標題: 穿左洞啊!有d心痛啊! [打印本頁]

作者: Jay    時間: 2008-4-29 18:48     標題: 穿左洞啊!有d心痛啊!

我對踩腳褲穿左大洞啊?2 D4 K7 |  T: O; y5 F, I+ Y
大家知唔知邊d係踩腳褲啊?
( x& p& J) A. l/ U0 o0 Y" N好似絲襪褲估d啊!" Z" \2 |2 Q1 \8 Z* [- C* d# K5 ~7 G
我仲係岩岩新買啊!著左兩日4 g. d, Y) T/ v6 z3 c2 M2 {1 o
就穿左有咩解救啊?
3 z9 A, w# M1 g6 t) g; b9 n唔知大家幫唔幫到我啊?
作者: cdtv    時間: 2008-4-29 19:43

穿左仲可以點幫你?
作者: noel    時間: 2008-4-29 21:46

買過對囉, 識補既咪自己補返佢囉
作者: simeilo    時間: 2008-4-29 23:45

买对新的~穿左窿着起来都唔靓啦!
作者: sghk_abcd    時間: 2008-4-30 10:04

明白你的感受...7 j# [7 T) u( N$ _5 W; v+ p
絲襪像女孩的心.很容易傷的...要好好珍惜珍惜
作者: angel    時間: 2008-4-30 11:07

厚襪我試過自已補返~ 反轉補唔覺既!!
作者: 1loveu    時間: 2008-4-30 11:42

thx for sharing
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-30 11:44

冇得救.... 買過一對吧...下次小心一點...
作者: 疾風怒濤    時間: 2008-4-30 12:54

唯有係買過, 真係冇計...
作者: mmlee    時間: 2008-4-30 18:18

絲襪基本上係無得補 (或者好難補)
作者: posiedon    時間: 2008-4-30 19:35

作者: 心絲絲    時間: 2008-5-1 01:20

引用:
原帖由 angel 於 2008-4-30 11:07 發表
3 ^  y- I# c+ U$ [: ^" [! R厚襪我試過自已補返~ 反轉補唔覺既!!
6 ]" r2 G: D$ `- j8 }高手呀!我捨不得掉呀!
作者: keki    時間: 2008-5-1 03:38

穿左都無辦法, 我有對絲襪新的, 第一次著就爛左
作者: c4defusekit    時間: 2008-5-1 06:43

穿左就冇得補,買過新把啦,
作者: phkman    時間: 2008-5-1 21:18

作者: noel    時間: 2008-5-1 21:51

引用:
原帖由 phkman 於 2008-5-1 21:18 發表
' ?9 x. r8 i4 f: ]$ o# }聽講可用指甲油補!未試過!
. x/ [% F' b0 e5 h聽說新襪未著可放冰箱一日可令對襪冇甘易爛!
' N: I1 `+ V% Q7 L6 N: U0 Y; K
指甲油只能暫時令對絲襪既缺口不再擴大, 並唔係補) z5 J* @5 ?1 c5 i
其實買得街邊貨都預左快玩完, 放唔放入冰箱都無大分別
作者: 1677    時間: 2008-5-2 00:18

有D街邊平價絲襪真係可以差好著一次就穿!
$ b! U: [; J' @1 \1 `5 {, b自問已經好小心!
- [4 D. f) |6 V% i. v) u  ]所以倒不如買貴少少o既!! G) ~7 b9 a* h( u, Z) O( z, w* s
* z$ w6 |- T2 n; V& X( T
另外厚o既會比薄o既耐穿
作者: 千鶴猛禽    時間: 2008-5-20 09:27

引用:
原帖由 angel 於 2008-4-30 11:07 發表 , T3 @6 F; a/ |' A( ?" N
厚襪我試過自已補返~ 反轉補唔覺既!!
8 B5 }. G5 ?  c0 r3 s+ e如果係細的洞唔多起眼的可以用透明的指甲油補一下
/ ]" R$ r& D! t6 N& i如果係起眼果d就無得救架(厚襪可以反轉補(如果唔係太太太大個洞的話))
作者: sam366231    時間: 2008-12-20 09:40

我都試過一次
/ Q4 `% B9 k& h/ n重要對絲襪係新開ge添...
  f. \7 x  f$ o% M) x但係我著戈陣時暴力過頭搞到腰戈個位置穿左個洞6 O+ P- J/ b$ R% [% }7 F
都幾心痛下..........
作者: supernick    時間: 2008-12-22 02:39

正呀 ~~~ support
作者: supernick    時間: 2008-12-22 02:43

正呀 ~~~ support
作者: 姦心妍    時間: 2008-12-22 03:59

穿左果d絲襪唔想丟可以俾我丫
作者: zx1631    時間: 2008-12-24 17:53

絲襪穿左,,,唯有買過對.
/ _$ K. V3 X( d6 D+ {# M$ [
作者: fwfaeb    時間: 2008-12-24 21:54

其實著絲襪應該由腳尖抽盡左先慢慢拉上去,到屁屁都唔夠拉先再由腳板位由下而上再遂PART拉,我咁瘦都要就住著,唔可以太心急,通常80DEN會襟D,而家80DEN都有好多有花款的黑絲,好襟用,但就無咁透,但D花款多到呢...真係忍唔到手+ a3 ?% x- S1 Y) [. z. r  x
另外,我每次著之前一係就清理左腳毛,一係就個幾星期都唔清住,最衰係岩岩清左幾日再出返吉吉地咁,都可能勾到架,有時腳趾同手指有死皮都會勾紗,我都預先搽一搽LOTION,等死皮軟化先著(著涼鞋更要搽腳跟)
作者: GM3684    時間: 2009-3-14 17:20

作者: kkcd82    時間: 2009-3-21 00:14

買過一對吧
作者: kevin428    時間: 2009-3-21 00:35

捨不得丟掉就放著吧
; n4 a* B/ j7 u3 l" w. q: A6 a- P' V若喜歡滴話就再去買來穿嘛" J0 z3 \$ @" `5 k, C. @% E
這世上滴絲絲是買不完也穿不完滴
& ?8 a8 P7 S4 E( P4 {% s2 S再買反而可以嘗試不同款式和顏色捏!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0