標題: 女友知道你CD ? [打印本頁]

作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-7-30 01:55     標題: 女友知道你CD ?

有幾多人既女友係知道你鐘意CD ?
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-30 06:38

佢知我鐘意,但係又唔俾。 - Z& i% s' l. J' X2 E
  S$ i" |% r! B2 m7 U! n7 f  p
所以你真係好幸福,你女朋友會陪係CD去街。
作者: Terry220022    時間: 2010-7-30 12:17

我到而家都係單身ar..........................
作者: wky    時間: 2010-7-30 16:01

唔知點解D字show唔到出來?
8 l  \, C* R5 m$ V/ g3 V
# s  R8 v/ ]0 ~' _) f/ g5 o[ 本帖最後由 wky 於 2010-7-30 16:10 編輯 ]
作者: wky    時間: 2010-7-30 16:03

佢知我鍾意著襪褲,佢仲試過去瑞士旅行嗰陣喺果邊嘅超市買咗幾對襪褲返嚟畀我,雖然只係一啲好cheap嘅貨色,但真係好感動,好開心有一個可以接受我呢個戀襪癖好嘅女朋友!$ l  J% h3 [0 E
) N1 ^6 ^; O( n6 g" e' z
只可惜佢完全唔鍾意著絲襪卅襪褲,如果唔係就可以同佢一齊著住絲襪做愛!7 a5 N# D! Z$ {) d
. f" m: R* U! e- [  I: T
作者: xcherie    時間: 2010-7-30 18:32

我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
作者: d2013902    時間: 2010-7-30 21:18

我女友可以讓我小CD,可以著內衣,內搭褲,鞋子
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-30 22:52

引用:
原帖由 xcherie 於 2010-7-30 18:32 發表   
0 E' m/ l! E7 W8 j) k- ?我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
1 s# E; u+ {4 |! s/ D8 @5 u咁開心
作者: pendyy    時間: 2010-7-31 00:34

我女朋友都知我 cd架所以好幸福
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-7-31 02:22

引用:
原帖由 xcherie 於 30/7/2010 06:32 PM 發表   ) W# n+ _0 K" v* x9 h* W' ^
我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
- B! ^! y9 s: d- v$ X! G
我都係 ~
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-31 07:44

點解你地咁好,我都係不斷哀求,佢先俾對絲襪我著住瞓覺。
作者: monsterkimo    時間: 2010-7-31 08:58

- }/ k* d& i( y. K  q4 Y沒有女友
- b% c: u5 n* a  O- i( ^1 t/ N( N布過也不能讓她知道...
* U7 M) N( ]; T& Q) ^不然依該會分手吧..  I+ x7 G: _" [7 L

作者: hehehe1402    時間: 2010-7-31 16:55

試過女朋友比過佢套校服我著...然後佢有兩套, 佢又著...
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-8-1 02:17

可以的話揾日大家帶曬自己D女友出黎一齊CD見吓面都好丫 ~
作者: silksocksboy    時間: 2010-8-1 22:22

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2010-8-1 02:17 發表   
/ R+ V1 P  H  Y/ W# B可以的話揾日大家帶曬自己D女友出黎一齊CD見吓面都好丫 ~
" b5 N7 ?, S) E( A/ y# ^5 o; i好好玩咁喎,不過我諗我好難Join到大家。
作者: ameifule    時間: 2010-8-2 01:17

前任女友發現我買胸罩,後來成了"同性"普通朋友,後來她又有了新男友,我就主動疏遠她了,
" c8 u. F  I9 @2 A# |( {5 e1 I現任女友則懷疑我是同性戀,不知我cd,6 N9 I5 w* }+ b' o
ps:我不是gay,我不喜歡男生,
作者: CD_CRYSTAL64    時間: 2010-8-2 15:17

收藏得好、重未被發現、、、
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2010-8-3 01:55

我都知大家好難约時間架啦 ~
作者: glock18    時間: 2010-8-3 11:41

引用:
原帖由 xcherie 於 2010-7-30 18:32 發表   . v7 o7 _$ S$ ]5 H+ W+ Y* g! v
3 J3 G; q1 Q% {. D咁正, 咁你要好好珍惜 la
作者: zerozone    時間: 2010-8-12 05:37

i must die if she know............
作者: kevin428    時間: 2010-8-12 09:54

知道呢! Q) M9 \1 q( Z5 n0 i6 u
接受度雖不高
( ?5 o+ Y: T( d" F7 Z# w" ?2 `但也不反對啊
* I% {' c3 M" @* M慢慢引導後會越來越覺得沒啥嚕!
作者: wongkt    時間: 2010-8-12 15:54

仲係單身, 不過我諗如果有, 都會盡可能唔畀佢知
作者: gourment    時間: 2010-8-12 21:05

女友知道就知道, 不過無話中唔中意WO...
作者: silkypanties    時間: 2010-8-14 16:25

唔知佢知唔知, 不過佢知我有穿女裝底底既習慣. 佢有時去旅行都會買女裝底底比我做手信
) c( `/ o: @" G7 g7 \% c仲有, 佢都知我鍾意戴胸圍, 有時都會比我戴佢果D, 但只限"咩"緊果陣 8 W* o2 m% n  \, H
當然, 佢唔知我有好多胸圍同女裝底底啦, 我一定多過佢~
作者: debbie    時間: 2010-8-16 11:03

