標題: 內褲痕跡 [打印本頁]

作者: ss80    時間: 2007-12-6 11:32     標題: 內褲痕跡

有否同好喜歡留意女仕的內褲痕跡而
. a: Q, k6 ^1 `3 E4 p7 g猜想她們穿的是甚麼款式及顏色
作者: cdtv    時間: 2007-12-6 13:35

咁無聊?!
作者: ss80    時間: 2007-12-6 13:48

又不算是甚麼無聊,正如有女仕走光,相信男仕們
" u6 X( b+ Y9 A( C3 b都會望一望,這應該是好奇
作者: cdtv    時間: 2007-12-6 20:03     標題: 回復 3# 的帖子

走光這種美好的風光怎同
作者: cat19    時間: 2007-12-7 00:05

作者: ss80    時間: 2007-12-7 00:20

講開走光,如果你看見一位樣貌很普通但走光給你看見她性感的內褲,
$ M) b- ^, k3 i( ^和一位很美麗的OL但走光給你看見她穿的是普通的內褲,如給你再看) r! H* d! u' X6 N. X
但只可看其中一位,你會看誰?
作者: cdtv    時間: 2007-12-7 00:27     標題: 回復 6# 的帖子

再看是指再看走光的底褲?  M7 D: j0 ]6 ?2 _
那當然看漂亮的底褲啦 , 性感的反而未必吸引到我! v" n% N9 E, {
如果再看是指看見那個女人的話. p3 L1 C7 U# e) R" j, d  j9 w, r
那當然看漂亮的啦 , 對我黎講靚樣會比底褲較吸引; Z, K; p* J8 ?9 a5 ?2 _
5 x1 h# k2 y  ]' c- G
不過我最中意係睇美腿
作者: kiss    時間: 2007-12-23 22:32

若然真係  走光   ..........   反而會留意主角有無著絲襪,或者絲襪頭嘅  款式   
作者: vplgroup    時間: 2008-1-5 21:52     標題: 内裤痕迹=visible panty line

有此喜好者,请进入www.youtube.com/vplgroup吧。。。
作者: rickychan    時間: 2008-1-7 15:54

當然有啦!一邊想著什麼顏色门尼?
作者: gly005    時間: 2008-9-19 23:53

爱上内裤啊~~
( n3 |8 q8 [! _( Y) D
( D/ H: ^) G1 F: S% v$ L+ g顶~~~~~~~~
作者: uncle3    時間: 2008-12-7 06:28

無建設性 太無聊?!
作者: jessekaku    時間: 2009-1-12 15:56

好無聊! q5 s( D  h% w: r
助兵衛さん
作者: mycat    時間: 2009-1-12 21:29

緊係睇左個人既樣先... 睇人春光唔係咁好既,,
作者: genie    時間: 2009-3-11 01:25

有注意過.9 M1 P" ?. k5 o  A! u( P
在想是什麼樣式.
4 \. V* p- w# i& \) `& V+ o什麼顏色6 ^* @& Z8 a# n9 E! D' ~
能偷看到最好了.
作者: rockman772    時間: 2009-4-11 15:55

各人有各人所好, 我唔覺得無聊咯!
作者: emiku    時間: 2009-4-17 04:24

作者: kevin428    時間: 2009-4-17 07:46

沒想過這類滴問題捏........
作者: titi    時間: 2010-6-9 22:51

先至唔會留意呢啲嘢啊,無聊極了
作者: michelle666    時間: 2010-6-11 21:38

當女孩就別看其他女孩走光啦
作者: yau951219    時間: 2010-6-12 18:55

我都有呢個習慣
作者: bencheung    時間: 2010-6-13 07:57

I like the smell.
作者: vplgroup    時間: 2010-6-14 22:08

唔觉得性感咩?
作者: cccc    時間: 2010-7-25 09:10

哈我超級喜歡
作者: heyyahey    時間: 2010-9-22 19:25

我都唔覺得無聊,因為我都好鐘意睇.
0 E/ w/ C% ~& A; L不時行樓梯見到前面女仕的內褲痕跡,都會睇多幾眼.
作者: hachichiueric    時間: 2011-2-13 00:48

好喜歡留意女仕的內褲痕跡猜想她們穿的是甚麼款式及顏色
5 B' h  L/ y/ q) R8 }, p
作者: sexmic    時間: 2011-2-14 17:57

只會留意沒有內褲痕跡的女仕, 睇下係唔係T-back
作者: loklokhei    時間: 2011-2-15 18:28

很難睇呢
作者: loklokhei    時間: 2011-3-6 20:32

很難估的!@!
作者: bencheung    時間: 2011-3-8 07:21

too much fussy
作者: cdgaga    時間: 2011-3-8 10:48

不會留意內褲痕,但會留意走光...尤其踎底後昅下是什麼底底
作者: samsung@AKB48    時間: 2011-3-21 21:09

沒有啊.....
作者: qpalzm    時間: 2011-3-24 22:39

應該都冇咩可能故到
作者: jbond950    時間: 2011-4-13 11:37

我都好鍾意, 特別係佢地著西褲同好緊身好而家好流行似塑膠個類質地嘅褲, 跟著猜想係乜顏色, 遐想一下, 自樂其中. 我有個FD 仲鍾意响公司估D女同事著乜顏色同牌子tim.
# e8 h1 [' h- f/ Q( l' _* G其實呢D野都唔需要太執著, 有人鍾意買新嘅番黎著上身, 亦有同好鍾意攞二手嘅黎聞其氣味, 各有喜好啫, 若是咁都話無聊, 咁鍾意依味野嘅已夠怪啦.
作者: chakmk    時間: 2011-4-16 08:56

GD呀~GD呀~!
4 T1 I9 P  j  y+ }不過,形狀易睇但顏色難睇...有D校服例外...
! x# [) v. J0 H) G# `0 R我都有暇想其氣味,尤其是着PE衫個D (* ^.^ *)
作者: bencheung    時間: 2011-4-17 09:09

thanks for the info.
作者: 小污污    時間: 2021-5-25 17:17

为什么看不到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0