標題: 意見調查(假髮) [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-4-26 15:53     標題: 意見調查(假髮)

大家好
4 G3 [1 @) W4 t) ?$ k! W首先多謝大家既支持
# X/ t, ~5 y0 H5 j9 k7 k心儀既頭髮都賣得唔錯~
9 ^, I" S$ c" h, g1 q; E: I等賣曬都要再入貨 4 s. ^# ^! K. T5 A
而家有D意見想問問大家~
& @! x, l. {* C6 A( F8 R7 @- x  R
; b/ O6 O& `* Z) \而家既頭髮唔係實拍,有時同實際有多少出入(髮色跟圖片出入比較大,形狀還可以但有部份頭髮髮量較少)
3 j4 T. H- N0 G/ Z& p/ M心儀下次想找D質素高D既頭髮
- }: U% `. }  }所謂一分錢一分貨
, x3 q/ c- [! ^& u7 P+ x所以想請問各位價錢可接受既範圍係幾多呢
8 \6 {8 h" ?  F4 s( ]之前我賣既頭一個$75
* j* |# d% L$ X. A2 Z如果到$110,$130,$150一個頭髮( U7 o) J1 [1 u2 k+ U0 t
大家可以接受嗎?
) k) _' L6 W- m" N8 U請大家多多回覆0 A, m6 `% j( n* Y/ ]* r! d1 k
謝謝
作者: happymay    時間: 2010-4-26 16:07

可以接受
作者: regina1010    時間: 2010-4-26 19:38

$200以下都ok
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2010-4-26 22:27

我之前上網買果d全部都過 $200 ) I' E. {8 P. J
你果 d 真係抵到爛啦
作者: lovelyceci    時間: 2010-4-26 22:32

如果質素好既!! 沒問題 比個 yes~ 你 =]
作者: 心儀    時間: 2010-4-26 23:11

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-4-26 22:27 發表   
7 p3 R# X  C! w: E7 _) V: l我之前上網買果d全部都過 $200
7 z$ M3 N0 R5 U+ Q' g: l; l% ?% K你果 d 真係抵到爛啦
7 r: I# E7 u1 o, B6 |2 x點同丫# B+ D* v9 T/ z9 ^7 ^  j
一分錢一分貨1 ^% L! H  L7 w
我果d質素無$200以上d咁好的
/ q! A' s/ i( O. |. O但我又怕入貴野返黎賣唔出就賴野
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-27 07:50

我最重要是質量好,像真髮一樣,因為我們帶出街都不想其它人一睇就知道是假髮,如品質是好,夠幼細的,我300.00都可以接受
作者: henryblacklady    時間: 2010-5-14 21:49

$75 呢個價真係無敵,不過我仲未用呢個價錢買呀!
作者: 心儀    時間: 2010-5-18 10:24

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-14 21:49 發表   
: R6 v4 X$ h0 X8 `! t- {$75 呢個價真係無敵,不過我仲未用呢個價錢買呀!
2 J( p: F7 v' E9 H! H" Y. N% Y# B
價錢是無敵
% v4 B$ _- v) J1 p# T; m/ G但質素並不能說好
+ e! g) n1 h. H4 P, k) {9 Q6 r5 `好的點我也能找到
- G6 H6 P8 [1 w, M( B但要150元左右吧
; M7 R2 p, a5 x3 O甚至刻價可能會更高

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0