標題: 幸福的男人 [打印本頁]

作者: pantyhoseman    時間: 2008-5-6 18:50     標題: 幸福的男人

大家有時間去睇下,他真的很幸福哦!!
' H5 B, L, x: q! r6 H
- A  |, |6 {4 h, Y# ~+ ^0 hhttp://www.fotop.net/donlo/don
作者: noel    時間: 2008-5-6 19:27

你返大陸著絲襪都無人理你ga, 而且亦都無人識你, 我之前返大陸cd 都係無乜人望, 依家大陸開放過香港ga la
作者: applechoi    時間: 2008-5-6 19:56

其實呢....... o係內地, d人好多時都著d短絲襪(正常返學棉襪咁長)出街, 唔理男定女, 大家都係當普通襪著, 只不過係d料唔同.......0 [. n  T9 B3 A1 x2 C

% M6 o9 D) j- W題外話, o係地球ge另一邊(歐洲大陸), 男著女裝/絲襪, 更可能只係"遊戲" ge 一部份, 之前我聽過一個男同學同佢2個女同學ge 對話(輸賭), 個男仔話佢輸左就"dress up like a girl and go to work for 1 day" (原文節錄)3 B& _5 Y+ m2 z/ t1 y) I1 V/ d

" C% C% i0 R# G& Y4 I所以, 見怪, 已經不怪, 更不需要羨慕, 因為o係香港都得, 只要襯到好睇, 唔礙眼就得ga la(無人叫你事無大小都著出街ga ma, 大熱天時男仔著絲襪係"博"俾人話你變態ge行為)% h6 h0 T3 E, t! y

3 @  l% i6 C' c8 P7 g6 XP.S. Noel 姐你當然唔會出事la, 你咁靚女(講真gar!), 試下第2個, 可能俾人指指點點一輪
作者: noel    時間: 2008-5-6 20:53

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-5-6 19:56 發表
; Z7 ~0 p  u* h其實呢....... o係內地, d人好多時都著d短絲襪(正常返學棉襪咁長)出街, 唔理男定女, 大家都係當普通襪著, 只不過係d料唔同.......3 {% O7 x5 m# g4 C( J  H0 d

5 F# r7 W' z! V) z: {6 e: ^題外話, o係地球ge另一邊(歐洲大陸), 男著女裝/絲襪, 更可能只係"遊戲" ge 一部份 ...
0 l" Q% O! }, j' e你見過我真面目嗎? 不過果次唔只我一個, 但大部份人都無俾人指指點點
作者: xup654m3    時間: 2008-5-6 22:46

是日本人嗎?!  \2 x$ {1 Q$ Q+ w+ j$ t) R' v
我好似看過...
作者: kinomodosakura    時間: 2008-5-6 23:51

個樣真係好熟....
+ z$ L% i* j' W/ l  e/ W9 J9 G究竟係邊度見過呢?
作者: noel    時間: 2008-5-7 00:05

邊度係日本人呀, 你睇埋佢其他主題相先啦, 但我佩服佢連去星馬旅行都著絲襪
作者: wfpy99    時間: 2008-5-7 00:26

作者: applechoi    時間: 2008-5-7 00:53

引用:
原帖由 noel 於 6/5/2008 20:53 發表 7 N* @$ U' r0 i- t/ a* g

# Q) a5 C! W+ K+ C你見過我真面目嗎? 不過果次唔只我一個, 但大部份人都無俾人指指點點
: G0 a8 R; X( I- d) S" ~3 }2 u9 H( ^
" V$ s8 F: S, `& \ages ago(都唔記得幾耐lu) 睇相見過(張相都唔知去左邊la, 定係我記錯?~), 或者頭像(當然唔係呢邊la, 如果果個算ge話; 我都無出過另外2個forum ge 任何聚會亦都無機會+唔打算....[題外話, 唔知ge人唔好問我係邊2個forum])
6 f# @% Z3 m; G5 z& y* e而且憑你所講, halloween出蘭桂坊俾人話似
. E% p$ \6 q  C; l5 E+ \9 }種種"證據"都顯示Noel 你係靚女.....
( g# c: \( w' E8 b) R: r' g" ]; \# F/ h( x1 s& K
作者: noel    時間: 2008-5-7 02:06

