標題: 著絲襪做Gym [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2008-5-21 18:48     標題: 著絲襪做Gym

有冇試過著絲襪做Gym
% ?/ i4 Q. a+ A2 d" [# f3 M9 k* j
以前去Club, 男更衣室其中有一個係有門Private的, 著絲襪做Gym果日我會用
: a4 h$ z9 u9 |1 _7 q: H
% i- F4 x/ O0 \1 P8 f而家係屋苑個會所, 冇乜人, 我亦好放心咁著絲襪做Gym
# M8 _& A6 p  g% I2 c
+ x" k0 q  Z9 [1 a9 j8 k8 N最爽一次係日本, 係溫泉酒店要著和服, 因為我不高, 和服貼地......我全程著肉絲, 係酒店同男女團友走來, 吹水
- A6 Y7 p% k8 l* y
9 B# O1 u% g. H8 e) d  |4 @- k冇被發覺....
作者: terry1205s    時間: 2008-5-21 20:16

我想學你 但唔敢試 因為我屋苑太多人出入
作者: 千鶴猛禽    時間: 2008-5-21 21:37

係日本好似俾人見到都冇事架
) y8 p) x! w; g日本好似都好多男人著絲襪的
作者: sghk_abcd    時間: 2008-5-21 22:15

著絲襪做gym又幾舒服
作者: jrex    時間: 2008-5-21 23:26

so good wor, i want to try try
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-22 09:45     標題: 回復 1# 的帖子

犀利...勇敢, 不過如果有人走左入來會點?
作者: 陳真    時間: 2008-5-22 09:53     標題: 回復 6# 的帖子

著長褲嘛....0 G4 r; A, }) i) x( j& a
  {- M( e8 Y- }9 X. ~0 K' e
係更衣室, 著返條褲好快姐.....有人入即著褲
/ A: T) b' ^2 P) }- o( F5 o' `4 G* g7 P$ i) r
通常更衣, 第一件事, 著褲
作者: yingkit2008    時間: 2008-5-22 10:09

引用:
原帖由 千鶴猛禽 於 21-5-2008 21:37 發表
; w7 q8 a; J2 s0 m5 C* _& Y. K係日本好似俾人見到都冇事架% S: g: F; x: g5 \8 k) e6 c" r
日本好似都好多男人著絲襪的
真係嘅?
作者: simeilo    時間: 2008-5-22 13:25

着丝袜做GYM感觉应该都几好!
作者: 嘉文    時間: 2008-5-22 15:19

i或者在大阪可以的,但中國 人社會,唉
作者: sisicj    時間: 2008-5-22 21:02

哇∼∼∼楼主爽死∼∼∼∼!
作者: pantyhoseman    時間: 2008-5-23 15:20

去旅行穿絲,夢寐以求呢!!
9 q$ r  `% s- Y) n, ]6 R0 Q" U8 K) R
作者: hkmenses    時間: 2008-5-24 00:59

感覺一定好好
作者: kdkid    時間: 2008-5-24 09:24

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2008-5-21 22:15 發表
  v+ D+ e' ]3 T著絲襪做gym又幾舒服
/ s3 z1 l* Q" y1 Q
如果做weight training,著住絲襪都ok,但如果玩跑步機果d,  _* z& q7 y6 ^; g! N8 \
會係幾辛苦
作者: hcp88888    時間: 2008-5-24 09:38

做絲襪做gym d汗會唔會吸曬?
作者: kdkid    時間: 2008-5-24 09:55

引用:
原帖由 hcp88888 於 2008-5-24 09:38 發表 9 T/ P6 u, g4 ?" t7 G0 Q
做絲襪做gym d汗會唔會吸曬?
' @! G( u, H1 M2 L" I  X( A2 }8 @& X如果玩重量訓練會無問題,但如果練跑步,身體一直咁散熱,汗一直咁流,, G. j1 b4 Z% z5 Y5 M
而絲襪唔係棉,係唔會嗦汗,咁你估下仲會唔會吸晒?
作者: win1990tw    時間: 2008-5-24 12:45     標題: ...........................

