標題: 芭蕾舞裙一套幾錢? [打印本頁]

作者: hoyin2219942004    時間: 2010-8-29 01:15     標題: 芭蕾舞裙一套幾錢?

想問一下芭蕾舞裙一set中約幾錢?同埋邊到買到?
- {  N9 _0 `9 v" W$ I: r仲想知,szie係點分?
  J1 J' _( @1 b" r. }感謝~
作者: shinobu    時間: 2010-8-29 04:26

淘寶練習用可以幾十都有
# t0 e* Y/ ?6 f5 a3 D6 }你係要有裙伞果種?
作者: mrlo66    時間: 2010-8-29 15:42

之前去過深水埗陳婷芭蕾用品店買, 係樓上舖所以好少人, 我入到去同佢講話我買黎自己著, 個女店員好似好驚, 但跟住佢仲比我成套舞衣舞裙連襪褲試穿, 成隻白天鵝咁企係佢面前, 我諗佢見你幫襯佢同果度冇人所以比我試. 我之後入番更衣室除番之前仲打埋JJ. 都唔算貴, 成套連襪褲都係200幾.
作者: Terry220022    時間: 2010-8-29 20:35     標題: 回復 3# mrlo66 的帖子

打埋JJ???
作者: mrlo66    時間: 2010-8-29 21:02

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:35 發表   2 v$ W+ A5 x/ E
打埋JJ???
0 Y6 G+ A. ]0 i
: x5 y: j& F  R
yes........
作者: CECI    時間: 2010-8-29 21:39

咁你卒之買0左什麼Size呢? 200幾仲要打埋JJ, 抵晒啦你! 不過有冇抹返d事後0野呢! 跣親人就唔好啦!^^
作者: 校服收藏者    時間: 2010-8-30 14:35

YAHOO拍賣有喎
作者: 1980718    時間: 2010-8-31 23:37

200多包唔包鞋呀?
作者: willy    時間: 2010-9-3 22:35

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 15:42 發表   " n9 e6 e$ c  w9 @$ l2 |- g/ Y
之前去過深水埗陳婷芭蕾用品店買, 係樓上舖所以好少人, 我入到去同佢講話我買黎自己著, 個女店員好似好驚, 但跟住佢仲比我成套舞衣舞裙連襪褲試穿, 成隻白天鵝咁企係佢面前, 我諗佢見你幫襯佢同果度冇人所以比 ...
; T/ K1 H* e9 R" e7 l2 b; i

( `: }/ K  {/ x; F! _反而想睇下條裙係點樣樣; 因為我自己一直都好想著下真ge芭蕾舞裙.
作者: lucozader    時間: 2010-10-1 14:53

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 15:42 發表   8 ~& A, ?2 w1 z; c
之前去過深水埗陳婷芭蕾用品店買, 係樓上舖所以好少人, 我入到去同佢講話我買黎自己著, 個女店員好似好驚, 但跟住佢仲比我成套舞衣舞裙連襪褲試穿, 成隻白天鵝咁企係佢面前, 我諗佢見你幫襯佢同果度冇人所以比 ...
: A* r1 }4 \- I. g厲害!!!!!!!!!!!! 200$好抵la!
作者: cxyx    時間: 2010-10-14 16:22

HK$200 - it is cheap.... where is it ?
作者: banana0525    時間: 2010-10-14 20:19

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 15:42 發表   # f% R2 d2 y; o/ n) n
" {8 p* E0 J+ f# f$ J" `
咁正3 j) g0 i# {8 u. f& {, h4 U! g) L
搵日去睇下先
作者: banana0525    時間: 2010-10-25 14:51

上網睇d人話陳婷要入會先平?
0 Q* X9 Z! k4 g. y# C) l2 P6 ]係咪真架?
作者: lcm7312paya    時間: 2010-11-15 20:02

樓主都好得
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2010-11-15 21:36

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 15:42 發表   + }3 L" l& h+ c  Y0 m
! ]2 S6 r/ C5 X# L% H, ]3 Z2 y點睇都似係假多......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0