標題: 葵X廣場襪店的報道~ [打印本頁]

作者: 心絲絲    時間: 2008-5-16 11:42     標題: 葵X廣場襪店的報道~

今期壹仔週刊介紹佢地營運同做生意,好好賺咁喎~我都想開番一間 " G- W: p! |% y. @
去過既朋友應該好有親切感呢~
作者: lewislmh    時間: 2008-5-16 13:57

不如我們這個網站去開一個合作社啦~
作者: simeilo    時間: 2008-5-16 16:03

好提议~祝你地成功~
作者: cdtv    時間: 2008-5-16 17:38

佢地開左十年
& _& t& X, G' p) o. N1 r' A) u; s一個月盈利都只係得 3 萬 51 V+ }$ y; j8 i6 U4 p% f& {
如果新開 , 一定賺唔到錢啦
作者: noel    時間: 2008-5-16 19:37

我無睇壹仔週刊, 但其實d 賣普通絲襪,內衣或襪既舖, 來貨價都只係幾蚊對, 照計係葵X廣場做真係賺到笑, 但賣埋日本絲襪就唔知有無得賺啦
作者: hkmenses    時間: 2008-5-17 00:17

葵X廣場
# q# v2 X! x/ O& ?& r+ S7 u! |, R5 W人流超旺...1 @* J% _2 b  }: A* P
廣場舊d
7 z3 N3 N' P4 q! p5 D2 ^但平租. a" d( p: j4 {' c' F" X

. \( s8 r2 @+ d! W3 M; a隔離新x會廣場: _1 r0 M/ k# v0 D5 t* e3 W. @0 X
人流都唔少...
8 X! e- s+ K6 A廣場新d* S( y3 C3 e. k3 @
但貴租
- W. P& l1 b3 U. `1 L/ x
: L0 S" M/ a3 H6 {2個廣場都近mtr
作者: 傻日    時間: 2008-5-18 00:51

引用:
原帖由 hkmenses 於 2008-5-17 00:17 發表
1 l# _' v0 h4 D- g0 d8 _葵X廣場8 `3 J: j- A' d! _6 @: H& _+ x1 m1 `
人流超旺...5 W+ I% J* {  O
廣場舊d
$ s6 m0 }2 Z2 \$ I! E但平租
( @% t# g* F/ x+ B+ H" v$ a
  S2 Q$ K0 ?/ N5 Q/ @隔離新x會廣場! g% u, A  P7 v: U# y
人流都唔少...
0 k+ T1 l! T/ v- k1 G廣場新d
& X, S+ {* [' P( t+ N* p; a但貴租5 P$ k, M2 O! T

$ k1 r' f  h) R' L# W* l2個廣場都近mtr
) h3 n; F, |+ o( I

6 N1 H( o4 X1 B7 }我之前行街見到  都要9000蚊一個月
' F* E* M) @& E# d/ j' ~. ~不過間商場入面都有好幾間
作者: jg400hk    時間: 2008-5-18 01:56     標題: 回復 6# 的帖子

新x會廣場? 新x基旗下既商場, 唔係有錢佢就會租俾你稼, 你賣既o野唔o岩佢既, 一樣都唔肯租稼。
作者: 小女子vicky    時間: 2008-5-18 23:32

如果姐组開鋪, 小女子一定支持
作者: 心絲絲    時間: 2008-5-21 09:51

開一間只做男仔生意執笠都似...但有特约時段會有支持~
作者: Kampfwagen    時間: 2008-5-21 11:01

不如網上開仲好,,,,,,,
作者: joey221    時間: 2009-9-7 21:16

小妹會抽空去看一看.
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 00:27

快D開番間益下大家LA
作者: xxx1001    時間: 2009-9-14 01:48     標題: 回復 1# 的帖子

妳講既係地下中間嗰間賣日本CC鋪??我都係佢哋既常客....HEHE

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0