標題: 不如租度假屋 [打印本頁]

作者: mok1016    時間: 2008-5-16 18:47     標題: 不如租度假屋

我好想試下幾個cd一齊玩下~- ~3 A! P0 ?6 Y! l( T( i
唔知大家有冇興趣???
作者: Jay    時間: 2008-5-16 19:29

不如比個時間地點好嗎?
/ U6 Q5 N& ~  z6 Y+ ?+ v" r7 D我都有d興趣下!我諗場面會好正下咁喎!
作者: mok1016    時間: 2008-5-16 19:39

係呀~我有次去camp! Q* t. ^0 _* W% t/ X
~大yu山個d ok
7 r$ F! I6 ^, c- b' S. u不過唔知到有幾多人想去~有5-6個人去先卜啦
作者: cdtv    時間: 2008-5-16 23:09

你可以開個活動 post , 睇下有幾多人參加
- y& a; j- M  ?( H8 h0 I活動 post 要 50 分先可以開 , 你差 4 分而已
作者: mmlee    時間: 2008-5-26 00:06

引用:
原帖由 angus_0213 於 2008-5-25 12:01 發表
% M4 E2 h- |! k6 L/ ~- K2 u其實咩叫cd仔/ }0 S; g5 J& {/ b0 |% L5 O
係咪姐係戀襪
+ m. W! i8 S0 z# h1 j: R
, c, p8 u$ M- n- c
cd有扮成女生的傾向, 戀襪只透過穿著絲襪而達到性興奮; s2 w, F3 e+ Q7 u4 e
兩者係唔同既, 但cd可以從戀襪發展出來
作者: yche1983    時間: 2008-5-26 12:44

我不止戀襪和想要變成女生而且已經想要變性呈真正的女生了
作者: cecichan    時間: 2008-5-29 21:07

但咁多時間, 做咩好.
作者: hosa    時間: 2008-8-8 20:27

引用:
原帖由 mok1016 於 2008-5-16 19:39 發表 5 A* Y9 Q/ \& m$ L( R
係呀~我有次去camp# {/ K' q& H* }, b
~大yu山個d ok: U* Z3 W6 B$ w
不過唔知到有幾多人想去~有5-6個人去先卜啦
1 w  D+ h4 A0 o4 j& d3 a我都想問下大家有無興趣約出來cd
" |% }/ ^6 H! a最好6點後
作者: 燒賣王    時間: 2008-8-9 09:22

我都想去CD CAMP-0-
作者: ng050310    時間: 2008-8-12 13:07

作者: ricky    時間: 2008-9-25 19:25

可以的話預我一份,平日長洲好平架!!!!!!!!
作者: 小女子vicky    時間: 2008-9-28 22:22

小女子都有興趣ar~~~~
作者: 小軒    時間: 2008-9-30 03:37

我也有興趣喔
作者: SEXUAL2008    時間: 2008-10-3 13:54

我都好想呀......................
作者: ricky    時間: 2008-11-29 21:18

點解無哂反應!!!!!!!
作者: 151616    時間: 2008-12-24 14:20

引用:
原帖由 ricky 於 2008-11-29 21:18 發表 " n# l( p* n, w4 d* x
點解無哂反應!!!!!!!
$ `8 j) |( |2 G& u8 ]" W+ Y5月的約定...唔知仲有無,because我都好想去
作者: wind    時間: 2009-2-13 15:43

係咪有人搞camp?8 o" n7 J7 k) {: J! r$ i
一班CD去的話一定好好玩~
作者: lucylyan    時間: 2009-5-10 18:10

有興趣, but who will organize?
作者: lucylyan    時間: 2009-5-13 19:45

no one reply????
作者: kdkid    時間: 2009-5-13 20:09

大多數cd都想一齊出來玩,但會怕2種情況.1.咦?乜原來你都係呀!怕尷尬, 2. 驚係個氹,+ m* _) G8 |9 P
所以多數得個講字(除了係圍內玩得好熟果班)
作者: vivianwong    時間: 2009-5-14 20:59

