標題: 我又有戰利品啦~~~呵呵 [打印本頁]

作者: ahbee9603    時間: 2010-8-11 01:55     標題: 我又有戰利品啦~~~呵呵

; f5 ^5 E) Z+ X! @* W& d$ n; K6 m 勁開心,去左交收,買左好多野,沖涼廋,美白mask,密粉,踩腳襪褲,仲有想試好耐既拔毛產品,如下圖0 `/ Z+ L2 O2 O1 j

4 K8 x" ?$ ?0 h3 ^( G6 [放大比大家睇下
0 k, ^! U( A* A0 I! T2 B1 F都幾痛,不過成效一般,好在係d勁平幾蚊貨仔,玩下無損失2 p; d* R" @3 H% R6 ^- u8 U, j4 C
踩腳襪褲可以既會試比大家睇
作者: powah    時間: 2010-8-11 01:58

個夾毛既好似好好玩甘啵=]
作者: 心儀    時間: 2010-8-11 09:59

果支野太痛了用了兩用就唔用了. C' d1 D1 @6 @6 I0 R
想買拔毛機添
作者: ibm.jp    時間: 2010-8-11 10:33

期待妳既戰利品 踩腳襪褲
作者: leokhy    時間: 2010-8-11 12:39

拔毛~痛痛~咪搞~
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-11 12:42

我都好怕拔毛,好彩暫時唔算長
作者: ckn1031    時間: 2010-8-11 13:17

我都有支"脫毛棒"呀~有時用黎拔鬚同面毛都OK,但而家有左新寵脫毛機,所以放棄左呢支捧LU~
作者: tonykihg    時間: 2010-8-11 13:23

個脫毛器好花時間清潔lo
作者: siutung    時間: 2010-8-11 14:50

脫毛器可唔可以用來拔鬚GAAA~?
作者: Terry220022    時間: 2010-8-11 15:10

用拔毛機好似方便啲喎
作者: ameifule    時間: 2010-8-11 17:02

光看到拔出的毛還在那上面,我就覺得好痛哇, 6 Y0 G1 V7 `# z8 m2 V
剛剛去大潤發買了一堆日用品,想順便買黑c,竟然沒貨,暈 / i. ]- h% W1 n) K) ?) j
不過買了件長版格子衫
作者: peterchan01    時間: 2010-8-11 22:42

我想請問密粉係用來做咩呢?$ T9 f4 J/ h( R& q4 J
一枝枝紅色係唔係沖涼廋?
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-12 02:59

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-11 22:42 發表   
/ ~* B0 \0 ^7 M4 ^我想請問密粉係用來做咩呢?
5 ^6 D  v. m- r一枝枝紅色係唔係沖涼廋?
' S1 B" K. J$ |1 m3 w  c& i" m$ `
係呀,而家用緊,密粉係上粉用既
作者: peterchan01    時間: 2010-8-12 07:01

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-8-12 02:59 發表   % {8 m% T0 U6 `  h6 c% P
* ]& G: \8 k, v) K' U3 w/ T5 J
係呀,而家用緊,密粉係上粉用既
# K! j* L$ a' k7 O8 y. k
1 k5 Q2 @5 h$ H( H% j9 y1 ^! y9 _! f哈哈唔該你,我真係唔識噢
作者: 校服收藏者    時間: 2010-8-12 14:28

我呢幾日都有戰利品
6 M. r  n2 m$ h5 z  `遲少少post俾大家睇
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-12 23:53

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-12 07:01 發表   
' c2 h: ^" s# k" B# `( s$ v
% k6 a0 M9 y8 @8 ^/ u4 Q$ G* l% ^8 {& ?
哈哈唔該你,我真係唔識噢
& D+ g5 w1 c* f& a, [7 Z0 n5 E6 b* |
我都係唔識嫁,買來試下,
0 y' K3 o6 L$ p) \5 v. E4 D9 }: r& F
校服收藏家似乎有野post,期待中

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0