標題: 唔知點解呢排無意欲去cd.... [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-5-8 23:54     標題: 唔知點解呢排無意欲去cd....

或者.....因為......
5 B2 w& h- {4 ~1 L+ K! U- e 6 |0 o* H0 R( M, {& n4 D
(sorry唔洗理我)& Y* Z5 u. Z4 L7 L& m

! ?  p; G' s+ @! r8 }! U, u[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-8 23:58 編輯 ]
作者: pingu142857    時間: 2010-5-9 00:08

冇得唔理...
& C, {! {9 G3 ~  v: O因為我都係-.-5 c9 e2 k$ P/ Y1 L1 U  F2 |
E依失去左d意欲
作者: dcch1    時間: 2010-5-9 00:32

me2, 天時暑熱+屋企長期有人+冇咩新校服到手~~
作者: JG5446    時間: 2010-5-9 00:37

http://www.hkcdtv.com/viewthread ... uid=17619#pid2157360 |4 ?9 u+ K3 a, L
唔相打多次,自己禁入去睇
作者: 五香肉丁    時間: 2010-5-9 00:48

有同感.....我都係
作者: iamonheel    時間: 2010-5-9 01:13

我ok喎, 衫買多咗, 晚晚唔化妝都試衫襯衫, 啱啱又影完相 / k8 U/ L1 E3 S' y8 _! R
+ W. U/ b8 |. q' K# }7 [# E
CD癮我都係一陣陣, 有時真係幾個月都唔CD.
作者: karen0129lai    時間: 2010-5-9 01:41

呢排我都好忙~ 母親節... 好多野做...
作者: aeroplanelik    時間: 2010-5-9 03:08

真係一時時, 有時一放工就想, 不過而家都小左
作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-9 03:14

我都係6 `/ f; `* g3 {; n8 T0 n
我都好耐冇cd
作者: regina1010    時間: 2010-5-9 07:22

我都係同其他姊妹一樣,相信應該天氣熱了,通常cd要花一些時間裝扮,加上假髮太熱卦...,所以冬天時cd的次數是比夏天的多(自己睇法)
作者: cdtv    時間: 2010-5-9 12:35

熱到出汁
) r, m  t, P! E, i3 R! W' G夏天只會o係朝早部冷氣未熄/ w3 U% [; [9 E
間房最凍o既時間先有機會 CD
' B( L" J$ g( O& }4 ]其他時間免問, 我捱得住 d 熱, 都驚 d 汗整污漕 d 衫
作者: mmlee    時間: 2010-5-9 17:32

無計......呢牌多野做, 無心情cd
9 K4 E# Q) M1 W4 p0 J+ r屋企又有人長駐......
$ e) |2 v- l3 o* ?$ [$ o- X另外夏天終於來了>....<& `4 u8 f7 b) o. }% }
無得遮d暇疵位, 感覺始終差d( ^; Q! p+ @+ A. U

作者: 心絲絲    時間: 2010-5-9 20:53

心情,,加堆天氣熱啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0