作者: lucylyan    時間: 2009-5-14 21:13

引用:
原帖由 kdkid 於 2009-5-13 20:09 發表 ) P" E' h3 g; K- U3 z; z  \
大多數cd都想一齊出來玩,但會怕2種情況.1.咦?乜原來你都係呀!怕尷尬, 2. 驚係個氹,
0 d) q- U4 p8 {1 N  u2 O7 d所以多數得個講字(除了係圍內玩得好熟果班)
! U( E1 U& q4 u
# _* a, k' `4 U  X5 B. H& p' U
u r right, need to build a trust together....
作者: kalvin614    時間: 2009-12-16 11:19

其實去長洲都唔錯,幾年冇去過喇,好想去玩下. h5 D) [! U. y& R
帶埋個籃球去打,踩單車又得!又可以去游水  q* ^1 h; w' h( v
一定好玩到爆
作者: hahababy    時間: 2009-12-16 11:42

thx for your share!!!!
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-16 15:17

應該攪個聚會先4 h' S% {7 v" x1 z6 U' Y
係私人地方攪
& i' q1 g4 w6 R/ \" Q* o應該會好d
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 07:27

我都想跟埋你地,但係我一定過唔到老婆o個關!
作者: secret159951    時間: 2010-1-27 00:04

好貴架......
5 ^4 X% U/ i; h多D人先好去啦
作者: zone999    時間: 2010-1-27 00:22

正~舉腳讚成!
作者: 李慧儀    時間: 2010-1-27 00:33     標題: 回復 1# mok1016 的帖子

人頭費多少錢呀.....你安排一下.....一定有很多新cd黎玩的....大家都要有信心.......加油吧....如果你攪我一定出現.....
作者: zone999    時間: 2010-1-27 00:40     標題: 我諗我地開個新post啦~

作者: zone999    時間: 2010-1-27 00:40

我未去過長洲= =1 `! _9 h, \) m. x3 `) |
我唔知訂...
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-1-28 16:02

引用:
原帖由 lucylyan 於 14/5/2009 09:13 PM 發表   $ I2 s) o1 R5 w5 P- ^
% H) b, i% d6 k

5 I9 c( e9 T) F) V9 N7 xu r right, need to build a trust together....
/ z( D) }) p0 A1 e就得時間又就唔到地方 ... 乜乜物物 ... 總之好難有聚頭机會
作者: CECI    時間: 2010-2-16 01:54

我都想啊! 不過我係新人兼且對化妝一曉不通,怕會連累各位姐姐吧! 但我真係好想結識一班志趣相投的朋友呢!
作者: heel    時間: 2010-2-28 23:31

how to join
作者: kk82    時間: 2010-5-25 00:42

我都想試吓約埋一齊CD出街。6 ?) e9 D' v: h7 h' H
msn [email protected]
作者: 香兒    時間: 2010-5-30 23:26

大嶼山,塘福渡假屋...每人100元左右,可應人多少租屋....可以! x% Z& I6 K' P
邀請不同類同好參加...cd..手套,校服,絲袜,......
作者: CD女僕    時間: 2010-5-31 08:36

我都有興趣哇>3<
作者: qwertytrewq    時間: 2010-6-1 04:17

我都想去..............
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-8-7 02:34

長洲.大嶼山好似太多人 , 如果唔怕要行山 , 不如去西貢東壩 ~" {4 F) o7 u' |. ^; k$ u: w4 `
個沙灘又夠靚 , 個度又無乜人住(只有一户人住)
! ]5 m* D% _8 V# Q. W: l. G間屋又夠大(一層丁屋丫) , 八舊水一日 , 我年年暑假都去遊水 ...9 k/ I3 Z/ h, B3 c6 m
點玩都得 ~
作者: monchhichihk    時間: 2010-8-26 01:28

我都好想變/_\ 我唔知自己系5系GID 好灰..好驚屋企人知...如果有人帶下我一齊去度假屋試下架話 無甘驚
作者: stephy401    時間: 2010-9-26 05:38

正正正, CD CAMP!!
作者: anson222183    時間: 2010-10-7 21:26

我都贊成- i' P$ b7 x2 y& z
真係去搵埋我
作者: vivalive01    時間: 2010-10-7 21:32

好啊4 j# t5 g" k  u* ^; \- W' Y
+ w% [, N6 d7 J8 H1 a1 C1 P
我都想去啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0