標題: 問一問 [打印本頁]

作者: fungkh    時間: 2010-3-21 19:45     標題: 問一問

有冇人中意果D鉛筆褲 , 窄腳褲果D?
作者: cdtv    時間: 2010-3-21 22:08

我囉4 G. \, X2 e0 S; C$ J6 ?# D
我平時都著女裝窄腳牛仔褲, d 同事都睇唔出係女裝
作者: CECI    時間: 2010-3-22 00:50

老總, 請問你邊度最多呢d女裝窄腳牛仔褲或者鉛筆褲買啊! 又或者你多數去邊度買呢?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-3-22 16:14

有冇相POST上黎睇?
作者: cdtv    時間: 2010-3-22 23:16

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-22 00:50 發表   3 ?% @1 f6 q2 H4 [! k
老總, 請問你邊度最多呢d女裝窄腳牛仔褲或者鉛筆褲買啊! 又或者你多數去邊度買呢?
& k9 ]& W4 E. d, u# c+ ~6 t! M# h# s3 t$ h; }/ n! c

6 R8 v& Y+ u1 ~4 J* m- @1 f7 S. d' q周圍都有架wor$ X& `9 t& u+ |4 T" z4 }0 A
我都只係買過兩條而已. @5 ^' F1 n0 I1 ?
邊度就唔講喇, 廢事竊路行蹤
! L9 ~# [1 [, x! ^; I# G不過可以肯定旺角同荃灣呢兩個大區就包保有你想要o既
作者: joey221    時間: 2010-3-23 21:43

小妹輕愛穿上低腰短褲, 再加上長褲,0 M8 S- l! }5 ^- j' \
無人會知
作者: sghk_abcd    時間: 2010-3-24 07:57

襯絲襪也很好看
作者: fungkh    時間: 2010-3-27 10:03

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:08 發表   ! ?' D. C7 {7 I' o# G
我囉" M2 N  k$ g7 t$ ?" S
我平時都著女裝窄腳牛仔褲, d 同事都睇唔出係女裝
' s$ x5 k6 P7 W. @5 _有咩好介紹

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0