標題: 其實大家覺得, 如果上網買性感睡衣, 咩價會係合理嗎 [打印本頁]

作者: joey221    時間: 2010-3-25 20:55     標題: 其實大家覺得, 如果上網買性感睡衣, 咩價會係合理嗎

小妹覺得綱上的買衣裙會貴一些, 及有一些不好的衣料,6 @# G3 B0 D: n
寄來折開的時間真有一些不開心
作者: grilboy    時間: 2010-3-26 02:46

我唔覺,我次次上網買都係好野
作者: privacy_cd    時間: 2010-3-26 03:06

我覺得是要看清楚所標材質與尺存規格才不會買到不歡...我都是網路買女裝
作者: MM    時間: 2010-3-26 04:51

未買過 但估150-200差不多-"-
作者: kobejacky    時間: 2010-3-26 20:13

i also buy from internet, no the quality is good
作者: bra123    時間: 2010-3-28 00:09

我是很少買到有好的. m- K# |7 W3 c1 D5 R5 G7 _' A
因為他不是實體的通路所以只好認哉啦' q/ G5 o; [/ q" z' `& X6 H/ O( ~: M
不過太差的話我會去反應賣家
作者: newcder    時間: 2010-3-28 02:43

大陸貨9成都唔係完美& A5 L3 B( J" n' R) d
  m9 x8 j2 D+ F1 b
因為通常o係批發拎返黎就寄比你, 唔會有質數保證
8 F# P! c  @* O/ h3 h) ~3 |# x- n* d
線頭全部要自己剪, 要自己盪直, 甩線既情況都好常見(尤其是lace)
$ U+ \/ C3 b7 A0 {& a7 P
- P8 r9 t3 E8 X: R* ]. B# `因為上面個文化係咁, 係要自己再汁一汁
5 t6 P2 w  S/ C0 u* m3 p- ?  K/ L/ Z/ H& B7 x, T
9 W/ X( o. x; B( m
外國貨唔熟
作者: 誰來愛我    時間: 2010-3-28 17:07

我也有過一次
) \, w) L7 a. m. e網路上看到一件豹紋的睡衣; i6 k* H# B3 }- ^/ [. g
但實際打開的質料真的讓我大大的失望4 e9 Z% V, z! o$ F8 j7 H
所以現在我都不喜歡在網路上買- a% W: b3 T: F' \5 A
都直接在店面看實際的樣式去賣
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-14 22:04

我又未試過咁
& k& k+ T  |; Z買親所有野都OK,冇唔對板
作者: 紫燄    時間: 2010-5-6 02:01

我會去店鋪買說要送人的...因為看的到比較安心而且實在
作者: ihmcKyo    時間: 2010-5-8 00:39

一分錢一分貨啦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0