標題: 有男生喜歡CD [打印本頁]

作者: Feathen0707    時間: 2010-6-28 16:39     標題: 有男生喜歡CD

不知道有沒有男生喜歡CD
作者: pingu142857    時間: 2010-6-28 16:51

如果我去左一個遊戲論壇,發貼問有冇人中意打機,,你話d人點答...
作者: 心儀    時間: 2010-6-28 16:57

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-28 16:51 發表   $ K: @# j3 g2 a8 M$ k
如果我去左一個遊戲論壇,發貼問有冇人中意打機,,你話d人點答...
6 u1 h4 E' s" R) D: g& Z
可能係第二個意思
作者: kof_1998    時間: 2010-6-28 17:47

呢個問題會唔會有D白痴....
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-6-28 20:50

只要有90%似足女生- d, q+ G* |: f7 F, X/ m
喜歡的機會便很大
作者: dcch1    時間: 2010-6-28 23:25

引用:
原帖由 Feathen0707 於 2010-6-28 16:39 發表   
3 A, @2 I* T- k( T4 Q不知道有沒有男生喜歡CD
; k% B$ d; K# h3 J: n
8 R6 c% d  q' d- r" r4 \  b* Q
樓主你o既問題係咪話「有冇男生喜歡cross-dressing(cd)」呀, 我屬於戀物系呀, 但係好鍾意著校裙o個種感覺囉~~
作者: pingu142857    時間: 2010-6-28 23:32     標題: 回復 3# 心儀 的帖子

難道是想問有沒有男生喜歡(聽)cd??
作者: 心儀    時間: 2010-6-28 23:34     標題: 回復 7# pingu142857 的帖子

可能佢係cd6 e" Z+ e% |8 G# |
想找男朋友
作者: dcch1    時間: 2010-6-28 23:37

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-28 23:34 發表   
* ~  ^  X/ D' L5 R6 ~可能佢係cd
9 [8 [$ l0 I5 t* U( S5 z  l想找男朋友
4 q1 t% G, @) v
& L  P4 ~; d3 q2 h1 |! |- i
會唔會佢係女仔cd, 想問有冇男仔鍾意呀?!
作者: 心儀    時間: 2010-6-28 23:43

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-28 23:37 發表   
6 {. M$ C8 H2 J8 F
; T% h3 V4 r, @( y' e: i
+ ^6 p% x' M% g! J$ z會唔會佢係女仔cd, 想問有冇男仔鍾意呀?!
- k- }) S9 R8 O/ N# e4 u$ }
都可能係 6 a) {) n2 v  S9 `, z
不過機會少d
作者: kevin428    時間: 2010-6-28 23:45

是指喜歡CD男(女)朋友吧!
作者: dcch1    時間: 2010-6-28 23:47

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-28 23:43 發表   7 L& t- o7 k- a1 I

7 A: t4 m0 L& I2 P都可能係 3 \; F/ y8 U& T. C% S
不過機會少d
6 d' k2 t6 x* S' i/ D6 }3 }
- T9 m3 }& V1 `+ }5 y
甚至可能佢係o黎呃Post都未定, 開完個題都冇followup, 真係唔知佢想點囉~~
作者: JoJo1217    時間: 2010-6-29 00:11

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-28 23:47 發表   
4 n& }/ Z/ E8 S) t  \! X# R/ ]
; S4 z- |  x' v( q6 N. R# \6 R! |3 J
甚至可能佢係o黎呃Post都未定, 開完個題都冇followup, 真係唔知佢想點囉~~
" L8 ~. y! e1 a+ [* ]% P- j' N" {- T
6 U6 W" B- Y+ }- M2 p睇嚟都幾似........
作者: ameifule    時間: 2010-6-29 00:12

我發現樓主還是新加入d,不要把人家嚇到了,2 J5 g& k+ P) j4 K' }9 u: D
我是女生,我喜歡CD,我都買正版CD喔,
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 00:48

