標題: 比d低b CD經驗你地笑下 [打印本頁]

作者: 13530386    時間: 2010-4-18 03:44     標題: 比d低b CD經驗你地笑下

以下係一d我既經驗:& I' B9 R2 |6 k& ~! E" q1 B. ]! m
1. 晚間CD係大圍去7買domdom, 冇帶假發冇化妝, 係門好撞正兩個呀sir, 嚇死2 p/ O2 _# k7 f8 M
2. 好夜CD出去, 比鄰居吹口哨
- n! q6 S! }: N# G/ c& p8 ~3. 朝早CD出去收信, 鄰居突然衝出來問我野, 走都走唔切... 迫住同佢講左幾句8 b5 _8 u6 E2 T* J4 P8 e6 ?7 C& L
4. 日頭CD出去, 係馬路比個司機叫停問路...嫁車仲要幾low, 我條得裙12", 實睇哂...8 C, p8 p0 O0 R# H) T9 c8 g( j7 t
5. 晚間CD冇帶key, 好在個妹都懞, 冇lock 後門, 唔係成家都知我CD' A0 R5 x: y0 m: c3 N
6. 係沙田買吊襪帶, 梗係話幫人買啦, 比個呀姐問我"要唔要眼影呀, 而家好多男仔都用", 魚爆
0 c! }' o# l6 a2 L7. 著住絲襪(冇 hold up)打保齡, 打打下冼左出來, 差d比個friend 見到7 p+ ?- g4 J% Y* A# Z: N
8. 夜晚著4-5對絲襪訓, 半夜真係痛醒, d腳指夾爆甘濟+ j* z/ z' q6 d* k8 F8 ]3 @5 H. H
9. 著4-5對絲襪訓再加對略細既長boot, 仲死!
3 U4 j) N9 c, U1 l8 f. e3 w3 L% ^10. 係街廁換CD, 比人發現係門隙裝我, 嚇死我!! 我係廁坐左半個鐘, 裝果個死都唔走.  我要趕上堂, 只有硬著頭皮兇去, 佢都仲要望多我幾眼, 勁驚佢跟蹤我." k; ?0 V% J: b$ r# r, A
11. 係M&S 買過一對stocking, packing 好靚, 點知quality 唔得, 一著已經發現扣花左好多, 咪去換攞, 比個sales 鬧我唔好著過先來換, 魚.....
作者: CECI    時間: 2010-4-18 04:39

o下0下Lor爆! 不過同你做朋友真係會好開心, 笑都笑死! 好在你唔介意! 好高興認識你啊! 多謝分享!
作者: regina1010    時間: 2010-4-18 04:48

我試過CD後忘記剃鬚;  W+ Y0 X, C; ?3 O7 y! J' t
朝早比個學生妹問姐姐幾多點,用左男人聲答佢( CD左之後我是啞巴,因為冇可能女聲);% ]! h. t5 G0 [" {, ?
比個阿嬸提我走光,(公廁痾完屎,休返條底褲和絲襪時誤把校裙攝進絲襪內而露出少許底褲)
作者: iamonheel    時間: 2010-4-18 07:46

乜成日撞到人, 重要出聲講嘢咁唔好彩....
作者: busneoplan    時間: 2010-4-18 08:33

條街咁多人,實容易撞倒人。
作者: 13530386    時間: 2010-4-18 14:01

Ceci, nice to meet you too
0 ~( y2 S, @+ _  }+ `2 [Regina, 你果d都好堅wor
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-18 14:12

好瘀呀,又好好笑;3 W" }) r1 z  z& K/ y
相信唔少姊妹都遇過類似情況.& s5 R/ S/ s9 r9 W  p8 E8 `9 L& _  T1 w
我試過係男厠入面既殘厠格度CD,CD緊有人係出面洗手,洗左好耐都唔走,好驚佢會裝我因為門隙都算係大.
作者: 882288    時間: 2010-4-18 14:51

我唔係好咁在香港玩CD,多數在外省(北京、上海、西安等)嚴寒的地方!
+ m5 s' }2 `+ p因為可以穿孕婦裙到處走,出入女厠!
作者: sghk_abcd    時間: 2010-4-18 14:59

