標題: 今日又忍唔住走去買野 [打印本頁]

作者: iamafraid    時間: 2010-7-11 21:03     標題: 今日又忍唔住走去買野

因為係香港唔敢買6 j. Y1 V4 n' D; _/ w$ A/ b
所以出左深圳
/ t+ `( H" g  U* i發現果度D野又幾平喎8 y! N/ s  J# ?7 [' p0 E* ~
D售貨員唔串之餘又肯幫忙 - G2 z& d9 Q: F- p( B& r
不過果度都有唔少香港人去
7 e1 j  ], U! A# W我估旺角女人街D貨都係係果度入既
作者: iamonheel    時間: 2010-7-11 21:12

深圳邊度, 買咗啲乜呢
作者: iamafraid    時間: 2010-7-11 21:25

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-11 21:12 發表   
2 [" |4 ]$ _1 M5 ~7 e. s+ C深圳邊度, 買咗啲乜呢
$ H6 Z& B5 {8 b) \$ g+ u  D2 v% x% B0 S; n- |
bra, 太陽眼鏡, 連身裙仲有披肩4 c7 \$ a) _3 k$ z
個bra既款幾靚
作者: akina    時間: 2010-7-11 21:28

你住上水那邊?要去那麼遠喔?
作者: iamonheel    時間: 2010-7-11 21:37

我間鐘都會上深圳, 都係東門, 主要係九龍城商場, 不過未試過買到嘢
% |6 {+ n2 b, l* h' e同羅湖商業城就買過幾次.
作者: Terry220022    時間: 2010-7-11 22:21

有冇相睇下?
作者: iamafraid    時間: 2010-7-11 23:00

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-11 21:37 發表   # d" x% h& X& P( J& C) p* |/ t
我間鐘都會上深圳, 都係東門, 主要係九龍城商場, 不過未試過買到嘢+ G) n/ i) w8 |- V
同羅湖商業城就買過幾次.
/ A7 t* c2 `5 o9 E/ [8 \5 H9 ?) X7 I; d3 f' C% I& P/ r! C
唔知邊度叫東門啵
2 a" H! V. b1 M2 ^/ s8 F應該係邊度落車先啱?
作者: wadee    時間: 2010-7-11 23:46     標題: 回復 7# iamafraid 的帖子

地鐵老街站
作者: iamafraid    時間: 2010-7-12 00:30

我今日都係去左果度
作者: grilboy    時間: 2010-7-12 11:08

我都未返過大陸= =會唔會行行下街冇左個腎= =....................9 z$ \& G) K4 l# E  i
我成日聽d人講會比人打劫=.="
作者: alex8826245    時間: 2010-7-12 12:50

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-7-12 11:08 發表   & L8 K! N1 d4 s/ j( R
我都未返過大陸= =會唔會行行下街冇左個腎= =....................# v: p! G7 @+ J( b" {
我成日聽d人講會比人打劫=.="
  q/ O  z6 P" u& F" g  M+ r% v
點會甘誇張阿
作者: 校服收藏者    時間: 2010-7-12 15:42

低調d就可以
作者: ilikesiwa    時間: 2010-7-12 20:47

上張圖片耶,絲襪褲
作者: iamafraid    時間: 2010-7-15 20:52

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-7-12 11:08 發表   
5 Q& A' R8 P, i% N/ G6 q( f我都未返過大陸= =會唔會行行下街冇左個腎= =....................
1 @8 U! V- X, Q( i1 V) n我成日聽d人講會比人打劫=.="
6 \7 W4 \; X: @# T& A5 k4 f- ^
# Z! A. e, \7 [5 @; b唔好著/帶咁多名牌去就OK
作者: crazyguy169    時間: 2010-7-23 17:43

有冇相可以 post 來看看?
作者: jvmiki    時間: 2011-4-28 16:01

深圳邊度, 買咗啲乜呢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0