作者: mmlee    時間: 2008-5-25 00:05

做gym已經好熱, 著住絲做既話就......
作者: 1677    時間: 2008-5-25 01:42

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-5-25 00:05 發表 # Z( ~/ _6 h, [6 \! h* P' f; Y
  K8 T% h7 R$ `- w. w$ f* C
4 P. J! G; L' S
其實gym房冷氣都幾夠凍架!# u* `8 e3 z7 D! w
不過著絲襪出左汗會好癡腳,
; j3 {0 w  y4 U+ `1 V7 l尼龍絲襪癡腳都幾辛苦!. ]/ o6 z! y) V, |
反而彈性絲襪情況會好少少
作者: 陳真    時間: 2008-5-26 11:59     標題: 回復 18# 的帖子

冇呀, 做完著住沖涼! z# `5 V& _! |+ W( {

2 i+ A  z! o8 y0 ^1 b有浴簾, 冇人睇到, 亦唔會有人八卦睇你.....除非有顏先生啦
作者: pqnet    時間: 2008-6-2 02:09

I haven't tried 著絲襪做gym, but I had wear it to swim, it felt good!!!!
作者: 346    時間: 2008-6-3 13:07

is it easy to broken
作者: samph    時間: 2008-6-18 01:17

引用:
原帖由 pqnet 於 2008-6-2 02:09 發表 ! l' X) @" G1 T$ s2 v0 o% E& g
I haven't tried 著絲襪做gym, but I had wear it to swim, it felt good!!!!
# ]) E% S) Q( H8 U* y7 }6 E. S你去邊到游水?有無人見到你著絲襪呀?
作者: 1677    時間: 2008-6-21 13:58

引用:
原帖由 pqnet 於 2008-6-2 02:09 發表 : l! V0 b6 A* G
/ A) N& Q9 d! n; N0 |0 p! V4 n: X; F: g/ w
我唔夠膽著絲襪去游水,
9 U- B) A. J; R, \但試過著住絲襪o係浴缸沖涼!4 I# E) Y  }8 W. o0 p
感覺真係好正!) B, E2 }5 L9 j: q" s2 S
絲襪濕左會更加透明
作者: samph    時間: 2008-6-25 04:08

引用:
原帖由 1677 於 2008-6-21 13:58 發表 ( n* Z! A3 I4 y+ M+ T& h$ Z5 E
( }6 A- M( W  @$ C; f% h

( z% t: O/ w7 ]- @" _# ?7 _我唔夠膽著絲襪去游水,0 L3 ?- H, e4 [: x
但試過著住絲襪o係浴缸沖涼!/ a* u; H- t* H* _! R6 E' @" ?
感覺真係好正!
( |$ [/ e( t( Z& P' \( G絲襪濕左會更加透明
: A& H; S2 C$ v6 X
我都試過著住絲襪沖涼. g% {' O) \2 G  m1 a
絲襪濕左變左透明完全睇唔到
作者: 上官炎    時間: 2008-7-12 18:30

感觉一定很爽
作者: 83032234    時間: 2008-9-25 13:41

很好,不错噢!
作者: cxxxc    時間: 2008-9-25 13:44

著絲做Gym就未試過, 但係著絲去旅行就試過, 好正好舒服
作者: oojj106    時間: 2008-9-25 14:41

嘩, 玩到咁激, 未試過wor
作者: benben    時間: 2008-9-25 17:09

good leg but ugly face
作者: 666    時間: 2008-10-16 14:38

不過唔會唔舒服咩??
作者: mldnr    時間: 2008-10-17 22:25

作者: nakata1988    時間: 2008-11-10 20:41

會唔會好焗: F5 H, i9 J/ A* ?' ^1 v1 p; h
出好多汗
作者: kkf777    時間: 2008-11-15 00:10     標題: 回復 33# 的帖子

