標題: 絲絲落温泉 [打印本頁]

作者: bottomup    時間: 2010-8-7 12:13     標題: 絲絲落温泉

請問咁多位姊姊有無試過着住絲絲落温泉?) x" k, A' B9 K6 V8 z
好想試! 肯定好興奮....
作者: 陳真    時間: 2010-8-7 12:23

係日本既溫泉酒店著住和式浴袍, 內裡只穿肉色絲襪周圍行就試過.
作者: bottomup    時間: 2010-8-7 12:25

咁有無落水呢
作者: 陳真    時間: 2010-8-7 12:34     標題: 回復 3# bottomup 的帖子

沒有落水, 因為太多人......不敢...4 Q2 K2 C: g; w4 H/ i' D4 C
只是落去汽水機買野飲....
作者: ameifule    時間: 2010-8-7 15:15

我曾出遊住旅社,帶褲襪去,穿進浴缸,
. z5 v; Q+ P  t3 p6 W感覺好怪,好像變成另一層皮黏住,很難脫下來
作者: Terry220022    時間: 2010-8-7 17:18

試過著住沖涼, 個感覺真係超怪ar.............
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-8-7 23:19

無試過,但濕左的感覺,不太吸引
作者: 1677    時間: 2010-8-8 03:03

我都試過著住絲襪黎沖涼,
5 r+ O0 p+ V3 e3 {6 Q/ W真係好貼,不過唔係好舒服囉!
* G) g9 Y- V6 z# v( {1 X3 C+ D7 s! ?: X& D% x4 D2 o
但係絲襪濕左水會更加透明,
1 k- c: E  V# E' g( v) Z% Z8 Z- n真係近乎睇唔到!
作者: bra123    時間: 2010-8-11 18:22

我有試過穿到溫泉去泡過
5 [  h: a8 G/ f  J0 E, n但泡完褲(絲)襪也報銷了: X% \8 D6 N( d+ t( P$ l* ]
因為襪襪上都有一股琉黃味洗也洗不掉9 W* i+ }  H2 T
還是外國名絲ㄟ....屋....屋....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0