標題: 一齊比d意見有關各位姊妹脫毛方法 [打印本頁]

作者: ahbee9603    時間: 2010-7-22 04:27     標題: 一齊比d意見有關各位姊妹脫毛方法

唏~~~拔毛真係幾痛....
/ O5 M; g9 c9 P我今天完成左用拔毛既方法清左面,上唇,下唇,下巴大部份既毛,而家煩緊腳,一齊比d意見有關各位姊妹脫毛方法,我想參考下您地"用過"既方法,
$ ?; [& V# V7 `/ D% n1 k
1 u: _* q3 E$ [5 L9 [% B2 S4 L# S9 J$ u2 A) ?, q6 i, J* q
" \7 c* s" O) u
感激哂~~
作者: 樂兒    時間: 2010-7-22 04:35

冇!都係拔!女人都係一樣!愛靚就唔要命吧!嘻嘻!女人都忍到!男點會忍唔到???係唔係先!!
作者: wolford    時間: 2010-7-22 04:55

男性毛髮較多, 要脫毛多數比女性麻煩, 我每次用脫毛機脫腳毛也要花個多兩句鐘, 而且開始脫果幾下多數痛得死去活來, 脫完還要定時為腳部磨沙, 唔係d 腳毛會倒生, 所以真係幾煩, 但又不捨得做激光
作者: michelle666    時間: 2010-7-22 09:09

之前聽講有部機可脫毛, 但要4千幾蚊...
- d5 O. N% q6 b2 I
; Q6 V0 S; y" c+ V
引用:
原帖由 樂兒 於 2010-7-22 04:35 發表   
% I* w+ D% [! B7 M- K# x- d冇!都係拔!女人都係一樣!愛靚就唔要命吧!嘻嘻!女人都忍到!男點會忍唔到???係唔係先!!
! B! n+ s# f; m: K8 F女人天生忍痛能力比男人高好多, 因為佢地要生仔
作者: daisy7150ab    時間: 2010-7-22 12:52

市面上的無痛除毛,其實還是痛,想要有雙迷人的腿,忍痛給它拔除吧
作者: Terry220022    時間: 2010-7-22 14:12

小妹平時都係用剃毛機咋
作者: kevin428    時間: 2010-7-22 21:45

偶訴夏天才除毛1 q7 C4 D1 P7 `
冬天不管它- k8 i& S1 a( Q* T6 f
最近發現有一種女用的刮毛刀不錯; A3 W3 b, Y' }
名稱忘記了
+ s) J( v& _$ w  q8 q/ D有四層刀片
" d  o6 u$ L( e4 M! o: E刀片週圍還有潤膚香皂$ _3 e, k2 C7 A' _0 _
洗過澡或把身體打溼後就可以使用) J( f8 C# y) H  z" ^
雖是手刮的1 i2 g; U% l( a' q/ e8 Q
但除腋毛和腳毛都不錯喔% i9 ]7 O3 X* Q, k
也不會痛呢
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-23 00:10

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-7-22 21:45 發表   $ B: e" S3 U+ ]$ M
偶訴夏天才除毛
/ \9 a' H4 Z8 f" n% }冬天不管它
/ e$ T/ p5 B# ]  f- ]- M* t7 P最近發現有一種女用的刮毛刀不錯  g8 v6 s2 t7 P/ F/ g
名稱忘記了5 f) t! ]2 H" T6 a) K, o# O
有四層刀片
0 H$ l( g# ?( r- }2 `  x2 F刀片週圍還有潤膚香皂% z8 V1 _# R) g( M1 p1 C/ U
洗過澡或把身體打溼後就可以使用2 e; |: @3 V3 p4 \6 }1 E2 u
雖是手刮的
2 C) N; r' A; W3 k# Q. D但除腋毛和腳毛都不錯喔/ K1 v( x. G7 `+ i7 k
也不會痛呢
& @; W, {* ]8 R# U/ \
我知道呀~唔知work唔work,不過我打算用蜜腊,好似幾ok,
+ Q! m' s7 g5 I+ s& D! P1 W
0 K- U. W5 K6 k# ?經過呢3天既拔毛,證明狙我都好忍得痛,,好果如痛就一次過痛飽佢唔好煩
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-26 01:09

SORRY呀,因為想多d意見,我煩緊點搞好,
! B' S- R1 E0 D) X8 [: c推推先

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0