標題: 荃灣好地方 [打印本頁]

作者: kaka619    時間: 2010-7-30 18:41     標題: 荃灣好地方

前日行過荃灣,見到荃豐中心果到有間賣內衣全場10蚊,係2樓ge(姐係天橋果層),但係因為收左工,冇得入去睇....9 d$ Z5 I6 P( R1 N- }3 I
另外,行過多一兩個商場有學生襪買,果到晚上冇咩人行,咩一d怕多人ge人...
作者: happymay    時間: 2010-7-30 21:24

今日行過"有學生襪買商場"都買左對學生襪~ 大部份學生襪$12-$13左右~
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-31 00:34

噢~我幾乎日日都荃灣蒲喎,等我都睇下先
作者: lucylau    時間: 2010-12-8 18:09

引用:
原帖由 kaka619 於 2010-7-30 18:41 發表   4 L* I" C1 u, s+ X
前日行過荃灣,見到荃豐中心果到有間賣內衣全場10蚊,係2樓ge(姐係天橋果層),但係因為收左工,冇得入去睇....$ M+ z( @, P6 S8 w
另外,行過多一兩個商場有學生襪買,果到晚上冇咩人行,咩一d怕多人ge人...
: N5 t6 I. B( \9 j3 `6 [( |; [7 I! T- I# _/ h& R2 U
1 }( m* y  b1 L' r1 R* D
嗰間野幾時都咁多人喎
作者: w-wing    時間: 2011-2-8 23:39     標題: 回復 4# lucylau 的帖子

葵芳葵涌廣場地下都開左間喔,不過旁邊是中醫舘,很多人
作者: 小夢    時間: 2011-2-9 00:08

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-2-8 23:39 發表   
- r& S5 l# q  x) e4 b葵芳葵涌廣場地下都開左間喔,不過旁邊是中醫舘,很多人
# `: t- C7 u5 g6 F' B開左好耐啦;
作者: w-wing    時間: 2011-2-9 14:20     標題: 回復 6# 小夢 的帖子

我很少經過果條巷
作者: alexwong    時間: 2011-2-11 22:32

果度都ok旺個喎 orz
作者: ripple040    時間: 2011-2-12 13:37

個度都好多人行下,我反而鐘意去D小型商場內衣店
作者: w-wing    時間: 2011-2-13 03:05

最弊小極商場都很多人,而且多了補習社后真的全天候有人在你左近,有啲夜晚10點半先補完添
作者: kt888m3    時間: 2011-12-30 15:32

Thanx for yr suggestion will go and check iy out sometimes

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0