標題: 收蛋技術 [打印本頁]

作者: ee5050    時間: 2010-4-20 17:49     標題: 收蛋技術

近日睇咗好多CD posts, 發現呢個收jj同dd嘅post, 膽粗粗去試下, 因為無所用的皮膚粘合膠, 只好用膠紙, 先把jj拉後, 用封箱膠紙拉實, 再用手指推dd入腹腔, 為免dd彈返出, 用膠紙再拉實下面至patpat, 估唔到效果好好, 正面照鏡只有少少膠紙痕, 著上t-back或絲襪後完全似女仔, 嗰種無咗jj的感覺好奇妙, 好享受嗰種束縛, 好想日日都咁做!  但用膠紙係有d痛, 無計啦, 真係好正!
作者: 心儀    時間: 2010-4-20 17:53

我用唔到佢個方法/ g! t. M; `. g& T# Y, Y) |
會反彈同紥住包皮真係超級痛
& P* @6 O. I) M4 ?3 I5 }8 x我會用一個舒服d既方法
作者: sunkra    時間: 2010-4-20 19:16

痛吾痛嫁0.0
作者: 13530386    時間: 2010-4-20 20:17

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-20 17:53 發表   
3 P8 U& v2 j2 v3 l( a我用唔到佢個方法
( N- r2 Y; k2 T/ C$ w% x7 Z- R& _4 O會反彈同紥住包皮真係超級痛  A! T8 N6 ?6 o2 Q
我會用一個舒服d既方法
( A: v, ]0 ~; y/ p# G4 _' ^$ L, B$ y  @( G
靚女~~~講來聽下好bor
作者: lp2918    時間: 2010-4-20 20:46

都幾好 .. 不過真係有的痛= =
作者: rac    時間: 2010-4-20 20:49

可以尿尿嗎?
作者: thomasedison    時間: 2010-4-20 20:49

-                                                                                       好像不錯喔,,等我試下先>W<"
作者: qwe26891234    時間: 2010-4-20 20:59

用膠紙好似好痛- -
作者: qqw    時間: 2010-4-20 21:03

樓主啊~~~~~~~~~不要把別的論壇說的話抄到這里來啊~~~~~~~~~~~~~
作者: see_hkcdt    時間: 2010-4-20 21:23

我想, 冬天較方便,
7 a& x4 ~: Z4 H9 p9 e  @, Z否則, 熱死喇
作者: tvcd24    時間: 2010-4-20 21:35

我就會先帶上一個袋袋,裡面要放小小KY,
( F1 x$ q6 N7 c7 X+ f) G然後再帶上一條緊度舒適的橡筋,1 ?. Q" b1 S. n1 r9 ?& n2 L  L) |
不要讓KY流出,之後JJ一定要向正下方擺 (JJ=小妹的位至),( J( T6 h* q0 c/ P1 n
穿上襪褲,再穿上細一個碼的高义泳衣 (最好比賽用嗰D,夠薄夠緊),8 q) s, ~1 I. a' _9 u
這時旦旦就會給JJ分開兩邊甚至有小小入咗腹腔,
+ E3 V. `+ T/ s. H  s0 D5 N這樣JJ穿上了襪褲被包得緊緊,
6 w! [5 d$ E+ n& A但JJ又在袋袋的KY羊腸小道裡唧唧吓 (行街或做運動時),5 W! ]+ Z6 M8 k' B$ R+ g2 m1 ^
你話咁樣爽唔爽 !
作者: jesscd    時間: 2010-4-20 22:17

引用:
原帖由 tvcd24 於 2010-4-20 21:35 發表   + w( \1 o, J7 a+ `( W
我就會先帶上一個袋袋,裡面要放小小KY,
. o: D2 Y  h" z' \( L  k8 N然後再帶上一條緊度舒適的橡筋,$ c, F. f+ J$ W8 D4 G7 c: i
不要讓KY流出,之後JJ一定要向正下方擺 (JJ=小妹的位至),& X: _3 B% j8 h" L
穿上襪褲,再穿上細一個碼的高义泳衣 (最好比賽用嗰D,夠薄夠緊) ...
4 U- k2 u+ ~! B5 E. {$ R- h好複雜, 唔明
作者: xcherie    時間: 2010-4-21 00:20

引用:
原帖由 qqw 於 2010-4-20 21:03 發表   
  L; }8 Z4 e& i樓主啊~~~~~~~~~不要把別的論壇說的話抄到這里來啊~~~~~~~~~~~~~
/ s5 U' B. Z& u係囉...係其他論壇成日都會見到架啦....
作者: shinobu    時間: 2010-4-21 00:35