如果你話ages ago既話, 咁你未必見過我d 相, 因為我只係出過一次自己樣既相, 仲要係早排既事, 不過因為大家庭果邊server 出問題, 所以出左幾日就無左, 我都無再補返, 果邊頭像咁細張, 咁我msn 果幅咪仲靚女, 雖然出過黎既cd 都話我似,  但我都係覺得麻麻, 因為我骨架橫
作者: applechoi    時間: 2008-5-7 02:23

引用:
原帖由 noel 於 7/5/2008 02:06 發表
: w& n3 w- I& y" W- o如果你話ages ago既話, 咁你未必見過我d 相, 因為我只係出過一次自己樣既相, 仲要係早排既事.....
9 I3 D3 `4 W+ X9 f9 W& `  I
睇o黎唔係我幻覺, 我可能係少數睇過ge人, 因為我有d印象我回過果個post, 因為唔sure幾時(好似好耐之前ge事, 定係我身邊發生左太多事搞亂左我的timeline?), 所以先話ages ago之ma
: S3 M1 l) u1 |# U算la, 睇過左好, 未睇過又好, 事實係, 你真係靚過唔少人 ("女"同"大家庭"好多一睇就知係CD(我都算係好多穿崩位果d), 所以先咁講, 絕無刻意討好)
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-7 09:41

引用:
原帖由 pantyhoseman 於 6-5-2008 18:50 發表
0 }5 c) j0 j4 b8 {: n( B$ R' H大家有時間去睇下,他真的很幸福哦!!
2 r$ s( u% _& n6 M9 n6 h$ K3 p, D) t9 w* m
http://www.fotop.net/donlo/don
' n# W( D, }% s9 j
1 K$ u6 S: C! I6 ]) G" J他似是外遊先著...不知道在家庭附近有否著la,' E% P5 K& }0 ?/ T( f
anyway, 佢都好勇敢呀...好過我地.
" L( O, w. o" w' n以我所見過, 亞洲得 3 個人敢去做(1個在香港,1個在日本和以上的那位)...
作者: noel    時間: 2008-5-7 13:49

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-5-7 02:23 發表
9 |* y% K0 z  b% s3 a2 a0 j! g" m: p* r5 u+ y( l# o2 T
睇o黎唔係我幻覺, 我可能係少數睇過ge人, 因為我有d印象我回過果個post, 因為唔sure幾時(好似好耐之前ge事, 定係我身邊發生左太多事搞亂左我的timeline?), 所以先話ages ago之ma
6 u5 |( r  \6 v算la, 睇過左好, 未睇過又好, 事實 ...
! @% [% }5 ^; W
可能自己睇自己始終覺得無乜分別啦(可能我是完美主義者), anyway 睇過未睇過都好, 都多謝讚賞, 近期正積極練女聲, 不過又係自己聽怪怪地咁, 真係想upload 上黎俾人驗証一下. w: y- K: w0 _3 [- X( X2 x
1 A* g5 Y+ @4 v1 R
引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-5-7 09:41 發表
" L; F5 [  L1 _( Q5 W# {: ]
$ A  N, D3 i' J3 J5 E  |他似是外遊先著...不知道在家庭附近有否著la,
4 @' [/ Q# ]) panyway, 佢都好勇敢呀...好過我地.! _5 i" R$ }2 P) o
以我所見過, 亞洲得 3 個人敢去做(1個在香港,1個在日本和以上的那位)...
4 }" t- _& U4 }: ?* s0 P咦! 香港有咩? 雖然之前聽friend 講過, 有次搭巴士果陣, 坐佢隔離個男人著絲襪, 好難頂(果一刻我以為佢知道我既秘密, 想暗示我聽, 但之後佢又無再講, 果次都係行過絲襪檔佢先講), 但post 埋0係相冊就真係未見過1 V) X1 O( T# `$ q# P
日本果個著埋彩絲仲勁, 但依家有d 日本潮人都著短褲黑絲既配搭, 變相無咁值得稀奇
' R# ?- ~9 K8 \- s! E! a2 D# u& g4 a: o2 }5 S( T; h/ L0 M
作者: Yoshihk    時間: 2008-5-7 15:32

