標題: 邊度訂做 (晚裝 , 姐妹裙 , 婚紗)..... [打印本頁]

作者: joe_box    時間: 2010-4-6 11:34     標題: 邊度訂做 (晚裝 , 姐妹裙 , 婚紗).....

有冇人知道去邊度搵到有得訂做 (晚裝裙 , 姐妹裙套裝 & 婚紗套裝)..?) C3 [5 a7 C0 |# K% r. f8 |

" k0 o. T, E# n* v姐妹們又知唔知道....?+ T1 j% L+ v& U) p" l: p

4 W* m3 ^& h) Y因為我身形大上網買唔到........只好訂做

作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-6 12:41

試下淘寶啦
作者: kr_12    時間: 2010-4-7 16:37

其實香港好多商舖都係大陸攞貨,你可以上去訂做。見過大陸有地方做呢D架,不過好多年前了,忘記了在哪...
8 p: v8 I7 y' l2 V通常有得做西裝卅衫的地方都有,你找找吧
作者: emilytay    時間: 2010-4-8 05:13

Golden Plaza, Prince Edward
作者: athl27    時間: 2011-10-31 00:31

我都想知, 明年要化女裝做姊妹
作者: Celina    時間: 2012-3-13 09:25

你就好啦,有得做姊妹,到你結婚嘅時候,搵我做你姊妹得唔得?
作者: stellaleung    時間: 2012-3-18 14:39

引用:
原帖由 athl27 於 2011-10-31 00:31 發表   " e1 k; A6 W7 l2 D& V9 U
我都想知, 明年要化女裝做姊妹
7 j$ r2 `! C6 b2 [
7 d, P& G: c. F# B
化女裝做姊妹?!我都想呀!是一班全CD姊妹,還是得妳一個CD,其他都是女生?
作者: NWFB_970    時間: 2012-3-24 02:20

你上去香港yahoo拍賣問下都會有, 多數都願意訂造
作者: 235711    時間: 2012-3-24 16:17

大陸有好多, 又夠平~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0