標題: 想問下戀內衣褲GE朋友 [打印本頁]

作者: jeff0426    時間: 2010-5-28 02:02     標題: 想問下戀內衣褲GE朋友

你地會唔會like一D二手GE內衣褲...
8 R. @( R! f+ w) L. g對呢樣野又有咩要求呢...) ?/ i5 x4 ~( }7 [; `( q3 W- {
例如要唔洗GE, 要睇邊個人著..價錢等等* ~8 ?) k+ Y- I) B6 P$ p8 Y, m
可唔可以交流一下.5 M  v+ o6 w2 h* \, y, R
因為我做緊賣二手內衣褲..想睇下大家會有D咩唔同GE要求
作者: 愛腿之人    時間: 2010-5-28 12:43

二手都唔緊~最緊要洗乾淨
作者: ameifule    時間: 2010-5-28 15:25

我都買新的,不接受二手,
作者: kevin428    時間: 2010-5-28 21:57

偶個人收集滴都訴新滴
8 z6 v% U  X8 u9 f. n3 p對二手滴只有禮服吧
6 n& E) T% K% |" B* ^0 h- H貼身衣物就要全新滴喔) u4 Z7 I- L3 n' m1 k1 R8 l$ D
除非訴老婆穿過給偶滴
作者: cdtv    時間: 2010-5-28 22:54

我不是戀2 Z* k! z" g, e; g& e
只是愛穿  B. E* Z' C) J, N! m$ r  `
所以也是不接受二手的, 二手的太惡心了
& D. V2 j% s! V& _除非是意中人的啦
作者: triumphbraa    時間: 2010-5-29 03:27

Too bad I can't see yet.
作者: bencheung    時間: 2010-5-30 07:54

No, i will not
作者: bra123    時間: 2010-6-4 22:29

我個人是不接收二手的貼身衣物
作者: cxc    時間: 2010-6-5 15:02

還是喜歡新的!
作者: titi    時間: 2010-6-9 22:41

為咗健康著想,梗系唔要二手啦!
作者: 19632300    時間: 2014-6-8 19:23     標題: 回復 1# jeff0426 的帖子

我最鐘意女仔着過既內衣褲,新我都唔要,你係咪有得賣?
作者: 小小新新    時間: 2015-5-4 00:51

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0