我女友原本對我cd好反感,
; T1 N; G: k& u* u0 O3 o咁早排同佢吵大鑊分左手一個月多
. c4 b$ h" g* u( U. `, v! F, ]8 `咁我立即買番d女裝(因為而家我係一個住)
/ j4 {9 F: n( Q又過兩個禮拜我同女友又再走埋一齊7 l8 a( o3 j) E5 z
但今次佢竟然180度改變) I; X$ c% W, e. L
對我cd已經唔反感, 仲話會買d女裝比我添
作者: silkypanties    時間: 2010-8-16 16:28

引用:
原帖由 debbie 於 2010-8-16 11:03 AM 發表   3 Y4 Q" Y' s5 d& a# D0 j& B
我女友原本對我cd好反感,
/ l6 f8 W9 \$ |5 Q+ I咁早排同佢吵大鑊分左手一個月多
0 ~( h& O7 a5 p$ S! w- X2 j咁我立即買番d女裝(因為而家我係一個住)
: t( z% `% Q( K2 |% A又過兩個禮拜我同女友又再走埋一齊- F4 v0 I$ R" l6 u3 i
但今次佢竟然180度改變' {$ k/ F8 r3 D
對我cd已經唔反感, 仲話會買d女裝比我添
! `2 P! Y) q5 v3 r
. c; W' G- s4 u0 M$ X  c恭喜你有個咁好既女友
作者: Katie    時間: 2010-8-16 19:19

作者: 060039556    時間: 2010-8-26 22:08

作者: noredia    時間: 2010-8-26 22:48

single,
作者: rwrw    時間: 2010-8-26 23:21

要女朋友著返自己d 珍蔵先正 ar, 可能佢仲易接受過見你著
作者: sunkra    時間: 2010-8-28 20:51

單身既路過
作者: CECI    時間: 2010-8-29 18:24

- k7 @% u; Q* {( z; v: t/ [
真正女性大多不能接受身邊人是CD, 但朋友則大多會接受! 人又豈會不自私! 在她們眼裡只會覺得CD是會影衰她們,我們是一群變態佬, 根本唔會去理解 (應該係拒絕去理解)CD!
& {& h- O2 R; U8 ^" V6 L所以, 接受你們是CD的朋友們, 你們是這世上最最最最最最最幸福的一群!4 g/ k/ I; r: H+ r. P- _6 T# `
也許, 新一代的女性是比較接受CD這新事物!
" X8 B# i' r( }1 q3 [3 k但大多數姊妹們均沒有你們這麼幸福, 還是要偷偷摸摸地堅持這些CD的理念! 究竟要自由定要實際生活, 就要看大家的決定了! 人生是無奈的, 如果是我的話, 真的兩難啊!
$ v9 @3 m" h, h7 O
作者: dcch1    時間: 2010-8-30 01:42

引用:
原帖由 wongkt 於 2010-8-12 15:54 發表   . `" f, ]$ l* S; ]' v  o2 f3 k9 p
仲係單身, 不過我諗如果有, 都會盡可能唔畀佢知
1 \" [, q/ B( A$ ]. c$ z5 T5 a) ]9 B$ W; L6 D2 y" t. c1 W$ v, u. i
me2, 如果cd(其實我屬於戀物型多o的)同伴侶, 我會選擇前者, 寧願一世做寡佬都唔想放棄我o既校服收藏囉~~
作者: cxyx    時間: 2010-9-1 11:15

我試過著上智校服給她看!
作者: nuwkov    時間: 2010-9-1 13:18

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-8-30 01:42 發表   
+ C8 V0 z7 x% t% w8 S1 z4 _
  K# g! j: N; m- F/ `* }2 t. E% l5 s& \4 p
me2, 如果cd(其實我屬於戀物型多o的)同伴侶, 我會選擇前者, 寧願一世做寡佬都唔想放棄我o既校服收藏囉~~
5 o+ z1 Y8 v- Q# W6 K9 Z

; n8 y$ X; d, p到你7老8十D校服就得個收了go wo,無伴侶好難頂啫. n6 P# F% u) G6 F
/ \' y" `9 I5 \( b  M
我可能會洗底來過,溝通下對戀物應該接受到嘅,CD就難講了。
作者: CECI    時間: 2010-9-4 02:28

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-1 13:18 發表   
+ T; G0 i! A9 p, F( E( ?" ~) s, X, p
. K0 o2 U" b" k7 T- {" y! J7 y1 C! d% l! c0 |  {4 j9 ^
到你7老8十D校服就得個收了go wo,無伴侶好難頂啫
$ M6 d" o" c* G5 ^3 e* V# ~# M" q
我可能會洗底來過,溝通下對戀物應該接受到嘅,CD就難講了。
( p5 |9 j1 k. Q* s7 q8 I$ P! M, |3 q
唉! 我覺得戀物仲可以同對方溝通0下! 希望對方接受! 但CD, 十個有八個Say No Way!
作者: catfai888    時間: 2011-9-12 09:02     標題: my ex know..戀襪癖

i want find 戀襪癖 girl......she and me weasr it

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0