標題: 唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖) [打印本頁]

作者: JEM    時間: 2010-8-5 01:32     標題: 唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

係就快D自首
3 v7 B& q5 x4 V; Z. D5 M4 T' u# M6 h6 v1 d# O  a
[attach]45344[/attach]( G0 K* t7 d  T/ d* U7 f. L
[attach]45345[/attach]
作者: roytsui_2020    時間: 2010-8-5 01:34

呵呵* A; f0 e( ]1 p! ~) ^0 Z: F. I
看起來就是女生呢! }% v7 B  J) A* {6 L' O. P/ z6 I
完全看不出是~~偽
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 01:36

第二張幾好~" a4 ^" z% u$ g( \3 {3 k
第一張看起來好怪
: C  S( R" I! j, ]可能是頭髮關係吧0 ]! P  }, V/ M8 X) H+ x* c- \8 a0 ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
/ T) Z0 T" I4 c- t我諗佢得十幾歲發育未完成果隻
+ Q0 s5 c# H8 X0 p9 _" D
6 N* F9 t$ I" |4 D' K4 o[ 本帖最後由 心儀 於 2010-8-5 01:38 編輯 ]
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-5 02:08

幾靚,不過我仲見到有鬚根,有d可惜
作者: 西門    時間: 2010-8-5 02:13

妮子好似話佢係真女仔黎架wo
作者: mercury1    時間: 2010-8-5 02:23

如果係女仔個樣又真係幾Man喎3 C9 y8 ^" q% _$ g" h( j
如果係男仔個妝就化得好靚
作者: wolford    時間: 2010-8-5 02:44

某討論區都有好多人討論佢, 有d 又話同佢傾左好耐係女仔聲, 有d 又話男廁見到佢, 仲用男聲話自己係男, 所以一係佢係變聲高手, 唔係就要本人澄稱先知啦, 不過除左佢之外, 其實場內仲有好多偽娘都ok 架
作者: 露姬    時間: 2010-8-5 05:09

真係好似女仔@@
+ w# d8 Y) s, C3 I我記得都好似係女仔.....% [( `$ Y0 G9 o5 y+ G

6 H7 c+ d9 C% u/ C: j5 D) y其實場內仲有好多偽娘都ok 架<==仲有相嗎?
作者: Terry220022    時間: 2010-8-5 09:49

睇佢面形同條頸似男仔多啲
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 09:56

其實睇手好多時都睇得到D: I; d, F, u, b+ [
不過佢件衫XD
" W: j% I. @) U. O7 }6 n遮得好!
作者: qqw    時間: 2010-8-5 10:35

這得真的是偽娘嗎~~~~~~~~我看不出來耶~~~~~強悍強悍~~~~~而且我去了都沒有看到他~~~~~~~~
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 10:38

引用:
原帖由 qqw 於 2010-8-5 10:35 發表   - B5 j' `! s* K; V
這得真的是偽娘嗎~~~~~~~~我看不出來耶~~~~~強悍強悍~~~~~而且我去了都沒有看到他~~~~~~~~
$ ?' Z  m# H2 |( x1 o+ W8 R你有去嗎~$ i2 |( v% Z0 R: y
還以為你是內地人
作者: 心儀    時間: 2010-8-5 10:59

史迪仔發現
作者: kaikai    時間: 2010-8-5 12:00

我都想COSPLAY 女角架...但係一大班朋友都唔COS最尾都放棄左
作者: pinky    時間: 2010-8-5 12:14

好似男人
作者: nick    時間: 2010-8-5 13:01

水汪汪的大眼* L5 q$ }  c2 m: i, E
好可愛喔
作者: leokhy    時間: 2010-8-5 16:31

真的有點兒像男的~
6 O  [( `* w  K, E+ \不過都扮得ok靚~
作者: xcherie    時間: 2010-8-5 18:57

是偽娘呀~~但都好似女仔呀~~
作者: secret159951    時間: 2010-8-5 20:01

下!! 你肯定佢係男仔-3-?
作者: 08miki08    時間: 2010-8-6 00:06

個樣都幾女仔下! 但係有男仔嘅感覺!
作者: 涼宮春日    時間: 2010-8-6 00:11

我下一次也想去cos...
作者: Suki_siu    時間: 2010-8-6 00:51

我原本今年去嫁....
* J* w0 p& }  Z' t) `9 y不過...>”<
作者: applechoi    時間: 2010-8-6 02:38

其實有無人求証到?
2 ?5 \* L5 Y/ }) s* d% o- t! n2 p果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...: ?2 g7 `. W% Z
5 D# M' ^4 \& `
變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
/ a, p: j) i/ n) n* u更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...
作者: akina    時間: 2010-8-6 03:24

