標題: 鞋天地買鞋一問 [打印本頁]

作者: ssp    時間: 2010-8-5 23:47     標題: 鞋天地買鞋一問

小妹想剄鞋天地買鞋) S; u, C* p) p5 U; z
希望有姊姊可幫忙
作者: iamonheel    時間: 2010-8-6 02:58

灣仔道嗰間呀? 自己入去買囉, 直接話自己著就得, 著對無鞋帶嘅鞋, 帶對短絲襪, 就試囉.
作者: kevin428    時間: 2010-8-6 11:57

偶都多次到過鞋店挑高跟鞋
2 L- R6 b; s' G8 n% y$ z1 }只是沒試穿
7 U! Y. Q! `5 @8 D6 _, a' d# M看中就付錢拿貨走人0 d  C3 S( L, d# S! l

作者: peterchan01    時間: 2010-8-6 14:58

請問這裡有大碼鞋嗎?
作者: iamonheel    時間: 2010-8-6 15:11

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-6 14:58 發表     C1 ~2 m4 ~$ Y% q% [" }! r& f
請問這裡有大碼鞋嗎?
* @6 Q' ~4 l9 x8 H( a# S
/ T  b- f& y: O  R
好似得普通碼, 8號到, 自己碰碰運氣吧, 大碼女裝鞋, 一般供應不穩定, 一批貨最多得一對
作者: wolford    時間: 2010-8-6 18:54

次次去都話最大41, 其實唔值得各位山長水遠去囉5 A$ A, \3 j: E0 g8 Y: K
4 s! }2 c+ G( q) H
作者: ssp    時間: 2010-8-6 19:22     標題: 回復 6# wolford 的帖子

最大41係大部份鞋or少量款, _# v5 G& Q8 m  t, c
d鞋會唔會偏細? 足唔足碼?
作者: ssp    時間: 2010-8-6 19:27     標題: 回復 2# iamonheel 的帖子

多謝iamonheel 姐的建議
0 n4 u. A  l+ v7 h# s) d* k- t-帶對短絲襪-
作者: wolford    時間: 2010-8-6 21:54

引用:
原帖由 ssp 於 2010-8-6 19:22 發表   * R6 ~/ C* }2 K2 r, H2 L
最大41係大部份鞋or少量款* \, b# V0 Y0 M. }0 m
d鞋會唔會偏細? 足唔足碼?
  u4 V5 G9 h/ ?6 L9 f
41係少量款炸, 我未試過, 因為我著42, 足唔足碼都應該著唔到, 費事煩倒人, 但以我觀察似偏細多! Y% }' ]" y# {5 Y6 \
其實唔計較價錢的話, 銅鑼灣都有好幾間大碼鞋店, $200 倒都有對鞋, 再平d 就去馬莎啦, 依家final sale, 今日先買左對兩吋踭鞋$95, 都已經有幾個款揀, 再貴d $150 仲多款揀, t3 r2 X, ]- A* t; j1 W! i4 B

) e2 D; S6 y) n[ 本帖最後由 wolford 於 2010-8-6 22:04 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0