標題: 第一次著女裝 [打印本頁]

作者: mski    時間: 2010-3-20 00:46     標題: 第一次著女裝

著左阿妹返學件背心bra, 心情好緊張
作者: 五香肉丁    時間: 2010-3-20 00:52

加油呀.....洗乜緊張呢
作者: mski    時間: 2010-3-20 01:02

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-20 00:52 發表   , @" R" `! t) N1 n
加油呀.....洗乜緊張呢
) Y. a! x& W# ~2 n% z9 t0 s+ G1 S, @/ I: G! o
始終未著過呢D , 同埋好難著
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-20 09:50

你個妹幾大個呀?
作者: 偽娘    時間: 2010-3-20 12:34

個個人都有第一次的!!
8 U- ?) L) @" Z
: T/ a: K. P% F/ n1 i
作者: regina1010    時間: 2010-3-20 12:38

我覺得背芯bra舒服D
作者: Shurato    時間: 2010-3-20 15:41

第一次緊張係正常, * ?! a5 e! x5 Z0 |+ U) M9 Q
有了第一次, 好容易會有第二第三次,
4 Q: j" p$ L  x0 |6 a* w( c才後就唔會咁緊張~~
作者: anywind    時間: 2010-3-20 18:35

我第1次著唔緊張 因為係我家姐著到唔著既背心bra
' a( H. v2 H% }* d* C" a我今日第1次買校裙就緊張d 唔知點解入到去校服店就冇緊張到- -
作者: secret159951    時間: 2010-3-20 19:14

好似好正呀> <
作者: alexander    時間: 2010-3-20 22:33

我第一次都好緊張
作者: joey221    時間: 2010-3-20 22:47

尔會開始上癮的, 穿上女裝是很舒服
作者: mski    時間: 2010-3-21 14:38

引用:
原帖由 mski 於 2010-3-20 00:46 發表   . P% W$ R) o4 K% H! c
著左阿妹返學件背心bra, 心情好緊張
+ U6 }7 Q2 t: s. J4 a4 J! I: Q" \0 g1 Q9 T- b" j( f8 v) \
擒晚不經不覺訓著咗,第二朝人有三急醒咗咪拿拿林去廁所,就係舒暢小解之時個人開始醒D望到廁所塊鏡,「哇!做乜我著住個bra通屋走」,即係痾緊都疾曬.....
9 r  }7 ~2 ?2 W5 \+ l# K  U7 `* B5 ?) |1 e9 @
第一時間個反應己經諗緊陣間點解畫.....
( r" u0 Z8 g* G7 T, i4 j4 I
% z4 H" h- v( h7 m8 @4 \. P  G[ 本帖最後由 mski 於 2010-3-21 14:46 編輯 ]
作者: mski    時間: 2010-3-21 14:43

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-20 09:50 發表   
4 R2 \% w4 b9 X! z; Q5 r你個妹幾大個呀?
  H3 ~3 z# J( u; Z5 z8 F$ x0 T( x) X+ k* X$ i
佢今年十六歲,不過一D都唔似女仔,我諗緊佢會唔會係tb
作者: mski    時間: 2010-3-21 14:45

引用:
原帖由 lilianleling 於 2010-3-20 02:36 發表   
  [, i7 C6 d$ q# ~3 Zhave to see the picture frist
& g( q4 P$ S* |* Q

$ a0 ]& K" J& I  H' j我未有膽量出相,始終不為世人所接受
作者: mski    時間: 2010-3-21 14:49

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-20 12:38 發表   5 v5 d" k. Z1 t' y
我覺得背芯bra舒服D
6 y+ n3 d, V& F4 G

% ^: `( P1 c0 D* a6 t感覺似普通背心,除左得上半段,好似多數係學生妹先會著
作者: mski    時間: 2010-3-21 16:13

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-20 18:35 發表   
- _7 I4 K0 {7 c我第1次著唔緊張 因為係我家姐著到唔著既背心bra
/ v: [: D& h$ Y3 W1 m6 o我今日第1次買校裙就緊張d 唔知點解入到去校服店就冇緊張到- -
) L- d, E" ~  T+ s7 t2 g  Z; u) K+ Z- y: \5 Y
你家姐唔著扔比你著?
作者: anywind    時間: 2010-3-22 18:04

佢大我好多嫁 佢話一早dump左
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-22 18:34

引用:
原帖由 mski 於 2010-3-21 14:43 發表   * ]) K. A- K, d* m3 a% H2 {) `. K
# w, x! N" {; K7 F: z# ?5 _: B
+ k- ?* H3 i1 T0 y: {- z& w8 j& D- s
佢今年十六歲,不過一D都唔似女仔,我諗緊佢會唔會係tb
" f; K3 g+ P2 Y( K' t4 j
/ `% @6 g$ @3 F: i: ?: Q. _! S
, y$ X5 p+ L; F) u& h有冇背心bra既相?
作者: mski    時間: 2010-3-22 23:11

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-22 18:04 發表   ) Z+ J7 g# V& K4 t
佢大我好多嫁 佢話一早dump左
5 G) I- Y4 X% ~$ t6 n( y6 N4 K4 U0 R8 b: {- n3 O# z3 `
你明刀明槍問佢攞??唔怕比佢話?
作者: mski    時間: 2010-3-22 23:14

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 18:34 發表   ( h& F1 M- F: b
- S1 ^) b( \- S' S2 C: s

