標題: 有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著??? [打印本頁]

作者: lvf05    時間: 2010-3-13 18:39     標題: 有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著???

我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
作者: sinson    時間: 2010-3-13 18:48

如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....
作者: adam5354    時間: 2010-3-13 19:25

我唔會咁做架播!我自己有絲襪!我洗乜著人地嗰啲喎!況且我唔打JJ嘅!我見到都唔會興奮㗎!
, u! c+ K* @( w6 p% }3 f. H0 n5 h! R' U, w5 T  l" H4 Q2 Y
作者: anywind    時間: 2010-3-13 19:35

引用:
原帖由 sinson 於 13-3-2010 06:48 PM 發表   ' D) P9 H4 ~/ v  z( `+ t
如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....
. j+ j% g5 p. q. l3 i我都想咁做  
1 E1 n! I1 I0 H* `+ V( o% M0 l
  i) t9 X# _2 {; {; \3 }7 Z* ?4 E但係朋友或親人屋企囉絲襪入次所著就勁左d 我未有咁既lv
作者: lvf05    時間: 2010-3-13 19:39

我覺得有女人味d絲襪會特別hi...
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-13 21:38

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 18:39 發表   
- ?: {+ {: D" S# w我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
4 k) S' a/ b9 L5 T
會唔會悟係幾好呀?
作者: kevin0417    時間: 2010-3-14 00:27

我想ar~但無做......
) o" Q, [  X" w1 i3 Q9 J  x: {如果做...我會睇係邊個lo~~~~~~~~~~~
作者: iloveevanna    時間: 2010-3-14 01:26     標題: 回復 1# lvf05 的帖子

我都會甘   一樣
作者: leeon    時間: 2010-3-14 05:04

你唔好搵左人地麻麻果D。
作者: cdtv    時間: 2010-3-14 08:10

唔好做 d 令人討厭o既行為
  w# ^) O  z8 \/ X! \就係因為你地咁 d 人先覺得變態6 |' N5 [4 O* v' @
咁大個人請學下抑制自己o既慾望
作者: 女皇芭比    時間: 2010-3-14 12:49

比我知道我實鞭打死你
作者: Saya    時間: 2010-3-14 14:21

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:10 發表   2 }) c, M9 J. j1 \  R
唔好做 d 令人討厭o既行為 1 z8 B3 V6 J# O6 g
1) 就係因為你地咁 d 人先覺得變態
. D% [" n, w( Z* q6 [3 m: J2)咁大個人請學下抑制自己o既慾望
; P+ g  b& ?+ x; |0 h- R! [0 x0 ?
' O! ]- V/ j) v. k8 d
1) 絶對同意,D 衣服又唔係你gei, 你有mei 權弄污 , 有膽gei 同人講,陪番錢畀人
4 s5 `4 z. h/ W' H+ q2)partly agree, 釋放慾望可以有唔同不傷害人方法
作者: 女皇芭比    時間: 2010-3-14 16:16

絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
作者: (ANGELA)    時間: 2010-3-15 01:06

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-14 16:16 發表   / B7 D2 ]% d) J( n' k8 l/ X
絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
+ Z1 x' S% W4 {+ _0 A' b; H. |
俾你g道,就算無爛都唔咁再著la......
作者: anywind    時間: 2010-3-15 12:51

講真果句 你自己買都得啦
' C7 Z: e% r8 ?9 ]著2手有咩好
作者: joey221    時間: 2010-3-23 22:04

怕弄髒她們的絲襪, 但真是有想過
作者: garybbb    時間: 2010-3-27 00:14

怕弄髒她們的絲襪, 有試過.正
作者: zerochung    時間: 2010-3-27 13:07     標題: 回復 1# lvf05 的帖子

我細個果時就好鍾意絲襪,所以有好多時陪媽媽去佢朋友屋企時,+ X( ?% W' S) ?

/ E' R9 ?* a& o$ m. ^4 o' S5 S我就好鍾意攞媽媽個朋友D新絲襪著走,到而家大個就自己去買
作者: ting    時間: 2010-4-21 01:43

我拎過舅母d肉絲,仲要著住走,,, 跟住仲同舅母一齊落街食飯...一路著住,都係諗住舅母...勁正
作者: 882288    時間: 2010-4-24 01:07

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 19:39 發表   6 T0 x; ~( F8 j, o6 J
我覺得有女人味d絲襪會特別hi...
, u  w! O. B' d4 B, f8 n
對!女人味!
作者: 882288    時間: 2010-4-24 01:12

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-14 14:21 發表   
+ B( G$ {' ?; ^1 [9 E8 x8 C* E$ C. f+ {; y. e( N% d

7 J6 K' `# ?. b! B% ^- x$ b- b1) 絶對同意,D 衣服又唔係你gei, 你有mei 權弄污 , 有膽gei 同人講,陪番錢畀人
% z& m! L# w& S$ a9 n2)partly agree, 釋放慾望可以有唔同不傷害人方法
' n" k- e2 ^; s5 T8 M
比錢去解决D慾望,又不會傷害別人!又可滿足自己的不正常心態!
作者: tofaifai    時間: 2010-4-29 20:19

我覺得幾正既
# Q- Q+ T3 Q8 ?不過比她知道就...
作者: MS06S    時間: 2010-4-30 16:36

唔係自己野唔好搞~~冇d公德心
作者: sea_sea    時間: 2010-5-2 01:48

因為衛生問題,所以不會. 另外,主人應該收拾好自己屋企,好難俾客人見到D咁私人的嘢
作者: hi我    時間: 2010-5-2 13:31

冇.........................諗過
作者: nightnight    時間: 2010-5-2 22:35

自己買好過啦, 一陣唔覺意著左人地媽媽o既........0 }) W& F' n1 g
大佬,  CD 都要睇年齡掛.( ~/ A: y: w  l! J8 _2 j8 q% d

, b9 B2 ^1 n  Y6 p* _: g何況, 咁樣已經係叫做偷野喇!
作者: alpha2008    時間: 2010-5-5 22:55

我會ga.. 但係要小心D, 俾人發現左就...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0