引用:
原帖由 tvcd24 於 2010-4-20 21:35 發表   
; ?2 o6 M3 B4 l/ D6 t7 `+ ~8 `$ M我就會先帶上一個袋袋,裡面要放小小KY,
' g& M4 S/ _) f/ [然後再帶上一條緊度舒適的橡筋,# n% C+ ~' ~5 N
不要讓KY流出,之後JJ一定要向正下方擺 (JJ=小妹的位至),: V% u% b3 U( r# _
穿上襪褲,再穿上細一個碼的高义泳衣 (最好比賽用嗰D,夠薄夠緊) ...
3 s- m' X5 X8 j
1. 請問邊度有得買高叉泳衣?  r/ L. `% U+ u+ r
2. 點樣用橡筋扣緊...但又唔會滑出?/ p) p- ]* {0 i6 a9 D; K; B
   (因我用過..但當JJ 一軟下來時, 個DOM就會甩出黎...)( [! j% j' a1 s# }
3. 成日咁滑下滑下咁, 唔快走火咩?1 ~6 K  B) t0 x6 g3 K
" L' y! q* l0 v' ]
謝謝
作者: ET62333408    時間: 2010-4-21 04:05

㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣
作者: tvcd24    時間: 2010-4-21 14:01

shinobu) ]6 s; T. w9 n4 C7 Y* z

2 S- m+ T  c, f2 }1. 我會去波鞋街或崇光泳衣部之類,/ f+ s4 z2 w1 G
    如speedo個D (arena不夠高义腰部比較鬆), 我喜歡淨色滑身嗰種。/ k+ B% p" n, A( M4 b$ o* g: ^$ B
2. 我會去針線或絲帶橡筋店買一卷仔比普通膠橡筋幼小小的黑色橡筋 $ L" M5 k1 s+ r2 h& }
     (好似褲頭白色橡筋嗰D質地咁,線+橡筋),要用幾多就剪幾多,+ N* j! b2 ]' `8 \2 y. l
    打結的鬆緊要自己試多幾次,比舒服緊小小,; M$ `& d) _* w0 X
    我喜歡打兩個圈才套上JJ,覺得這樣鬆緊啱啱好,
* I7 k; j8 e) ^: u5 u" Q    搽KY時只搽JJ前半部,夠在domdom裡面滑行便可,7 p0 l! L' \, c" G
    後面 (根部) 沒有KY就比較有小小啜力,加埋橡筋就軟或硬時都冇咁易會甩,' b+ H+ t! P$ v$ `$ c7 m
    可以無憂無慮的在緊緊亮絲+泳衣裡硬可進,軟可退。當然要把domdom的通道擺正放好。
0 C* @. r" `$ h4 A   ps: 以上方法一定要配合緊身泳衣 (平脚、legging個D唔得),JJ向下放,
7 }3 ]" ~" T' X5 ]. i+ f9 s         只要domdom和較鬆的東西磨擦一段時間就會甩掉了。, [% z8 V4 |2 v6 I  Q5 k/ w1 x
3. 反正都會走水,不如舒舒服服的走水,就算有小小分泌都唔怕整污joe絲絲,
: x# T6 _7 \& T8 Y  s8 M    我走咗水試過繼續行街都冇事,不過有幾會最好換個新domdom啦。
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-21 22:18

愈睇愈難5 Q$ |# |4 S1 Q5 o0 F6 L
有冇D簡單D架??
作者: wadee    時間: 2010-4-21 22:24     標題: 回復 17# 00ivansin00 的帖子

將JJ拉後用衞生巾包住
作者: lovelyceci    時間: 2010-4-22 01:27

真係好難明....
作者: pa123    時間: 2010-4-22 03:20

好痛lo
作者: kchg    時間: 2010-4-22 19:53

好難明,好痛
作者: clothg03047    時間: 2010-4-22 20:22

真係好難明....
作者: tvcd24    時間: 2010-4-22 22:26

引用:
原帖由 clothg03047 於 2010-4-22 20:22 發表   
# u2 ^8 O* M6 o真係好難明....
! G+ V: H1 u5 ?. z, F. X) t2 _  k7 H$ N, L; D$ C% L( S% _
同好此道者,一看就意會明白5 \" O' D& U& e$ q' {1 |
否則....
作者: wadee    時間: 2010-4-22 22:52

