標題: 女友知道你CD ? [打印本頁]

作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-7-30 01:55     標題: 女友知道你CD ?

有幾多人既女友係知道你鐘意CD ?
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-30 06:38

佢知我鐘意,但係又唔俾。
- B5 P9 |% g; ~  g! J, k
) `( N0 g+ r" X9 m: t所以你真係好幸福,你女朋友會陪係CD去街。
作者: Terry220022    時間: 2010-7-30 12:17

我到而家都係單身ar..........................
作者: wky    時間: 2010-7-30 16:01

唔知點解D字show唔到出來?8 G! d! y/ M+ g! ?1 a
! V6 Q7 u1 n: C* K
作者: wky    時間: 2010-7-30 16:03

佢知我鍾意著襪褲,佢仲試過去瑞士旅行嗰陣喺果邊嘅超市買咗幾對襪褲返嚟畀我,雖然只係一啲好cheap嘅貨色,但真係好感動,好開心有一個可以接受我呢個戀襪癖好嘅女朋友!
9 _1 G/ A  T, i7 e- L" f% X# D8 t1 U0 h
2 L: o0 {+ S' }& R只可惜佢完全唔鍾意著絲襪卅襪褲,如果唔係就可以同佢一齊著住絲襪做愛!
" G& X' M4 r; l9 R' I* |. N: W2 S% m
作者: xcherie    時間: 2010-7-30 18:32

我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
作者: d2013902    時間: 2010-7-30 21:18

我女友可以讓我小CD,可以著內衣,內搭褲,鞋子
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-30 22:52

引用:
原帖由 xcherie 於 2010-7-30 18:32 發表   4 X  I: O" a' ~$ A9 u# K
我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
# f9 Z: L2 ]! X4 k7 h' u9 f咁開心
作者: pendyy    時間: 2010-7-31 00:34

我女朋友都知我 cd架所以好幸福
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-7-31 02:22

引用:
原帖由 xcherie 於 30/7/2010 06:32 PM 發表   7 Z. \! r. R. |3 m; y
1 W, Y+ ?. L9 X: x  |
我都係 ~
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-31 07:44

點解你地咁好,我都係不斷哀求,佢先俾對絲襪我著住瞓覺。
作者: monsterkimo    時間: 2010-7-31 08:58

& m) p4 n! \- h$ y* L& k4 l
沒有女友
. P  E9 _' s/ m  T0 Z# \2 D, M布過也不能讓她知道...
& q( W) P7 o+ H3 I2 T/ \" I9 o不然依該會分手吧..
% P4 |+ R$ }/ Y$ i% L: g  M
作者: hehehe1402    時間: 2010-7-31 16:55

試過女朋友比過佢套校服我著...然後佢有兩套, 佢又著...
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-8-1 02:17

可以的話揾日大家帶曬自己D女友出黎一齊CD見吓面都好丫 ~
作者: silksocksboy    時間: 2010-8-1 22:22

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2010-8-1 02:17 發表   
! ]; p2 A) P- f- m% w可以的話揾日大家帶曬自己D女友出黎一齊CD見吓面都好丫 ~
+ S, I: V8 q( b1 I7 P3 f好好玩咁喎,不過我諗我好難Join到大家。
作者: ameifule    時間: 2010-8-2 01:17

前任女友發現我買胸罩,後來成了"同性"普通朋友,後來她又有了新男友,我就主動疏遠她了,
  ?, S+ Y2 r  `7 b7 {現任女友則懷疑我是同性戀,不知我cd,& p! R7 T4 Q! u! K' b; ~
ps:我不是gay,我不喜歡男生,
作者: CD_CRYSTAL64    時間: 2010-8-2 15:17

收藏得好、重未被發現、、、
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-8-3 01:55

我都知大家好難约時間架啦 ~
作者: glock18    時間: 2010-8-3 11:41

引用:
原帖由 xcherie 於 2010-7-30 18:32 發表   
9 F3 O9 d4 v$ P# ]  w! K* u我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
* a- t- E, ~4 ^) Y% z1 D
咁正, 咁你要好好珍惜 la
作者: zerozone    時間: 2010-8-12 05:37

i must die if she know............
作者: kevin428    時間: 2010-8-12 09:54

知道呢; }, x& H$ r  m0 a, J6 u
接受度雖不高5 z; V4 N# t# I5 F
但也不反對啊. ?8 Y5 @0 l; K/ C% T
慢慢引導後會越來越覺得沒啥嚕!
作者: wongkt    時間: 2010-8-12 15:54

仲係單身, 不過我諗如果有, 都會盡可能唔畀佢知
作者: gourment    時間: 2010-8-12 21:05

女友知道就知道, 不過無話中唔中意WO...
作者: silkypanties    時間: 2010-8-14 16:25

唔知佢知唔知, 不過佢知我有穿女裝底底既習慣. 佢有時去旅行都會買女裝底底比我做手信
  `) K% s8 p9 H( V5 e仲有, 佢都知我鍾意戴胸圍, 有時都會比我戴佢果D, 但只限"咩"緊果陣 3 Y$ ^' K- o% S* k) F- Q
當然, 佢唔知我有好多胸圍同女裝底底啦, 我一定多過佢~
作者: debbie    時間: 2010-8-16 11:03