引用:
原帖由 noel 於 2008-5-7 13:49 發表 , X. A1 W4 K0 d8 h4 i# |2 I* X- H6 A

: o4 Z- W/ `% W$ F  x+ ]: Z可能自己睇自己始終覺得無乜分別啦(可能我是完美主義者), anyway 睇過未睇過都好, 都多謝讚賞, 近期正積極練女聲, 不過又係自己聽怪怪地咁, 真係想upload 上黎俾人驗証一下4 x& Z7 o( ]9 O7 _7 ^, i: Z( v
, K/ q3 ]6 c, @2 A# D4 E5 a

2 C7 ^+ o0 |) l# ^咦! 香港有咩? 雖然之前聽friend 講 ...
8 O2 V0 y. Z1 k' J" B  j' a# X' c5 ~, J, J! Q
你個friend點知坐他隔離的男人穿絲襪?唔係勁到短褲加襪褲o甘勁
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-7 16:12     標題: 回復 13# 的帖子

有, 個次我都在場, 佢著短褲加肉色絲, 我就在牛仔褲下著....一齊去drink....0 K; ^* ?% h; X
不過而家再冇聯繫了....不過個次我看到他都好突然...不過因為我都有著, 所以好平常...2 a& E. X4 L8 V7 u5 ]# k7 V

8 V2 _% C. A* A8 p! q5 U>日本果個著埋彩絲仲勁, 但依家有d 日本潮人都著短褲黑絲既配搭, 變相無咁值得稀奇
: l+ \% |. W6 P潮人係男定女? 如果係男就好了...
作者: applechoi    時間: 2008-5-7 18:09

引用:
原帖由 Yoshihk 於 7/5/2008 15:32 發表
2 P4 {& J, A7 n/ s8 n: t  L8 b( t5 f

. g5 }' E5 H2 k' U, @你個friend點知坐他隔離的男人穿絲襪?唔係勁到短褲加襪褲o甘勁
* V8 [& E* c# U! L
唔知Noel 果fd 係男定女la, 不過眼力好ge話一睇就睇得出(薄到著5-8D都睇到, 我試過), 係女仔ge就更加唔出奇, 女仔自己著絲襪又點會唔知點睇人地有無著呢(o係露對腳俾人睇ge情況下); ?5 r6 _$ _' d( |- X

3 o: g" {1 y5 y& c7 I! p" x
引用:
原帖由 ringo2ph 於 7/5/2008 16:12 發表
8 i( C; C$ b0 ?7 S7 {8 F>日本果個著埋彩絲仲勁, 但依家有d 日本潮人都 ...
+ B, x% U  O, |) G
日本d潮男o黎, 仔細著法係..... 短褲(牛/黑色多)+高針數黑leggings/黑tight pants(著出o黎係實黑色/唔透肉ge), 可能著convers e(防被擊中)或者causal皮鞋   Z* i* l9 b: J7 U/ i
(我有個日本同學間中以呢個style 返學)
作者: noel    時間: 2008-5-7 18:25

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-5-7 16:12 發表
  |; M- ^: z& n! i有, 個次我都在場, 佢著短褲加肉色絲, 我就在牛仔褲下著....一齊去drink....
7 [2 m% z3 ?' A; B3 |: r0 |# G* F不過而家再冇聯繫了....不過個次我看到他都好突然...不過因為我都有著, 所以好平常...- `4 N# W" {0 J8 s$ m8 s  d

y: g: O* n6 H* B* p& R>日本果個著埋彩絲仲勁, 但依家有d 日本潮人都 ...
8 o6 V4 w5 X* b我似為係0係相冊出埋樣果d 添! N, Y1 d5 l( Z0 d
我講既當然係男潮人啦
3 T7 x, `: z7 z/ Q$ @1 L# y1 l8 V8 ^  H7 H% Q" C2 O' F
引用:
原帖由 applechoi 於 2008-5-7 18:09 發表  
" c2 ~/ B/ z# a% k唔知Noel 果fd 係男定女la, 不過眼力好ge話一睇就睇得出(薄到著5-8D都睇到, 我試過), 係女仔ge就更加唔出奇, 女仔自己著絲襪又點會唔知點睇人地有無著呢(o係露對腳俾人睇ge情況下)
, c: u: a# i7 g, s% F我個fd 係男, 都一兩年前既事, 好似係夏天黎, 照計可以望得出都應該係著短褲(果陣我已經諗緊佢係咪想暗示d 乜, 所以都無追問詳情)
作者: lewislmh    時間: 2008-5-8 02:09