又唔覺喎, 可能人人都係著長褲, 跟本睇唔到
作者: gamst    時間: 2008-12-22 02:07

听楼主说好想去试试啊
作者: 姦心妍    時間: 2008-12-22 03:53

引用:
原帖由 千鶴猛禽 於 2008-5-21 21:37 發表 ; M" Y# w0 T4 N; E% q# h3 e
係日本好似俾人見到都冇事架* ?0 G) e! }$ G. Q  A$ W* S5 e) x
3 n' T0 e2 p! o2 Y4 q
日本咁正??
作者: xxx1001    時間: 2009-9-14 03:22     標題: 回復 1# 的帖子

不如約埋一齊去做gym呀
作者: big967    時間: 2009-9-14 05:49

咁大膽,我都唔敢著呀
作者: yahagi    時間: 2009-9-14 21:08

楼主的确很厉害哦~~~~我可不敢
作者: 張麗芳    時間: 2009-10-9 09:10

作者: ph_ip    時間: 2009-10-9 11:08

果然好勇, 好容易被人發覺架喎...
作者: imm    時間: 2009-10-17 04:21

著住做gym, 好熱喎....
作者: quiksilver69    時間: 2009-10-17 08:24

著住肉絲唔會俾人發現 ?
作者: sghk_abcd    時間: 2009-10-17 10:11

引用:
原帖由 kdkid 於 2008-5-24 09:24 發表   
6 N" k: u* P# A" b+ c) W% e; y8 X+ `1 c
如果做weight training,著住絲襪都ok,但如果玩跑步機果d,
6 [/ u& ~$ b, L+ Q( E- b會係幾辛苦
1 X% i1 x, ~8 A! I$ B% s% ~
薄定厚先
作者: qpzm1003    時間: 2009-10-17 18:11

係日本好多人 leging 唔洗怕
( l" d* i7 ?: x4 u: m' ]7 e8 j( {' Y4 W6 c1 q" ^& S
不過係香港....實比人望多幾眼=
作者: silly1234    時間: 2009-10-17 21:01

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2009-10-17 18:11 發表   
  P# T: n* f2 D7 n4 ]1 d- Q) k8 J係日本好多人 leging 唔洗怕
4 ]0 N- i: @, [; Z. p9 {0 \& p4 h
- p6 q% G5 Y7 s& s) j  Z不過係香港....實比人望多幾眼=
" n9 j- {' ^1 J5 B+ n( F咁架佬著肉絲多唔多
作者: powah    時間: 2009-10-19 01:47

多謝分享
作者: pantyhosetalk    時間: 2009-10-28 02:02

幾好的idea, 我以前也見有女仔著韻律絲襪做gym的
作者: wky    時間: 2021-2-16 11:38

自從前年試過去台灣旅行時肉絲加短褲出街之後,我舊年都試過幾次在香港肉絲加短褲出街。如果唔係最近郊外多人,我都想試試著肉絲加行山褲行山。我最想試就係泳褲下著肉絲去泳池游水,希望今年夏天有這種機會
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-16 21:30

作者: wky    時間: 2021-3-19 11:45

引用:
原帖由 wky 於 2021-2-16 11:38 發表   
* A& K+ N% l" }7 y0 X自從前年試過去台灣旅行時肉絲加短褲出街之後,我舊年都試過幾次在香港肉絲加短褲出街。如果唔係最近郊外多人,我都想試試著肉絲加行山褲行山。我最想試就係泳褲下著肉絲去泳池游水,希望今年夏天有這種機會
( e0 \7 @7 s( X, i/ Y
今個月終於試過兩次肉絲短褲行山,因為我唔係著閃
作者: wky    時間: 2021-3-19 11:46

[quote]原帖由 wky 於 2021-3-19 11:45 發表   & K$ J7 w5 P$ h& k& s9 w4 q# \$ i" J" P
$ \0 k- Y3 [# c2 u" h: a4 Y# w5 y
今個月終於試過兩次肉絲短褲行山,因為我唔係著閃絲,所以無人留意到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0