引用:
原帖由 tvcd24 於 2010-4-22 22:26 發表   + Q' N. |3 q, Y  }; n9 X+ i
  R. z% [+ @3 Z( {7 x

+ h' Y- R" m8 V/ \; N同好此道者,一看就意會明白) G7 l+ E6 G$ b- q9 L% _3 M5 d
否則....
' w. p2 u" N. Q
yes
作者: shinobu    時間: 2010-4-23 18:44

引用:
原帖由 tvcd24 於 2010-4-21 14:01 發表   
+ z: L: _5 i! B- J1 W) d9 ishinobu
" G# R* r+ C. m- _" e& R. p- [) w* K( T
1. 我會去波鞋街或崇光泳衣部之類,% r' B( O$ ?+ c. S
    如speedo個D (arena不夠高义腰部比較鬆), 我喜歡淨色滑身嗰種。
+ T" k1 C) `6 T; k) I" O2. 我會去針線或絲帶橡筋店買一卷仔比普通膠橡筋幼小小的黑色橡筋
! d1 K+ B6 y, j3 M1 ]     (好似褲 ...
' G# z  d! Q7 w+ M
好, 等我試下先...
作者: yining    時間: 2010-4-25 16:43

唔係幾明~好難明
作者: joanna    時間: 2010-4-25 17:55

but its painful when seating down.............
作者: none001    時間: 2010-4-25 18:01

難度很高很難明
作者: milk77    時間: 2010-5-17 23:31

很不錯喎...但好不容易做到的..
作者: hkman168    時間: 2010-6-17 17:24

唔係好明-.-
作者: candyee    時間: 2010-6-17 17:39

唔係個個可以接受.....  6 }" L% h! h: ]3 J% z
我不會學這個.........
作者: miku386    時間: 2010-6-17 22:53

我都唔會學..加上應該好難整
作者: vicky_lin    時間: 2010-6-18 17:31

真的很高難度喔
& t& [% Z7 M3 h& ]$ G! g應該要多多練習
作者: johnna    時間: 2010-6-28 12:46

都幾好 .. ..................................
作者: peggy    時間: 2010-7-1 01:46

這個方法在其他地方有看過,不過似乎不太容易
作者: judychen    時間: 2010-7-19 04:46

真是高明到難以學習 但還真仿真
作者: tabc886    時間: 2010-7-22 09:00

我試過收蛋收左一日…5 q, A4 ?; U, n
感覺好唔錯…# T" G! q+ ~3 w; J0 n
不過我會加M巾…
( m8 K5 y; s- q; x: E! M' o4 u. N6 D; A所以走火都冇事
作者: qpzm1003    時間: 2010-7-25 23:47

好似有人post過啵~~~
作者: 小瞳    時間: 2010-7-27 21:47

有看過了~~但還是感謝
作者: 早乙女    時間: 2010-7-28 10:37

引用:
原帖由 jesscd 於 2010-4-20 22:17 發表   
" w. o4 O$ S+ M" m* C' G: t2 O* s" o4 b
好複雜, 唔明
: g* l# p2 H' {: S; ]  K3 ?/ I; Z, z& K* p( q/ w  Z
好複雜% E% d# Z8 j  f/ ?3 u, j; e

作者: ibm.jp    時間: 2010-7-28 12:09

引用:
原帖由 wadee 於 2010-4-21 22:24 發表   - ?3 R. l* C( J* V8 \  R  F
將JJ拉後用衞生巾包住
( c( X1 t. r) S+ Q1 ?. g
+ H( k+ `! n, s/ `" B6 @5 [% G: U" s我都覺得咁會方便d & 舒服d
" y( u) B4 k. Y. ?
& w8 s2 ]1 o4 N8 H, B6 T. F" h' F5 [4 \除非你唔中意用衛生巾喇  
作者: xup654m3    時間: 2010-8-4 22:50