都幾刺激吓..
作者: 08miki08    時間: 2010-4-18 17:21

比我都驚啦!欣賞樓主果份勇敢!
作者: 偽娘    時間: 2010-4-18 19:13

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-4-18 04:48 發表   
8 i) G7 `; Z5 }% X" Z6 K我試過CD後忘記剃鬚;
- [0 |1 A  h/ P7 ~* n朝早比個學生妹問姐姐幾多點,用左男人聲答佢( CD左之後我是啞巴,因為冇可能女聲);  P$ S- S# H) R" s; h* y) Y4 G
比個阿嬸提我走光,(公廁痾完屎,休返條底褲和絲襪時誤把校裙攝進絲襪內而露出少許底褲)
$ x+ R. E0 ]9 |' M! e4 e

+ k$ y% p6 R% q8 a. R  V! [
5 P+ ~, l6 t$ M( _3 ~1 j1 ~女聲可以練
作者: 偽娘    時間: 2010-4-18 19:14

看完之後~0 Y3 O  e4 g$ e# _( H
笑左=]"' d1 Z- B, X- V) t
出街街沒帶key就真系死@_@"有d家 接受吾到cd
作者: 13530386    時間: 2010-4-18 20:07     標題: 回復 12# 偽娘 的帖子

其實有比阿媽撞破過, 佢大吵大鬧要我見心理輔導....
& W' p5 x6 e+ \- e8 ^1 D+ o跟住仲成日抄我d野..... 有次比佢抄到, 仲要放係我房門口, 示威......7 N* v* ^- u% \. _! }) l
講真, 我肯定全家都知, 冇人敢同我討論姐
作者: shanaslala    時間: 2010-4-19 00:19

引用:
原帖由 13530386 於 2010-4-18 03:44 發表   
& o! t$ U' }  m( \% q3 H( j以下係一d我既經驗:4 m* d3 h* h2 p8 e* i5 P
1. 晚間CD係大圍去7買domdom, 冇帶假發冇化妝, 係門好撞正兩個呀sir, 嚇死$ P  k3 H: X* a9 k: D
2. 好夜CD出去, 比鄰居吹口哨4 D: d6 L. K- T5 k+ {
3. 朝早CD出去收信, 鄰居突然衝出來問我野, 走都走唔切... 迫住同佢講左幾句
' n9 l8 [- n1 |. T4. 日頭 ...
9 U/ o1 P5 i9 q$ B# u
其實放鬆d, 唔好咁緊張, 咁就唔會咁大頭蝦喇
作者: wwy1989    時間: 2010-4-20 17:21

That is so funny for the CD when we go out.
作者: 十字架    時間: 2010-4-20 17:29

哇    有後門~~嗯嗯...
作者: silkypanties    時間: 2010-4-20 23:11

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-4-18 04:48 AM 發表   % l8 L0 Q' q& C% E( ~) d0 R
我試過CD後忘記剃鬚;
9 _# Z/ v) g8 ^- b. j" A# ?朝早比個學生妹問姐姐幾多點,用左男人聲答佢( CD左之後我是啞巴,因為冇可能女聲);, }; O# N7 k  Y4 s
" w+ [/ r( {: a
- E( n1 Z6 c# ?( P6 TCD後忘記剃鬚......呢個真係....
作者: zerochung    時間: 2010-4-21 00:36

妳都幾多CD蝦綠經驗喎
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-21 08:11

多謝你分享你的心得...............
作者: yoda0806    時間: 2010-7-3 09:59     標題: 回復 13# 13530386 的帖子

我都係咁...最後搬咗出嚟啦~' ?- w  C# e9 d) f5 d0 a: n
邢家鐘意點就點,好free~
作者: 有壓力    時間: 2010-7-3 14:07

你有冇咁好運呀 睇到覺得吹出黎=.=
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-3 17:40

好多經驗喎............................
作者: Terry220022    時間: 2010-7-3 18:08     標題: 回復 1# 13530386 的帖子

謝謝你分享你的寶貴經驗, 真的很想跟你做朋友啊~
作者: ameifule    時間: 2010-7-3 18:10

我缺少樓主那份勇氣,
作者: Ruka    時間: 2010-7-8 17:56

沙田嗰阿嬸幾正喎, 仲返 sell 眼影 tim
作者: 五香肉丁    時間: 2010-7-8 18:06

搬出黎住,,,真係好FREE,,但負擔唔起,,,真係好想24小時女生
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-8 21:38

