標題: 愛情如果受傷會想要變裝成女生嗎 [打印本頁]

作者: Feathen0707    時間: 2010-6-11 09:39     標題: 愛情如果受傷會想要變裝成女生嗎

不知道有沒有人愛情受過傷,最近出現很多疑惑。有人可以給我解答嗎?
作者: 心儀    時間: 2010-6-11 10:06

<------------------------------------------------------
7 V' s. w) M2 ]+ V: p唔同年齡階段cd原因都有些不同,但現在cd原因就是這個了
作者: titi    時間: 2010-6-11 13:59

有噶,我朋友感情出現咗問題,漸漸咁就有變裝嘅念頭啦
作者: hkman168    時間: 2010-6-11 16:44

本人都想試下咖=.=
' o0 o, d6 b4 b; J( I只為時時戴著面具做人好疲累
作者: MICHE    時間: 2010-6-18 12:51

一不開心的時侯就CD,可以忘我啊!
作者: ameifule    時間: 2010-6-18 15:25

我的情形是反過來,9 e8 l: I, p; v* e- ^6 P/ ?. l! Y4 k
因為心思像女人,很快就和女人變好朋友,但也只是好朋友.
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 11:14

我會呀,,,,我就係咁先上黎
作者: Terry220022    時間: 2010-7-8 22:09

小妹係因為自細已經鍾意女裝, 再發展到而家cd
作者: 紫燄    時間: 2010-12-3 02:40

引用:
原帖由 MICHE 於 2010-6-18 12:51 發表   2 H& o/ y) r0 d& ]2 c( k3 D
一不開心的時侯就CD,可以忘我啊!
$ _/ H: t1 `2 o. B3 }7 w
# R; e0 r$ p% i3 T1 c- E9 Y
9 t: w) a: ]0 _4 [7 q: J' w) h6 O
不會ㄝ∼我剛好會反過來∼∼不開心的時候會去睡覺   心情好才會換
作者: 永恆少女    時間: 2013-2-3 07:22

其實CD 可能係因為平時少接觸女仔 ^__^
作者: a5130531    時間: 2013-2-13 11:48

我受過傷!!!但比較不是因為這樣
作者: dicky7788    時間: 2013-3-27 23:38

會,因為心裡上需要受到安慰。不過也可以有其他方法。
作者: sly2342003    時間: 2013-4-4 23:10

男女愛情都有會受傷~不只有女生所以沒分別
作者: cding_man    時間: 2013-4-5 23:42

小妹就自小都鍾意女裝而cd& i# ~6 A7 f' f( v$ q
而且心靈上受過傷所以咁做, 不過唔係愛情問題啦
作者: fung2006    時間: 2013-4-14 23:41

不是因感情受傷而CD...(都沒有期待了). }: K5 v  ?" |7 x6 p( q' y! I
不過可從CD中多了解一下女仔的心情

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0