己證實是女生,此POST己完.....
作者: akina    時間: 2010-8-6 03:25     標題: 回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎
作者: tyhnjki    時間: 2010-8-6 03:37

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   + U: r; w* d1 j7 L2 [4 t6 u
其實有無人求証到?" g, K+ I4 B" b1 l  R; r; z
果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
% ]5 i% A2 M1 g  L, C$ A$ B4 V1 N; w2 [
變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
7 x5 z/ l1 O: \% g) c3 p2 `更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
7 C6 [) ~2 Q1 G6 w. W+ H& u0 o2 s
* Y1 N% w. _8 V  m- L; f$ h好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...  b# E% A2 C$ q, u4 X/ X" p  V
(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))4 f3 {7 [! i9 |- Z6 l

9 m* h0 V0 B# X  I  P7 X
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
3 {, s  l; I1 B2 r己證實是女生,此POST己完.....
/ T" e# \3 ?: ~/ y1 \; a. g! L/ `* ^. P" u# N) e2 M/ U8 c7 q0 Q
我想問...點證實..?
7 Z8 L0 y' h8 u 原來我睇都會有睇錯ge 時侯...
作者: 露姬    時間: 2010-8-6 04:40

完來我沒有記錯~!
作者: 心儀    時間: 2010-8-6 14:20

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   5 s  F: n! _5 e, C' s
來我沒有記錯~!
3 g( Z: }9 ?/ e4 R1 i; w/ A- V

& q/ D) K! }" X# {3 r4 g2 G  C----------------------我是分隔線---------------------------7 F+ _. S- `7 Q' X& K
我覺得佢女仔樣丫
7 s+ O- I5 C+ v6 }點解咁多人話佢似男仔呢@@~
作者: 心儀    時間: 2010-8-6 14:21

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   7 j, a2 }8 r0 ?2 F- I: c
我下一次也想去cos...
9 y8 A0 `+ q# Y5 q; s1 ^  K
頭像相中人是你嗎~
, F& {: L: a' B7 y; D是的話已經可以出COS了
作者: JEM    時間: 2010-8-6 22:28

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
; E5 n( N# c/ a4 {4 c/ {# t己證實是女生,此POST己完.....
+ u8 y! P: _: O6 t. n點證實呢???
作者: 露姬    時間: 2010-8-7 06:15

我成日都打錯字....orz
作者: sonic07    時間: 2010-8-19 15:49

究竟佢係男定女呢?
" E& o+ Y8 u) B睇第一張似男,第二張似女多d
作者: Kaolong    時間: 2010-8-19 20:07

我...無晒頭緒......
作者: JEM    時間: 2010-8-22 09:18

有人話男wor .........
作者: 快樂女    時間: 2010-8-24 14:12

好靚女wo, 真係男黎?
3 X0 z. Z7 ?8 y5 Z4 d. x眼紅~
作者: applybb    時間: 2011-7-11 11:01

好令令令女丫~~~我鍾意
作者: manman666    時間: 2011-7-11 22:18

真係吾講吾知係男仔.
作者: jacky1083    時間: 2011-7-12 00:14

等我仲以為佢係女仔黎天@@
作者: kenneth1317    時間: 2011-7-21 09:43

很可愛...................
作者: cutecat0714    時間: 2011-7-21 18:27

eye make up are nice
作者: judy    時間: 2011-8-19 20:59

不管是男是女~他都很可愛!不是嗎?
作者: 愛.o    時間: 2011-8-19 21:53

好好好好好靚AR
作者: kwan199486    時間: 2011-8-20 01:22

好次有d鬚根
作者: grilboy    時間: 2011-8-21 05:24

我果日係銅鑼灣MTR見到一個偽娘係我身邊經過
& L4 D/ R- d8 V' h+ {. J因為佢個假髮就甩穿煲了。。。。。
作者: kingking    時間: 2011-8-21 09:06

勁似女仔喎……隻眼ok ar
作者: 997010    時間: 2011-8-21 18:45

多謝分享

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0