標題: 旺角H&M [打印本頁]

作者: busneoplan    時間: 2010-5-1 14:34     標題: 旺角H&M

噚晚去咗旺角H&M走一趟,果度真係有好多裙款,我本來想揀幾套裙試,但係超多人,最後都打消呢念頭,好失望地走咗。
作者: sunkra    時間: 2010-5-1 20:24

甘多吾多男性買
作者: KR7723    時間: 2010-5-1 21:51

引用:
原帖由 sunkra 於 2010-5-1 20:24 發表   ; O$ M* s. y  \: V6 [2 u' x
甘多吾多男性買
- ?2 i6 |: Y9 ^& \& ^2 w* V- N/ d  |0 L) t) `8 G+ J+ p
0 u: f, M% T+ L! z
以我所知唔係好多男士買。
( Q: }8 E& e' o! f6 V/ n5 ^反而男士會經過去商場多。
作者: CECI    時間: 2010-5-1 22:01

引用:
原帖由 KR7723 於 2010-5-1 21:51 發表   
! B6 `3 q4 [9 s( P: k6 v$ q
( W' T9 j( j0 ?- j) A4 \1 t9 y
3 s6 p) c; [# I2 e- O# b
$ N( N1 x7 n8 O! N7 G! l以我所知唔係好多男士買。) z, T' W6 k* H" v
反而男士會經過去商場多。
* g, F* W) B& V
9 i! e0 _, c9 ?唔係Wor! 我入去買SQIN女裝牛仔褲+外套, D Sales又無野仲幾好招呼Tim! 其他女顧客我就一路都無理佢地反應! 如果0下0下咁多顧忌, 會內分泌失調, 緊張過度! 無謂比自己咁大壓力喇! 買完就撇!
作者: yipchan    時間: 2010-5-11 15:33

又一城h & m 會不會好點?
作者: maxtam    時間: 2010-5-13 04:10

大膽一些吧……
作者: 97654321    時間: 2010-6-6 19:46

有俾$$都唔會有人理
作者: CD女僕    時間: 2010-6-8 06:37

我都系去開d冇咩人ge地方shopping**2 l* g8 c7 |7 `4 s7 j5 I
可能我太細膽/3\haha*

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0