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 00:12 發表   $ p" N, D5 I4 H# M- m4 V
我發現樓主還是新加入d,不要把人家嚇到了,
/ j8 a  R8 a6 v+ k' p我是女生,我喜歡CD,我都買正版CD喔,
/ _+ H- w7 t4 l; B( ]3 P' d0 q
/ b- Y7 h7 A& @0 j( `+ f! h這裡新加入的, 很多都是留一, 兩次言就不再留言了,
% m* R! i2 U! D! k0 c: w你相信我們的樓主會再回來看他的post嗎?!# I4 L" z9 _* k4 \/ F0 L" h6 m, z
/ p" K3 l6 u. \' i" v
我可以跟你打賭, 一定不會!!!
作者: belebala1234    時間: 2010-6-29 04:45

喜歡又點唔喜歡又點呢?
作者: Feathen0707    時間: 2010-6-29 15:32     標題: = =

我的意思是說正常男生會喜歡CD的男生嗎
作者: ameifule    時間: 2010-6-29 15:44

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:48 發表   ' E. X& Z7 Z* B2 q3 q5 S0 ^- K. h

5 A2 {2 q6 A* v7 J+ H, R: G
- N$ y- M) M4 O: S) C6 f& c這裡新加入的, 很多都是留一, 兩次言就不再留言了, 1 ^$ @& Q. f3 K7 b2 m" a
你相信我們的樓主會再回來看他的post嗎?!" j1 o( [5 l  n) u1 g
9 n. T: s, U" I! i& I7 b
我可以跟你打賭, 一定不會!!!
2 {% k  a$ w4 F  ?! K- W1 u8 K# r2 f哈哈,我贏了,樓主又出現囉
作者: ameifule    時間: 2010-6-29 15:59

引用:
原帖由 Feathen0707 於 2010-6-29 15:32 發表   ) _! a9 q* m9 @4 z- t
我的意思是說正常男生會喜歡CD的男生嗎
5 v" R% s* y6 A, k6 v/ G應該有吧?以我自己來說吧,我上班也是男裝(偶爾穿中性衣衫,包括較中性的女衫),確實有些客戶對我態度怪怪d,但我沒女性舉動喔,; h+ z% V( m6 F/ l' I$ L, x
可是我曾被托下巴和公主抱,
3 R, Y; C$ B6 P+ P5 S( `' A因為我喜歡女生,所以沒想過這一塊,可能有人想玩玩吧?真心d就難說了,
3 [; o$ q( }# r; Y( j我有比較熟的女性朋友,她經常給我機會,可是我卻性趣缺缺,她也曾問我是不是同性戀,我說我對男人沒興趣,
, M$ t* Q% j7 N; L; n( x其實,我是女生,我喜歡女生,我是女同 ) U2 j$ s7 n+ i( Q0 F6 y8 f
我不知如何讓她知道,也不敢讓她知道,
作者: tonychan    時間: 2010-6-29 16:43     標題: 回復 19# ameifule 的帖子

唔通佢係GAY既???
作者: vivalive01    時間: 2010-6-29 16:58

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 15:59 發表   
- ?- N+ W9 A7 V& @" w1 f, ?5 F# D2 D/ X6 x7 P: t
應該有吧?以我自己來說吧,我上班也是男裝(偶爾穿中性衣衫,包括較中性的女衫),確實有些客戶對我態度怪怪d,但我沒女性舉動喔,0 M2 ~* ^/ q) x# {2 h" n9 R
可是我曾被托下巴和公主抱,
1 Z6 ~& g4 q4 C9 n- F: F3 H2 Q因為我喜歡女生,所以沒想過這一塊,可能有人想玩玩吧?真心d 就難說了,戀之天地4 s6 F9 n( {) p1 \) P: I9 y/ m- E' L5 Y
我有比較熟的女性朋友,她經常給我機會,可是我卻性趣缺缺,她也曾問我是不是同性戀,我說我對男人沒興趣,3 d2 R  }, @0 z; V- e1 X0 S$ D8 z( C+ [; l
其實,我是女生,我喜歡女生,我是女同
' N, Q3 a* |# \# [9 }8 P8 l2 q! O! |, |0 m" _. B戀之天地我不知如何讓她知道,也不敢讓她知道,
% W! S2 D( j0 H$ U  w: e0 g+ P! E5 @4 @' \) b4 o; m- H2 A
你大膽點同佢講啦  B& u2 J% c3 v# o; a
# z  |. U  [! I9 p
可能人地鐘意你呢
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 21:44