, K: `' H% U" o4 P! ~. k- q6 s" B* T+ ~7 L  o$ f
有冇背心bra既相?
  l& L$ \9 }( x4 b4 `- ?0 [1 ?% W+ {& i4 n0 p& u; |
要揾機會先影到
作者: ind00207    時間: 2010-3-22 23:18

good try ar.......add oil
作者: newcder    時間: 2010-3-23 06:02

作者: hkhelen    時間: 2010-3-23 19:58

著返工定返學? 不過正式既bra始終舒服d
作者: gaogxie    時間: 2010-3-23 21:53

第一次都好緊張, 穿上女裝是很舒服
作者: mski    時間: 2010-3-24 01:21

引用:
原帖由 hkhelen 於 2010-3-23 19:58 發表   
' x# a2 w" W0 \- m( {. m& Q著返工定返學? 不過正式既bra始終舒服d
& u- l9 M6 J6 r, a0 j6 T
% N" Y# A7 W5 Y3 s邊夠膽週圍走呀,不過應該無正式bra咁緊
作者: wwy1989    時間: 2010-3-24 01:59

好快就慣,第二第三次快到了
作者: anywind    時間: 2010-3-24 18:19

引用:
原帖由 mski 於 22-3-2010 11:11 PM 發表   
3 g1 F( C% [, ~3 V6 A5 n+ _7 I
6 z5 S9 |- l! b& w3 p8 [  J5 S, k
! o& ~" {+ v& _1 O你明刀明槍問佢攞??唔怕比佢話?
- R$ M1 Z: E. C8 T
係同佢傾計 咁岩傾到d校服咁 之後借d椅問下佢佢有冇係度( C5 P0 N3 F3 [
之後佢就話一早dump左= =
- U" d# ]1 Q( ~: T
3 r" K; B$ Q$ J/ L# Z[ 本帖最後由 anywind 於 2010-3-24 18:22 編輯 ]
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-14 22:22

舒服嗎?
, ^0 ]# X, b) s  |$ G: w1 x! t我都有D想試
作者: joey221    時間: 2010-4-15 22:06     標題: 回復 1# mski 的帖子

小妹也是常穿上女裝, 穿上是十分之舒服
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-4-15 22:34

背心bra好靚架. 你就好 la. 最衰我經過花園街街邊檔賣十蚊十二蚊唔敢走去買, 自己真係冇用!
作者: xxxg010    時間: 2010-4-17 02:41

you will feel better next time
作者: zerochung    時間: 2010-4-17 19:40     標題: 回復 13# mski 的帖子

咁妳點解畫呀,不如同妳個妹fd D,
6 w' x$ n( Z" D2 P5 @7 g
- K0 @4 T& m; c0 M$ q/ t叫佢幫妳買女仔野都好吖
作者: mski    時間: 2010-4-26 03:38

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-17 19:40 發表   5 S4 k% H5 i5 m* [/ c
咁妳點解畫呀,不如同妳個妹fd D,
: D& m2 ]4 k) m% w4 l
% C4 c5 K4 [2 g2 s0 P& ?叫佢幫妳買女仔野都好吖
5 S% r( ?# \" u) s$ O, Q
. \. P( e! {3 w* G; \" Z
我即刻唔敢開廁所門,拿拿聲除咗個bra,仲諗住實比人拍門係咁鬧,點知一路都無聲氣咪開少少門睇吓.....,好彩原來佢地出咗去,一世人最驚呢次
作者: mski    時間: 2010-4-26 03:52

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-4-15 22:34 發表   
. ]7 v4 E' D" `9 B9 P  f! M背心bra好靚架. 你就好 la. 最衰我經過花園街街邊檔賣十蚊十二蚊唔敢走去買, 自己真係冇用!
+ D4 u  j% X( g
5 {2 V: B$ A' [# v
當初我留意呢種bra係因為見我個妹返學件校服透咗出黎,白色有少少喱士邊好可愛 ,後尾先知係比初發育嘅少女著嘅,我著咗覺得自己都好似其他少女咁,有少少害羞嘅感覺......
作者: 紫燄    時間: 2010-5-4 01:45

人難免都會有第一次的~~~~穿女裝很舒服的~~~而你會開始慢慢上癮的.....加油不要怕
作者: yau951219    時間: 2010-5-24 17:44

唔洗咁緊張
作者: hk7788    時間: 2010-5-24 20:05

any photo to see?
作者: dgs_lover    時間: 2010-5-25 23:46

我都試過去街市D鋪頭買過呢種BRA, r4 `5 A) X% c2 |7 o8 t
呢種BRA 都好舒服, 有D仲有PAD, 我都覺得自己似發育中既少女
作者: Prog1    時間: 2010-5-31 14:46

第一次著就識得上黎
* u$ c, S- i* H4 ^. s6 D  @9 G係咪俾我地感染左
作者: yau951219    時間: 2010-5-31 17:18

着多幾次就習慣
作者: neverend    時間: 2010-5-31 19:44

我第1次著bra 時都好緊張 ~ 因為真係好緊= =
作者: Calvin    時間: 2010-6-4 01:08

冇人見到就得啦!!!
作者: xxxg010    時間: 2010-6-12 12:42

those bra are quite nice to wear if you are not used to wear proper bra
作者: astro_lily    時間: 2010-6-12 20:44

背心BRA都幾難著架
作者: yoda0806    時間: 2010-7-3 09:39

着多幾次就習慣啦~
" w" b+ r  c' d4 O; R+ M' D我而家日日都係咁,心情好仲半夜出吓街tim~
作者: willy    時間: 2010-7-3 12:59

開頭係禁, 但慢慢就會習慣的.
作者: 有壓力    時間: 2010-7-3 14:03

好多人都鐘意拎自己親人既女裝做第一步先
作者: Terry220022    時間: 2010-7-4 22:37

唔使咁緊張喎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0