標題: 介紹旺角花園街一間新既鞋店 [打印本頁]

作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-26 19:52     標題: 介紹旺角花園街一間新既鞋店

今日在旺角食飯時 見到間都幾大既鞋舖 舖名唔記得左3 ?% K, b9 T$ L; v" w( W$ v% m! ]
位置在花園街尾同水渠道交界 向太子道西方向 舖面標左60$一對,100$兩對
8 e- C) ]  ]0 n7 @$ R" d好多鞋款,
, U6 p- v' g8 ?8 a2 Y7 y今日冇時間入去 唔知有冇人入過去
4 @9 v: ^- a1 M  B/ N3 }我想知佢d大碼高跟鞋有幾大
作者: zerochung    時間: 2010-3-27 01:39

我都試過係旺角花園街揾大碼高跟鞋,但係好多都唔係"真大碼"的,. |3 W' \+ b( \. ^% r
. g% {' P1 L' a$ P/ C& O
佢哋會用張大碼貼紙去貼住本身個號碼之後話比妳知係大碼,
" \$ O' S$ Z6 G0 b( l* y$ V5 j, A5 W" e# V8 Z
如果妳信佢就咁比錢走嘅話,咁妳就會買左對頂多39碼的高跟鞋返屋企架喇,8 @2 K+ q( ^. n' A, M
! x3 U* \+ K: L/ {' s. \
小心點呀,姐妹,不如妳試下去太子 聯合廣場 地下,間店對住彌敦道果面的,叫ageless的,
4 ]  l2 C4 _' H4 n+ A
/ ?  I1 o$ R7 E% r有姐妹都去買鞋的,還可以在倉試鞋添,有時間去睇下啦
作者: 可怡妹    時間: 2010-3-27 14:03

Any >43號鞋 ?
作者: CECI    時間: 2010-3-28 02:30

如果你0地想去太子Ageless買或試大碼鞋,可以聯絡我或"校服收藏者"! 因為小妹都會呢排落去取鞋!
作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-28 04:02

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-28 02:30 發表   8 i! w6 y6 z: w7 u# q
如果你0地想去太子Ageless買或試大碼鞋,可以聯絡我或"校服收藏者"! 因為小妹都會呢排落去取鞋!
7 N1 y, x6 E# L7 C佢最大碼 有幾多碼,同價錢平唔平
作者: bencheung    時間: 2010-4-4 08:27

very very nice
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-15 23:28

good...搵日過去shopping先.
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-16 14:06

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-28 04:02 發表   
$ u/ K* X5 C3 O0 t, B! {
$ P! T' ^2 I: I. W, B佢最大碼 有幾多碼,同價錢平唔平
& h  r7 L7 `/ E  f! u  W2 O, A7 M) C  s; k# L  Q3 h1 X8 m

9 K; S# a+ x- B最大去到44碼
' W) W' r3 X) q0 i) _3 }有平有貴
作者: bencheung    時間: 2010-6-6 08:47

very very nice
作者: hk7788    時間: 2010-6-6 16:20

which shops give the wrong size?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-6-8 15:46

有冇人想落AGELESS?7 X2 f9 H8 r. h/ g; F" A* Y3 b
我呢幾日可能落去
作者: plane169    時間: 2010-6-11 08:29     標題: 回復 8# 校服收藏者 的帖子

有邊間有45-46的呀
作者: 抑止    時間: 2010-7-9 04:49

wrong size
作者: glock18    時間: 2010-8-1 00:24

嘩果度好旺好多人架 wo

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0