好好啊!!!! 是哪兒的地方??
作者: keki    時間: 2008-5-10 15:58

著絲襪出外公開自拍需要好大勇氣的
作者: 1677    時間: 2008-5-12 01:50

大家可以留意下D數字,影到腳o既相特別多click!; d4 h' z  n4 w4 g* f. t
( m% W$ x; ^! u7 C3 h  ^
佢參加旅行團可以著絲襪影合照:' B& D4 `' P5 A4 z
http://www.fotop.net/donlo/2007singmabu/1_G_004( I9 q6 a% L% E& H1 y

% m& O( C. ]) d' J兩個人一齊著絲襪:# j; m3 Y' Y$ r  b" ]
http://www.fotop.net/donlo/2007singmabu/14_G_0020 ]$ F7 p% S8 Y$ c

! d5 q; y, J8 l0 e6 B甚至除埋鞋,旁邊D師奶個個都著絲襪!
; x0 K, m' C6 L$ V' c! Q6 Shttp://www.fotop.net/donlo/2007singmabu/8_G_007
% K7 `; S- g' `* b
7 R. O, z5 y$ I: b* w+ `打波就絲襪加短白襪
, F1 B, p! }* S4 A6 c5 u/ w" @http://www.fotop.net/donlo/2007Tennis/Image3
, ~! f0 |% B% R" _+ U
$ ^) l0 s/ _3 ^! G' K總之對腳見光就著絲襪,真係羨慕死!
作者: uno328    時間: 2008-5-20 09:23

太支持了!   穿得大方!  穿得好看!!
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-20 09:42

引用:
原帖由 1677 於 12-5-2008 01:50 發表 - D, s) z0 J% K2 z; R
大家可以留意下D數字,影到腳o既相特別多click!
* I$ N# |9 i% H  Y
+ t; R7 w+ ]$ k7 U  `  O4 Z2 B+ M佢參加旅行團可以著絲襪影合照:
& E) l6 _' @* B: j5 khttp://www.fotop.net/donlo/2007singmabu/1_G_004
# j" B9 c. w3 T3 y% H, i+ U% z' V% @0 E* ^1 R/ e5 T. u8 x
兩個人一齊著絲襪:
2 x' Q( ^. x& _8 f3 zhttp://www.fotop.net/donlo/2007singmabu/14_G_0 ...
: W  g" {5 r. j5 d: y8 ?/ N2 a2 r* O
佢真係好勇敢...我地未必有呢種勇氣囉...
作者: yche1983    時間: 2008-5-20 15:55

胎為什麼很幸福阿~~~~~~~~~???
作者: ch1925hk    時間: 2008-6-4 02:49

都係果句,過到自已就過到一切
作者: chunliyw    時間: 2008-7-8 23:29

ha ha....it seems that it's best to be outside hk wow....
作者: uno328    時間: 2008-10-29 11:09

其實也沒甚麼問題!  他穿得很大方得體呢!!!
作者: cythina    時間: 2008-10-31 09:45

總之對腳見光就著絲襪,真係羨慕死!
作者: ringo2ph    時間: 2008-11-2 10:39

今日再睇有唔同既感覺, 內地開放很多, 相反香港比不上.8 s! a- ~0 U* d: M. |, H
don 在內地好像是有車的, 來去也可自如.
1 E) E0 T+ q0 L( K% A4 t3 g不過我看don已經當絲襪是一般服飾了...7 c+ j  Z$ g: ^+ O
而且他的女友?太太?亦不反對他外出而且露出.... % E, E4 H; C7 x$ {6 T# D5 S
香港的女士亦沒有這種勇氣....
作者: 1677    時間: 2008-11-9 02:48

