標題: 下體1問 [打印本頁]

作者: 格仔    時間: 2010-4-9 17:34     標題: 下體1問

我想知你地cd果時( Z  L& ^$ a/ w% s
你地下體點放
& y  k9 v3 \9 \" F/ Y你地下體有冇變大
作者: 心儀    時間: 2010-4-9 17:52

cd時下體一定要處理好哦
) C# w2 Q; O" n  p1 N' m/ {& D  d0 z
7 e# r: j9 M( C' T- d) v我個方法呢..秘傳密技~呵呵呵
$ f4 L" P, W# v不過都係用屈後個方法演變出來
作者: emilytay    時間: 2010-4-9 19:02

Just stay calm (of course it is hard to do)
作者: 格仔    時間: 2010-4-9 20:47

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 17:52 發表   7 P. @- H" l3 X: n: W: D; N0 t# O1 T( _
cd時下體一定要處理好哦
" |- P6 ^* U8 e: o+ t2 O8 ]3 \* ~3 C1 l+ s
我個方法呢..秘傳密技~呵呵呵
3 z6 U4 n9 `8 h- C2 C% V% Q% k不過都係用屈後個方法演變出來
* ], H- E3 K7 g傘係點!?
作者: adam5354    時間: 2010-4-9 21:10

婷婷沒有這煩腦!自然咁!著上底底巳經可以了!
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-4-9 21:39

唔洗玩到咁深入
" e+ q+ w+ u! J6 T& {) V唔會睇得出
作者: peterchan01    時間: 2010-4-9 21:53

其實選擇緊小小的內褲就應該ok
作者: sunqlx    時間: 2010-4-9 22:54

事先放左点野。。。。会不会好点。。
作者: sinson    時間: 2010-4-9 23:02

唔會特別理佢-.-同埋你唔成日諗住佢亦唔會變大-.-, t2 s; H' {/ Y) r
而佢變大左而你又有咁既需要-.-咁咪去囉-.-女性亦有咁既需要既
作者: haliball    時間: 2010-4-10 01:28

你唔好成日都諗住佢..
  {7 c/ `2 d1 P. k諗埋d唔應該既野..
0 c: W- j% E1 p7 c. w噤佢就唔大架啦
作者: 偽娘    時間: 2010-4-10 01:33

斬左佢咪得囉 - Q3 F# j$ x1 f) `( c6 Z  B

+ @, r: |+ Q' d7 w* w6 ]0 {9 K( N+ ?4 L  ?: J4 m
8 @. m: w+ |9 D

! R$ m# M2 l9 ?8 z8 Q講下笑炸-口-" ...
1 R! C+ ]: }/ W  }
" Z: f$ P9 {: m  C! {, v# V: L沒理過..吾雋屈後等等....平常一樣
作者: CECI    時間: 2010-4-10 01:56

出街CD理應唔會點變大, 因為會提高警覺性, 好自然個腦跟本唔會有空間去叫自己扯旗! 在家裡點扯都得喇! 不過小妹現在即使在家都好少CD緊走去扯旗,不過如果真係咁的話亦好平常, 由佢扯吧!只要在家便易解決! 如在街的話我就真係未試過遇到咁問題! 如果係我的話,就立刻去樓梯口或者可以坐低的地方冷一0下,一般3-5分鐘應該變返細, 唔會長扯卦, 如果係咁的話我驚你會扯到暈左係度Wor!!!
作者: 偽娘    時間: 2010-4-10 02:42

會吾會有人咁樣-0-"7 _7 X, Q6 b# S) e+ G' b
岩岩想到的...4 T9 b" Y( `5 K6 G0 \$ U, \3 n
6 V) p- l9 z3 t  ~
扯咩牙-.- 落返去啦...左扯斬左你丫拿
作者: CECI    時間: 2010-4-10 02:49

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-10 02:42 發表   
  d8 D) ^; r, t1 W$ V# o, {會吾會有人咁樣-0-") z( q8 ^& B8 n" L$ r; z7 m# C
岩岩想到的...0 I5 O% F  i9 }" k: X( a7 O

( _9 _% s; @; Q5 W4 M扯咩牙-.- 落返去啦...左扯斬左你丫拿
+ _$ c- X+ Y/ m0 ?' o: v
: E7 }# d$ \6 R$ r; c
大腦神經...點用言語控制呀!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-10 10:38

只會係屋企cd9 h/ U0 b! H+ C/ m6 D3 j
所以冇諗呢個問題
作者: 心儀    時間: 2010-4-10 21:27

其實如果起左機
! r/ Z2 w5 ^& V* {5 u: N& r有一個穴位按落去好快就縮返小) V8 _/ G! T0 T' W
大約係條腰既高度,尾龍骨左右兩邊用手指公按下去- Z4 E  ]7 a# d) J" [
如果岩位按住幾秒都睇到功效
作者: 格仔    時間: 2010-4-10 21:30

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-10 21:27 發表   1 z% @4 o0 ?3 _
其實如果起左機
# p7 @& L) i' C$ |有一個穴位按落去好快就縮返小0 i+ s) z2 P/ j, T# s
大約係條腰既高度,尾龍骨左右兩邊用手指公按下去! I' K! N- N9 G; m7 Z+ s# e
如果岩位按住幾秒都睇到功效
$ G$ T! N# O! p; E% |買到3先
作者: little_tracy    時間: 2010-4-11 01:31

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-10 01:33 發表   1 g3 D7 [# C" S* ]
斬左佢咪得囉 5 k3 I3 ?; V7 h7 I5 ?7 t6 W0 q+ U4 m

( S* h- Y' i; Q: @4 ]. h0 |2 A( A5 z# q) Y+ g3 V" Y
1 s; `0 k4 a) M

- E+ u% x% |% z! o& V講下笑炸-口-" ...$ x; X5 ^9 |0 f' q  W+ A
* V0 |) d9 `  n" @
沒理過..吾雋屈後等等....平常一樣
' y* D% k, I3 ?9 K2 z" a0 p9 {6 a- H6 F

3 E+ ^' g! u: R/ c! u  t. e( t3 A% s睇到你果句我笑左出黎... XDD
作者: wifewu8888    時間: 2010-4-11 11:25     標題:

如果再加上褲襪會更有感覺。
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-14 21:39

我都幾想知有咩秘技
作者: ee5050    時間: 2010-4-14 22:21

点收去後面, 請指教!
作者: yau951219    時間: 2010-5-24 18:10

著D細小小既底底會好D

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0