標題: Yeah~終於都買左超短熱褲 [打印本頁]

作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 01:05     標題: Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲! q4 ^7 [/ g7 J, P
好在勉強都仲著到
1 S3 i' V) B0 r& B7 \$ P原來個感覺好正架, 包到實1 |, l# ~, p+ A/ H( h
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身6 Q% r7 Y2 {! D
所以入面唔可以著底底
8 f; S% M' s( F4 D唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?  p: a2 d; A) ^: O1 u8 p( J

7 G. m$ x* l- m) o不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)$ ^8 ^" i9 q7 W: [3 P7 q  P' s6 P
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心( O& G5 P0 I7 w1 m5 ]' H

$ j3 a) v5 O* U7 t3 h* y最後去左個秘密既地方著起嚟& }8 v" t" ^5 ]9 [
一個以前成日去cd既地方0 O0 V; H. H6 y
由於今日係星期六所以無咩人去1 f# m3 n5 b! M  Q) r) K$ b# x2 y! v
所以今日真係好滿足
作者: trista    時間: 2010-7-18 01:08

真係戥你開心~
5 u' u. K) s' O" w+ ^希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 01:13

唔得呀, 我對腳比較粗! d+ ~5 B/ s) O8 a. D. n+ J& U
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長
# ]  c  K. D( n: \$ M(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )
作者: s020170    時間: 2010-7-18 01:59

公喜哂, 想做自己想做的事!!!
作者: wolford    時間: 2010-7-18 05:18

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
作者: tony604061    時間: 2010-7-18 08:25

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢
作者: badboy0605    時間: 2010-7-18 08:56

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
% f5 d# s% v( b# z+ {% J5 ~' }腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~
作者: peterchan01    時間: 2010-7-18 09:09

幾好喎,但係你有冇即場試試?
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-7-18 11:00

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   - }) z& |& u5 i
係baleno買左條加大碼既短褲
( q: x" b& o: G; S. k好在勉強都仲著到( Q5 g" n0 ?6 F; B* K4 K
原來個感覺好正架, 包到實
( U  F! K2 P2 d不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
/ v$ L% G: k# \- D所以入面唔可以著底底
, V8 I& I1 J9 h9 o# Q唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
) N  M2 K% ?" E
$ s% _. w) G3 l! y+ z* ?  C% i& A不過同女仔比, 我始終 ...
9 h# C! ]( G6 K/ O$ q/ k! N$ c) n( a  y( [5 S) |& [: w) F' l$ B+ e
女仔點都有著底底架: @4 v/ x) u  x, m4 I" z. l$ L% Y6 N
我2個姐姐著既話都會著底底
作者: Daisy    時間: 2010-7-18 12:58

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
作者: Hester@2005    時間: 2010-7-18 14:19

有冇圖睇下嫁-,-
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:01

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   
, Y4 L& D/ E* _6 {睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
+ h3 |9 o! w5 [, |/ x+ E
% d- `$ R- _" G3 w
睇嚟係我既問題啵
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:02

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   ( b  I6 r9 v- A1 ]
幾好喎,但係你有冇即場試試?
4 X$ b' z) L- o3 P) a$ W  [
  `  C/ B: k* h" b, h點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀1 n; }$ F7 F' }1 D0 I; m3 A
如果話自著就肯定俾人說三道四
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:03

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   ; d& k: o" e! b5 x
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
& c, w& c0 m, q, [8 a1 L% N) h( L2 F) I! Z
深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀+ q( h+ G, H) h! M
個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:05

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   
. m+ g- I& Z. P8 Q# A- ]* ]4 W4 Q

; Y* j: A0 }# ?% Z- w3 V女仔點都有著底底架
9 G% X* l' ?9 ~. x我2個姐姐著既話都會著底底
, r* z" ?7 C' a- V& {
2 \! p( A' P1 [# o8 k) }我諗著女仔D底底都OK既, s7 }$ ?! L5 R2 ]& q) h7 a
男仔D底底就肯定著得辛苦
作者: Terry220022    時間: 2010-7-18 21:22

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
作者: 愛.o    時間: 2010-7-19 01:19

其實有冇好地方介紹?$ v" g6 o  k+ J) }, D2 V7 T* _+ p
想買
作者: CECI    時間: 2010-7-19 02:46

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
作者: iamafraid    時間: 2010-7-19 20:10

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   ' C- X  @0 j4 W) }8 G  k% @, `
小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
  x* d3 }- a& k- l+ R2 R8 W' a0 V" r( L2 v- j
你係邊度買架?  V+ R' C: i9 D' W
唔知有無我呢個SIZE呢?
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-7-19 20:42

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   
5 x+ a7 ~. U+ J; H7 F1 ~& A- T& ^; t, S3 y9 u5 f( N

) P, t7 K) O9 M) R) Q% \我諗著女仔D底底都OK既5 O- Y4 I& ]7 _
男仔D底底就肯定著得辛苦
& P, n1 R4 F) y' I, V; r% z' e. N/ s) M6 O
睇質地...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0