佢又有新相啦:0 R% @- u3 s2 E$ h

) J' B/ L2 _% D% L  M著絲襪打網球--! m1 R0 x& ]! }
http://www.fotop.net/donlo/2008HYT
! q) t! p6 h6 ~/ W7 i: W8 X. w! D# @$ b' G; Q* G
仲換左新車--
0 ?$ _. t0 m0 jhttp://www.fotop.net/donlo/don
) d7 o, J: m/ i  X+ a
/ e" X% R5 K% t: I又羨慕又佩服!
作者: kevin428    時間: 2008-12-11 22:39

若你女朋友或是老婆能認同你穿絲襪的話
0 L- T4 N$ @! [3 J4 A那出街旅遊一直穿著當然沒啥嚕!! j1 r7 F/ p' J5 ~7 y% t6 o3 t" g6 I
自己人都不管嚕!
. f% ?1 z% T: w; O管他人幹嘛, c: h; q% n9 @! |! g9 p
男人穿絲襪有犯法嗎?
' S& K' m! N5 o$ W6 Q全世界好像沒有那個國家有這樣規定吧!
作者: fwfaeb    時間: 2008-12-24 22:44

之前有位朋友話阿DON好似日本人,我都覺得似,好似日本藝人椎名吉平,真的好似...
作者: 1677    時間: 2008-12-25 00:33

人地已經仔都生埋啦!, s* h! ~$ a- e$ u$ t5 Z. g
仲抱住個仔影相--當然有著絲襪!
0 f) ]. R" I, d+ l! e2 Jhttp://www.fotop.net/donlo/holung/Image1
作者: lovesexleg2    時間: 2008-12-31 01:08

I have try when I trip to china.... but the place is -30C..
作者: sofung2005    時間: 2009-1-1 18:21

noel姐姐靚到爆,梗係冇問題喇,但係著得唔好睇一樣會俾人指指點點!
作者: uno328    時間: 2009-2-5 08:40

引用:
原帖由 sofung2005 於 2009-1-1 18:21 發表
, q4 i% k0 F4 g) lnoel姐姐靚到爆,梗係冇問題喇,但係著得唔好睇一樣會俾人指指點點!
& U- G% ?  x3 N4 A5 @, L+ b
. Z1 e4 x8 H5 f& X
* A$ g8 f8 D) P1 V9 K( W對呀!  穿絲襪不論是男或女, 最重要是穿著好看!
# _. G; s. a4 B& ^5 x! R7 N* p很多時搭地鐵看到很多絲襪腳, 不是腳毛多多就是絲襪有勾絲, 真是不穿更好!9 ]! }5 c; [0 ?4 i! a( |
% ^: ~- g- g# f
你看 don, 應該是腳毛都脫了, 穿起絲襪來比很多女士還好看啊!!      支持!!!
作者: uno328    時間: 2009-3-24 08:19

Don 又更新了新相啦!  最新幾張的絲襪好靚呀!  有點反光的!!
3 M* r4 |7 k+ Q" ^. V8 s/ K7 ~; {; ^* h& L* \7 n

6 n6 H! x* S  P4 U  @0 z0 mhttp://www.fotop.net/donlo/don/IMG_1905
, B9 k6 g, N2 H+ q8 o( h3 o. ]
. D/ q, g: i& L+ ^2 u( W& o8 }/ M[ 本帖最後由 uno328 於 2009-3-24 08:21 編輯 ]
作者: 1677    時間: 2009-3-29 02:37

呢位叫「亞don」o既同好係網球教練黎架!
% b  S  ?& A6 |: E
9 s3 Q: i$ e) R2 a- Q呢度係佢o既QQ空間:) I5 f. Q% B; I/ ?" C
入面有好多相睇!  o" Q' w# `' M- G8 D
http://103821088.qzone.qq.com/6 r6 O2 E; X: g1 u6 J, X& F. ~; G
2 y) H4 x5 p- A8 a, o0 n
佢仲話自己公司o係香港!

作者: uno328    時間: 2009-5-12 14:23

最近他好像流行穿反光的亮絲襪啊!  新的相都是穿亮光絲襪的!  很好看呀!7 Q. r  F3 L- y

+ m+ T2 F! G1 O; T7 Y7 g. s" l4 g" v1 Khttp://www.fotop.net/donlo/don
作者: yoy123    時間: 2009-5-14 03:05

打晤开啊,点算啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0