標題: 大家覺得那一個假髮好看? [打印本頁]

作者: Pinocchio009    時間: 2010-6-22 13:00     標題: 大家覺得那一個假髮好看?

1. Roll' h, v, a( h$ N! M

_+ ?& I3 Y) L- i, Z
7 F5 P  x4 A% u7 u2. Natural
( D5 N8 F- K1 s- e* D
作者: JG5446    時間: 2010-6-22 13:03

兩隻我都鐘意
作者: 五香肉丁    時間: 2010-6-22 13:04

2好d
作者: 心儀    時間: 2010-6-22 13:25

需要夾面型~
$ ?% I9 N% c; ~" U呢d應該好貴@@
作者: wilicai    時間: 2010-6-22 13:28

NO2  .
作者: ameifule    時間: 2010-6-22 15:28

看不出有啥不同?
$ X" r! R  I& f% e3 f$ C如果就圖來說,我喜歡1
1 k) j3 v# M) x6 P5 B可能是我的頭形比較接近1,所以我會選1吧?7 `( h" \# c* b# H% g  A; J
說個題外話,一般女仔很少會把頭髮留這麼長,大部分的女仔留頭髮長度大多就到內衣吊橋的位置,
# F; \/ z6 L+ s3 g因為太長的頭髮,在穿bra的時候很麻煩,bra的勾子會勾住頭髮,然後就很痛,勾子又在背後....
  E' \- g" {1 x: J所以如果要用這麼長的頭髮cd,出街會立即讓人覺得與眾不同(很少人頭髮那麼長),被視破的機率大增
作者: Hara    時間: 2010-6-22 16:45

兩個都好令!!!!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-6-22 18:16

我覺得好似差唔多+ s6 T& \; v* I  K3 U
對我黎講都係一樣6 U5 B4 ^+ u! b2 {* X
我一向鐘意長頭髮
作者: iamonheel    時間: 2010-6-22 19:53

差唔多喎, 厚啲薄啲嘅分別啫, 其實分唔出
作者: tonykihg    時間: 2010-6-22 20:36

好難選擇,二者也選
作者: alex8826245    時間: 2010-6-22 20:39

兩個都要
作者: yungjoey    時間: 2010-6-22 23:34

兩個都幾似,2個都靚...一定要揀就揀2
作者: bb.yuki    時間: 2010-6-22 23:38

第一款都幾好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0