我女友原本對我cd好反感,
4 b: L; v# a8 z9 `8 l咁早排同佢吵大鑊分左手一個月多
8 P# v0 e3 l4 `3 G: l7 C  R咁我立即買番d女裝(因為而家我係一個住)
# ]2 H$ ~) o' S2 J又過兩個禮拜我同女友又再走埋一齊
9 O/ f  O6 ]( k% a+ R但今次佢竟然180度改變
' `2 U' k& l& Y/ [5 d$ e! R對我cd已經唔反感, 仲話會買d女裝比我添
作者: silkypanties    時間: 2010-8-16 16:28

引用:
原帖由 debbie 於 2010-8-16 11:03 AM 發表   
3 }) ^( t3 K9 y6 O$ V$ F1 q我女友原本對我cd好反感,
. |* }5 c3 t- ~咁早排同佢吵大鑊分左手一個月多
( p) N3 c* X3 a: }- F咁我立即買番d女裝(因為而家我係一個住). x' I7 E, `; r3 f
又過兩個禮拜我同女友又再走埋一齊2 h" Q/ Q* Z9 m3 Y' W
但今次佢竟然180度改變
, V/ s: V4 R/ p4 k對我cd已經唔反感, 仲話會買d女裝比我添
, j, a" n3 |1 `# K
* h4 f9 I7 B" t( O# c% T
恭喜你有個咁好既女友
作者: Katie    時間: 2010-8-16 19:19

作者: 060039556    時間: 2010-8-26 22:08

作者: noredia    時間: 2010-8-26 22:48

single,
作者: rwrw    時間: 2010-8-26 23:21

要女朋友著返自己d 珍蔵先正 ar, 可能佢仲易接受過見你著
作者: sunkra    時間: 2010-8-28 20:51

單身既路過
作者: CECI    時間: 2010-8-29 18:24

/ e% U* T* _: O+ y( d% J: Q真正女性大多不能接受身邊人是CD, 但朋友則大多會接受! 人又豈會不自私! 在她們眼裡只會覺得CD是會影衰她們,我們是一群變態佬, 根本唔會去理解 (應該係拒絕去理解)CD!/ l+ ]; o  l* e" _
所以, 接受你們是CD的朋友們, 你們是這世上最最最最最最最幸福的一群!5 l( m# @* z* L
也許, 新一代的女性是比較接受CD這新事物!
* n2 i( p& F! |/ P; L8 j3 F) o2 z但大多數姊妹們均沒有你們這麼幸福, 還是要偷偷摸摸地堅持這些CD的理念! 究竟要自由定要實際生活, 就要看大家的決定了! 人生是無奈的, 如果是我的話, 真的兩難啊!
. k3 Z3 t& w" u; U  F2 P+ Z
作者: dcch1    時間: 2010-8-30 01:42

引用:
原帖由 wongkt 於 2010-8-12 15:54 發表   
9 q1 C6 t% k/ F/ j仲係單身, 不過我諗如果有, 都會盡可能唔畀佢知
. B  D) ^9 O. M. {/ i$ {) T" i
, l# L  z6 N. vme2, 如果cd(其實我屬於戀物型多o的)同伴侶, 我會選擇前者, 寧願一世做寡佬都唔想放棄我o既校服收藏囉~~
作者: cxyx    時間: 2010-9-1 11:15

我試過著上智校服給她看!
作者: nuwkov    時間: 2010-9-1 13:18

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-8-30 01:42 發表   
$ H% \! W1 [, J4 R7 a
( t, g  L9 Y$ Z2 i4 s9 v9 A
6 h/ C/ a. D/ m  @% Cme2, 如果cd(其實我屬於戀物型多o的)同伴侶, 我會選擇前者, 寧願一世做寡佬都唔想放棄我o既校服收藏囉~~
6 O, |0 C& X0 ~/ v# d

$ x6 J1 [8 D8 t% R2 b到你7老8十D校服就得個收了go wo,無伴侶好難頂啫- m7 z. I  p- i% H

5 C; s; Q0 @. p7 D- O, n6 f我可能會洗底來過,溝通下對戀物應該接受到嘅,CD就難講了。
作者: CECI    時間: 2010-9-4 02:28

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-1 13:18 發表   5 F5 |/ T9 ^; `: L3 c! Y( b3 U
& e4 Q6 g5 ?5 P; Z8 D* K

; S* L# k, @- H- E1 \4 v3 |到你7老8十D校服就得個收了go wo,無伴侶好難頂啫( B% |$ L4 C0 ]& b. z0 O3 n. |
( _! B- t* E/ B8 B" _% h0 J2 F
我可能會洗底來過,溝通下對戀物應該接受到嘅,CD就難講了。
9 A4 A: N5 x! _" c7 G& y+ q4 Z$ p/ C5 H" a1 s% {% `  `2 l. y5 m  N! B
唉! 我覺得戀物仲可以同對方溝通0下! 希望對方接受! 但CD, 十個有八個Say No Way!
作者: catfai888    時間: 2011-9-12 09:02     標題: my ex know..戀襪癖

i want find 戀襪癖 girl......she and me weasr it

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0