圖片很模糊啊!!!
作者: 小紫    時間: 2010-8-7 02:27

可唔可以讲得明白一D啊,KY系咩黎架
作者: leokhy    時間: 2010-8-7 12:41

圖很細喔~睇不清楚~
作者: ringo2ph    時間: 2010-8-8 14:49

雖然是好, 但真 有點痛啊...
作者: tim.ch    時間: 2010-8-8 15:26

作者: unikoey    時間: 2010-9-14 03:47

成日太快有反應
作者: 072299    時間: 2010-9-14 10:31

真想不到這樣多學問
作者: sanbell    時間: 2010-9-15 13:53

這張圖好像已經有很多人貼了耶。
作者: sophia    時間: 2010-9-23 22:05

我纠结的是蛋蛋进去了之后怎么出来啊.
作者: Terry220022    時間: 2010-9-23 22:46

用膠紙肯定好痛
作者: manhanl    時間: 2010-9-24 00:41

試過了, 始終不行, dd塞不進
作者: love9148    時間: 2010-9-27 15:23

作者: phman32    時間: 2010-9-28 01:37

i feel the photo is so small hope large
作者: yutatchan    時間: 2010-12-6 00:32

很難明白
作者: evermyth    時間: 2010-12-6 00:47

撕走時痛嗎?
作者: thomas813    時間: 2011-1-9 01:17

picture so small
作者: 夏天    時間: 2011-1-9 01:37

圖在別的地方看過了 這張好小= =
作者: 紫鷺    時間: 2011-1-9 02:27

睇黎真係可能會幾痛下....
作者: 蘭若    時間: 2011-1-10 21:49

真是不明白!高難度!
作者: prettyin1224    時間: 2011-1-10 21:58

我試過....好痛...用膠紙一定唔得,因為會粘著其他部份,以至有些地方皮不能拉上來。: y/ K4 i0 K! @/ f
還是用皮膚粘合膠好....不過...有人知在那麼買嗎???2 _$ e( L. B: R) t3 Q5 I1 z
AA超能膠得唔得 ??  認真
作者: mingkan0705    時間: 2011-1-25 07:55

睇到都覺得痛...而且應該只可以好短時間掛?
作者: tback    時間: 2011-1-26 08:25     標題: 收蛋技術

看看我的收蛋技術http://tw.myblog.yahoo.com/jw!JJyH20GGBAMbJzK0Eg2rRg--/gallery
作者: rain    時間: 2011-2-3 13:28

睇過好多次啦
作者: alien39547    時間: 2011-4-28 23:57

真係好難明?推入腹腔?我的jj&dd都比較大,可以點收??
作者: abwingus    時間: 2011-7-12 09:25

我會用一個舒服d既方法 .....  
作者: SF5272    時間: 2011-7-12 22:48

之前心儀好似有放同一張圖出黎咖喎 * A$ P/ _# C* E5 w, t# t
畀人厄咗$10呀!!畀返我...
3 `' N% T, a( |5 x我有試過,不過冇皮膚粘合劑
作者: judysee.cd    時間: 2011-7-14 00:46

嘩, 好復雜...咁喎
作者: honeyxiaodou    時間: 2012-3-16 23:59

真的好聪明啊!
作者: pepe2009b    時間: 2012-3-17 00:29

好似會好辛苦
作者: mnrvid    時間: 2012-3-17 16:56

但其實這個方法也是超危險的.....就算先打手槍.....萬一, 過了一陣子, 然後又受到了一絲奮興的刺激......那就杯具了....
作者: kennypong    時間: 2012-3-17 18:50

我會用成人尿片LOW,扯在旗又唔覺,又有得尿尿,
作者: yipman    時間: 2012-3-17 19:33

詳細點說吧, 不多明白的.
作者: 早月女    時間: 2012-3-20 21:22

$10 ' Y( }) x* }3 Z& O& x/ j1 x
好貴...........
作者: qwqwe85    時間: 2012-4-1 14:50

好複雜,,,有冇其他簡單d既方法
作者: stellaleung    時間: 2012-4-1 15:18

如果收蛋期間,JJ突然有反應,一柱擎天的話,那會否強行撕開那粘著JJ的封箱膠紙?會不會好痛?
作者: sasalady    時間: 2014-5-2 17:29

gum it will be not convenient when u need to go to toilet outside....
作者: ZOE.HO    時間: 2014-5-2 17:31

甘姐姐出佳去廁所咪好5方便
作者: 009988776655    時間: 2014-5-2 22:22

好痛lo
作者: 009988776655    時間: 2014-5-2 22:23

好痛lo
作者: 009988776655    時間: 2014-5-2 22:23

好痛lo
作者: 哈比貓    時間: 2014-5-30 23:12

靚女~~~講來聽下好bor
作者: thong    時間: 2020-4-27 17:34

那些膠紙找不到。
作者: cattac    時間: 2020-5-6 23:15

感謝分享
作者: wxyys    時間: 2024-1-16 17:14

来学习一下怎么收jj
作者: jjpretender    時間: 2024-1-23 02:30

感谢分享,太棒啦
作者: tsg008    時間: 2024-2-15 18:45

謝謝分享!一起加油
作者: delhang    時間: 2024-2-19 12:00

好似效果幾好喎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0