標題: 今日form 5 last day 我著左旗袍影合照 post左上來了 [打印本頁]

作者: BSoD    時間: 2010-3-17 20:37     標題: 今日form 5 last day 我著左旗袍影合照 post左上來了

HKCEE study leave 開始左啦
+ _3 H1 k7 R& a( q. Z' |  s最后影班相我穿了件旗袍在上面' p3 y. P3 i* }1 R8 a
他們都喝采
; t# F: W+ \  Q# e6 n有人就說我像廚師
8 k7 x8 o% t- U6 e$ {& ]因為純白色旗袍 那是培道的校服; L( k0 J) V9 k0 I
之后有人仲叫我脫褲子, 但我沒脫
: t9 ]1 @% s  W( u: u* V到時拿到相再post出來" s; B2 ^/ i( q0 s3 ?

, R% b5 j' k& u5 B[ 本帖最後由 BSoD 於 2010-3-18 15:50 編輯 ]
作者: kof_1998    時間: 2010-3-17 22:02

我仲以為你係著你間學校既校服添...$ [0 d* O3 s# G9 ]3 q- G
% J9 B) E3 g, j. a  X
係呢, 可唔可以講俾我地知你既經過呀??~?
作者: shinobu    時間: 2010-3-17 22:10

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-17 20:37 發表   
, _' w; n  l$ g7 r# K+ ~, [HKCEE study leave 開始左啦
; o4 u4 t3 @: {最后影班相我穿了件旗袍在上面
: {$ ]' _+ E0 H; z4 m8 [; V  Z, ?他們都喝采- F* k$ @1 b- ?+ J2 R
有人就說我像廚師$ `; [7 I+ @6 p) j% `; H; h
因為純白色旗袍 那是培道的校服% B' M/ H4 F- v& v, l& F
之后有人仲叫我脫褲子, 但我沒脫
5 D$ i9 x/ c" X* }6 z  t到時拿到相再post出來
; _* D7 u9 G; o仲乜唔除褲者... 可以明正言順都唔濟?
作者: spy    時間: 2010-3-17 22:57

好想快d 有得睇~
作者: adam5354    時間: 2010-3-17 23:21

好多不錯的作品!多謝!
作者: kamayyo    時間: 2010-3-18 00:36

吓 , 可以(口甘)都得 , 真係好 !
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-18 09:45

期待新相post上黎
作者: concord    時間: 2010-3-18 14:39

好牛wor...
作者: JoJo1217    時間: 2010-3-18 15:15

一定要盡快post呀。
作者: tonykihg    時間: 2010-3-18 16:18

你好大膽下下woo~
作者: anywind    時間: 2010-3-18 16:28

班fd都知你有旗袍@.@
作者: Rachel    時間: 2010-3-18 17:29

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-3-17 22:02 發表   
* Q8 W. M& i5 l# H我仲以為你係著你間學校既校服添...% l& O! z# ^$ Y% J6 N) a# K

4 D, W" Y+ v! `" U/ j: y! K係呢, 可唔可以講俾我地知你既經過呀??~?
8 P8 t( H& v: U, q& u$ p
同意...
# S1 X" h1 Z) Q; P% o小R都覺得你間校服靚好多 XD
作者: regina1010    時間: 2010-3-18 23:44

係啦,盡地一煲嘛,玩玩下咁一定唔會有人懷疑妳CD嘛
作者: secret159951    時間: 2010-3-18 23:47

WOW 正8 \8 H- r9 @5 ]
我好鍾意你D相
作者: alice1239    時間: 2010-3-19 04:16

嘩~係last day先可以咁放肆^^
作者: kulalaba    時間: 2010-3-19 06:45

反正都係...玩癲啲吖麻...
作者: arson    時間: 2010-3-19 11:25

作者: kittykiki    時間: 2010-3-19 12:19

可唔可以詳細d講下:2 O" Y- @* e9 s
1. 事前有無向老師,同學做準備(例如事先同某d同學傾, 睇下反應)5 E. K/ {9 v' j3 M, g
2. 點向佢地交代你有旗袍? 一般男生都唔會有的呀~
7 x9 k4 [7 g* |* d9 t: |! x3. 事後老師同同學的反應如何?
0 p4 E& v- }7 k9 ?( F  F8 Q4. 你是在準備影相時去男廁換衫? 定係一早著住返學? " H- |" l9 X* d# U( E% G9 p6 o1 P
5. 完場時有無著住走人?
作者: premacy    時間: 2010-3-19 12:46

咁细粒,睇唔清楚啵!!
作者: gaogxie    時間: 2010-3-23 21:56

呵呵,看一看。
作者: cana    時間: 2010-3-27 21:03

做咩唔著番本校的校服
作者: jackylai    時間: 2010-4-19 17:53

你唔怕比你知你係CD 咩?
作者: left4devil    時間: 2010-6-21 17:28

咁好既機會都唔除
作者: uniformx    時間: 2010-6-22 06:54

感覺就像DA42行81上左馬騮山
作者: 李慧儀    時間: 2010-6-22 07:32     標題: 回復 1# BSoD 的帖子

............強..........勇氣可加呀
作者: tungzx    時間: 2010-6-22 15:09

無單人相睇唔清楚-0-
作者: retsop12    時間: 2010-6-22 23:33

好有勇氣呀你~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 1980718    時間: 2010-6-26 22:56

姐姐這樣做沒有比老師捉去見社工吧?
作者: 23ka    時間: 2010-7-1 20:11

真係要寫個服字俾樓主~~
作者: st01w    時間: 2014-11-10 13:51

courageous girl
作者: jennypao88    時間: 2014-11-10 13:54

應該化妝全套
作者: Ashley00    時間: 2014-11-11 20:43

嘩  咁都得   你啲同學有咩反應呀?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0