哈,有次cd去銀行問野,有個c9望左我好耐,令我好唔自在
作者: Joe    時間: 2010-7-8 22:29

Good sharing!
作者: zerozone    時間: 2010-8-12 05:44

haha........u are so brave..........
作者: jayshing    時間: 2010-9-2 14:21

引用:
原帖由 13530386 於 2010-4-18 20:07 發表   
5 r9 k; D4 s4 m2 N其實有比阿媽撞破過, 佢大吵大鬧要我見心理輔導....
2 f% ]) O+ k/ H  t跟住仲成日抄我d野..... 有次比佢抄到, 仲要放係我房門口, 示威......$ t: p; E: C- s8 {' @$ z
講真, 我肯定全家都知, 冇人敢同我討論姐
8 O9 t! K+ e5 I) B9 Z8 U) `, n4 X4 g7 [* C/ S7 h
其實我以前和你一樣
% N) o0 v, \: t7 u; G給姐姐知道.. 一樣大吵大鬧要我見心理輔導
7 U, V' C8 V: o* S( d跟住自己停左3-4年沒有cd . p4 P, X2 C& r- Z! [4 t7 L
依家我覺得她們知道% T" B2 g  O% V) s' M: V
只是沒有再和我討論
作者: nuwkov    時間: 2010-9-2 14:59

我阿媽裝修間屋時發現咗我堆絲襪,收起咗又無丟。后來講起,佢叫我自己節制,唔好再接觸。  g& x! L/ b" c
但到家下,我都係唔愿意抽個身出嚟,仲可能以后都抽唔出嚟了 % K3 a% d: l5 m& B
唔知以后點同女朋友(或者老婆)相處了啊
作者: ibm.jp    時間: 2010-9-2 15:38

睇左真係唔知比你笑死定係氣死
' Z& N0 P- T" E6 `& _/ o0 @3 `2 Z6 i' S$ x, ]3 ^
這是我的經驗,希望幫到你喇
; l" I, x1 B( s; w$ ]5 i1. 見到呀蛇第一件事就係要定 唔係你實無運行
7 M9 B# t4 O0 w% H& G6 D' X2.&3. 呢個就真係無得估 (可能佢一早已經識穿左你都唔定)
3 m/ E5 u' o: Z$ ~4. 睇咪睇落,你應該有晒心理準備(唔使怕喎)4 I/ P% s/ l: u
5. 呢樣就真係無人可以幫到你 (係你唔記得帶)/ A4 E; _" I" \& p. y
6. 你應該答返佢 '乜現在好多男人用咩' 等佢黎回應(可能你本身有咁既思想,所以先比佢玩返你轉頭)
6 b; b# l5 S* F3 C5 T6 \7 i7. 如果著襪褲就唔會發生呢類危險情景喇
# \$ P2 |% {: E8. & 9. 我未試過咁著,唔通咁會high好多咩?$ O( r+ z$ E: L6 x
10. 你係咪起殘廁換,應該唔會比人"及"到喎 (你係咪入左男廁換,所以比人"及"到?)
5 Z: o% B% j( U11. 係我就唔會返去換,以後唔去佢到買,如果真係好想買,一定現場開黎睇一睇,比佢地問到,咪話check清楚好d,唔使返轉頭黎換
作者: pingu142857    時間: 2010-9-2 23:27

CD又不是犯法..樓土洗乜驚呀sir...(不過都有d危險...
/ K6 [% A* _1 j# r6 L+ k唔做不道德野就ok
作者: alexander    時間: 2010-9-2 23:54

佩服樓主的勇氣!! 我自問沒有此等的勇氣
作者: sonic07    時間: 2010-9-4 11:29

樓主真係好大膽. C1 H2 e8 R4 M6 T) S
比我就唔敢cd出街
作者: 五香肉丁    時間: 2010-11-23 17:13

岩岩先...睇到原來你住大圍架
作者: wmyandlcy    時間: 2010-11-27 11:43

樓主好多經驗WOR!
( D; m* p' c, R* d* z' H2 C仲要係街俾人問路,你肯定著得好靚啦
作者: amywong    時間: 2010-11-29 17:08

抱著正常心態去cd就得架啦!
作者: 紫燄    時間: 2010-11-30 12:21

感謝分享~~~樓主真敢阿~~~像我就沒有膽走出門了
作者: zyi8vm    時間: 2011-2-21 14:16

really enjoy and appreciate your sharing of "life" experience, ha ha. can't agree with 33#.  PC can prosecute you with the summary offense under "wandering".  so be careful.
作者: tiffanycd    時間: 2011-2-21 14:54

多經驗對下次cd可以準備多D/ A% m& M5 s# `+ s3 s
你又係住大圍?
作者: wmyandlcy    時間: 2011-2-21 23:49

我都試過去書店睇完書起身1 g; e4 o; E3 ]& F! }
被人提話走光

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0