標題: CD們, 你們如何購置夏天服飾? [打印本頁]

作者: 愛.o    時間: 2010-5-18 12:35     標題: CD們, 你們如何購置夏天服飾?

例如熱褲等等
作者: iamonheel    時間: 2010-5-18 14:29

唔明, 睇啱就買, 參巧吓啲雜誌囉.
作者: 愛.o    時間: 2010-5-18 15:12

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-18 14:29 發表   / N  ?' q# y/ D* ^! }5 N
唔明, 睇啱就買, 參巧吓啲雜誌囉.
: _: M# `" U' _行街睇岩買? 今點試-_________-?
作者: iamonheel    時間: 2010-5-18 15:35

引用:
原帖由 愛.o 於 2010-5-18 15:12 發表   8 d- G% G6 M" P

$ Q" A+ ~6 L1 E! I  ~行街睇岩買? 今點試-_________-?
9 J2 c0 S. L* c/ Y. r, q
" V* m+ ~# D, k6 k9 D* k5 sicic, 我都無胆要boutique比我試, 所以絕少買貴嘢. . y, C7 m) R8 b( a) t
夏天鬆身衫多, 娃娃裙, 長裙呢啲, 依家多數free size, 背面成幅橡根, 唔喺太大隻多數啱, 我知自己身型, 所以唔洗點試. 0 W& b7 Q( U9 `' A
當然間鐘會失手, 著唔到. 1 W: d- J$ p7 R1 y: ~
8 _0 G: `/ y6 ?: U* R, m
你有無去過 Magic beauty, 買大碼衫嘅地方嚟, 亦招呼男客, 讓男客試女裝衫.1 w$ C) t* I# @4 R

% Q) L4 c2 h9 E! {% KOL Suits 呢啲, 我只買過一次, 勁減至搏一搏, 好彩好fit!  Q9 ^- G1 U* V0 ^: U8 y+ O

% f, _' J9 Q& Z5 |  l7 F有網友話 G2000 臨收工時段, 人少, 可以囉女裝入 fitting 試,   F& N4 g  h0 @0 D+ e$ A
uniqlo 都係咁, 攞條 jeans搭兩件女裝, 不過我就味試過.
作者: 校服收藏者    時間: 2010-5-18 15:45

我就冇計5 J% ^) J' E: ~! m
我大隻- v+ e$ y! z9 a, K
我要係MAGIC BEAUTY買衫先岩
作者: Eva0313    時間: 2010-5-18 19:18

有$就OK啦,最多咪度定size先買~~
作者: somamo88    時間: 2010-5-18 20:00

我不敢要求試衫(or裙), o岩唔o岩著憑經驗, 睇o岩就比錢
作者: kevin428    時間: 2010-5-18 20:43

去逛街看上就買( b8 \: J9 S, h: l
現大多在網上購買2 }$ I7 c+ v( Q) b" I
我個人則只買夏天的裙裙
1 |$ r# o* V& O  C) _7 L冬裙則很少
作者: 08miki08    時間: 2010-5-18 22:55

我多數買衫都啱著!
作者: vivalive01    時間: 2010-5-19 01:53

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-5-18 22:55 發表   
3 b- `# T# e+ y7 }我多數買衫都啱著!
1 y4 c4 z* l& S1 Z0 }0 n5 s3 l3 O* r  {' |3 @
你禁細隻
7 `% j% n: r- |: b* a* S- r0 H# q  E
買咩都得啦
作者: anson222183    時間: 2010-5-19 03:06

有$就OK啦.......一月會買到
作者: 紫燄    時間: 2010-5-20 22:34

直接去女裝店選購~~~~買短裙或是連身小洋裝~~~有錢好辦事

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0