標題: 如果可以一班CD一齊去日本 [打印本頁]

作者: bugs    時間: 2010-8-21 20:34     標題: 如果可以一班CD一齊去日本

去了多次日本,也未試過CD去街,因不是一個人啦~
. x5 H$ ?+ J: Y! ]: n; F如果可以一齊去日本一定大家會廿四小時CD周圍去.....
作者: CECI    時間: 2010-8-21 22:58

如果真係可以咁就梗係超正啦!
作者: mercury1    時間: 2010-8-22 03:00

以前每年都自由行去    識日文
! i+ [; u2 f) h, I5 [' e0 R) L4 N
6 |& [  V1 _/ ?$ p" y; A' S  ^現在日元升高 買野好貴, u8 E, _) m/ X6 v
要CD唔一定去日本/ q) l$ i9 i4 x- ]9 d
不如去泰國 平D 又可以揾人妖做朋友
作者: leo9972000    時間: 2010-8-22 03:36

我都係禁講,日本很貴,其他地方平d
作者: Terry220022    時間: 2010-8-22 09:36

日本買嘢真係好貴ar...............
作者: bugs    時間: 2010-8-22 20:50

泰國太熱了,可能化妝不久就溶了,而日本又可以玩Cosplay,一般服裝五六千日元不算貴啦,仲有平價化妝品.....
( _% h! r' o* M% i' D最重要係D衫潮D....
作者: 心儀    時間: 2010-8-22 20:53

引用:
原帖由 bugs 於 2010-8-22 20:50 發表   0 B' s! N4 D) g! @) e
泰國太熱了,可能化妝不久就溶了,而日本又可以玩Cosplay,一般服裝五六千日元不算貴啦,仲有平價化妝品.....0 s: l/ S" N6 ^) u7 d) \) g
最重要係D衫潮D....
3 S: n' c" [/ V( n3 ]( H
住都要成千蚊晚
作者: bugs    時間: 2010-8-22 21:24

六至八百元一晚在東京,己是四至五星酒店啦,平均每餐每人不需一百元~
作者: kwan199486    時間: 2010-8-22 22:15

有$先la~_~
作者: JG5446    時間: 2010-8-23 02:01

依家去日本=同錢作對
作者: monchhichihk    時間: 2010-8-26 01:37

香港幾時先好似泰國同日本甘呀
作者: p3435j2006    時間: 2010-9-7 13:43

作者: hkman168    時間: 2010-9-7 14:13

我都想,
  p" R, _3 g8 Z; q有錢先啦:P
3 ?5 D6 h; y! t: z& }* x; a' F9 R& \# \係日本cd唔怕比人笑( ?$ t0 D1 t) A' s  L/ \
所以cd去果邊是理想聖地!
作者: jayshing    時間: 2010-9-8 16:32

唔好說成班人! l% s$ Z3 E8 _
依家日元升到唔知怎去好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0