鐘意就可以
9 N! w: w( [5 P3 v我支持你
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 11:53

多謝大家,,,,,我都唔知有咩得罪左佢地
作者: karen0129lai    時間: 2010-3-12 12:30

唔好唔開心啦~ , n# q+ B. ^1 ~/ m: ~5 E8 s
我都成日俾人話有D地方唔係咁好, 呢樣果樣咁...
  H. |- `' _7 a+ p% X0 }但只要你當晒佢地係為你好既善意批評, 咁你自己就好過好多架喇~
1 z& G$ }5 c$ N有人話過, 唔可能改變世界, 咁就改變自己心態嘛~+ C) M" y- Y6 N1 r+ T  t- w
有D好過份既就直頭唔好理佢啦~
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-12 12:33

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-11 19:03 發表   
+ m+ X, h& |1 M唔該專重下我....唔鍾意既咪唔好睇囉...3 x5 Q: [* a+ T( s: L
講咁多野,,,,,,我真係無所謂囉....
/ q7 E% T0 E. A5 v& \2 A你唔鍾意咪講囉,,,,唔好係度發埋哂D 9唔搭8 既野
4 ]6 {; t/ D8 [( @/ f我知道有人會提我....點樣可以著得好睇D>.....' |& w9 W. K7 A: @$ E
但係有D...真係好唔知想點囉....
% X$ [! g5 x. R問心 ...
$ l% I; o& F& f
1 _0 m7 |0 ]/ T9 _3 R9 u
我明.....之前我係香討果邊夠俾人話男人婆啦
9 q# r+ I+ s( W; Q依+好少上香討lu.........
作者: 心儀    時間: 2010-3-12 12:36

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-12 00:12 發表   
9 w% E' Y# {9 M: J多謝你呀....THOMASEDISON
4 _; S4 M0 P4 j8 Q
點解你仲多謝佢地既2 @6 d. ~7 s0 ~" K# u- V
佢地唔鐘意你既POST先入黎架喎...(你個Topic)
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-12 12:43

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-12 12:36 發表   & V8 m. D+ g& h8 M! Q3 \7 D
5 u( K2 j7 A6 P2 |- d0 B! v- N" x& D
點解你仲多謝佢地既
5 E" X. F. |8 r佢地唔鐘意你既POST先入黎架喎...(你個Topic)
1 \% ?+ F: h9 m, g' }' [
係咁既咩? 6 d2 w9 f0 w# M/ h
哎也.....我無唔鐘意佢架!我好鐘意食五香肉丁架!
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-12 13:39

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-12 12:43 發表   
7 V/ E+ c* m( h4 _" M# ^% ]' O
% B% t5 N6 N, a2 k8 I" c+ P7 v 係咁既咩? $ W0 G# }) p5 S
哎也.....我無唔鐘意佢架!我好鐘意食五香肉丁架!
! N9 P# Z7 J4 s/ t: F9 P1 P* e" u# @
: X. ^5 H# Q5 {# p

# k( Q/ w& y3 A. }. }也也也!!!.....個個入黎都係支持既....9 t- R, Q: T9 I3 f( a
即係有d唔知講緊咩既人入黎啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0