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 15:44 發表   
/ N* T  ~6 r7 A& h
; S+ P, {4 ]( u哈哈,我贏了,樓主又出現囉
$ E2 h; N4 ]1 E4 `) \* h

( z5 M* F% `* M! d我輸了, 「只能說我輸了, 也許是你怕了...」
: ^" G$ m; l. @" V- s  x! y* `2 H0 _那你想怎樣呢?! 真的《淘汰》我嗎???
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 21:53

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 15:59 發表   
$ }1 |0 o% G$ l! r: Y7 l6 i  m! H% ~, T( M
應該有吧?以我自己來說吧,我上班也是男裝(偶爾穿中性衣衫,包括較中性的女衫),確實有些客戶對我態度怪怪d,但我沒女性舉動喔,
/ k7 ]% U1 N- P4 {* K可是我曾被托下巴和公主抱,& t2 N) G& M+ |: |
因為我喜歡女生,所以沒想過這一塊,可能有人想玩玩吧?真心d ...
$ p7 U4 \& U" H6 O2 P5 L
' I; J+ x1 A9 j7 X
哈哈, 如果自認是「女」的, 會很危險呢, 那即是對自己性別不肯定, 小心因為這樣誤闖異性禁地呢~~
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 21:54

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-6-29 16:58 發表   % b  i1 e0 K+ U( t" S% x

8 u. b% e$ _5 C% I( I& Y" L- a  H6 r' ]) x+ t0 H6 i+ c; F* V& r- U
你大膽點同佢講啦& g! t5 }- N  G, Y
! E$ g( g0 Q- v
可能人地鐘意你呢
4 j; q6 L7 Y1 t+ C- x# I' a5 }

" O+ |3 a: K; `9 F2 R  o5 w; }哈哈, 可能佢會話「我唔係tb, 我鍾意異性o架」, 咁就連朋友都冇得做呢~~
作者: ameifule    時間: 2010-6-30 14:47

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-6-29 16:58 發表   
4 R: A5 [6 `' H" U, b& p
8 p( u2 ]' E  |! D
# _: r/ p& _4 x- C你大膽點同佢講啦
! O/ S: x& z2 G8 ~6 o
/ q/ W* C0 `4 s" o2 V) H. y& r可能人地鐘意你呢
# y9 B+ [4 ~5 u' ^0 e' }她鐘意我沒錯啊,是她來追我d,% C3 ^* _$ o: W8 o! w/ F$ v2 L
我跟她的進展是我卡住的,我很猶豫,
4 `7 v: |1 p. r- N我對她的感覺是好朋友,但沒有情人的感覺,我在她家的房間一次看著她著睡覺,一次看她洗澡出來只穿Tshirt短褲,它才問我是不是同性戀,
2 P6 Z/ U0 A# Y" x2 a我想等我確定我的想法之後再決定下一步,
7 e" k, v6 N" Z) @# E以往的經驗是有分手的,也有變成好姊妹的,- o" ~6 ^4 B$ E

4 f# S, [, f! z* W) V[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-6-30 16:41 編輯 ]
作者: Feathen0707    時間: 2010-7-2 08:31     標題: = =

改天再分享照片給你們看= = ,雖然拍的技術不好但是ㄏㄏㄏ
3 v" b9 m4 p: X6 O4 z還有我只是被創傷過不太敢再去接觸愛情拉
作者: hingfan    時間: 2010-7-5 12:04     標題: 我不是cd.但想識d cd做下朋友、

我喜歡cd但做女友就要看感覺,[email protected]
作者: kenneth212    時間: 2010-7-5 15:30

呢個問題問泥做咩
作者: Darlie    時間: 2010-7-14 22:09

有就好lu~~
作者: Terry220022    時間: 2010-7-14 22:15

點解你喺個cd forum度問有冇男仔鍾意cd咁得意嘅

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0