標題: 決定一陣著襪褲出街! [打印本頁]

作者: nuwkov    時間: 2010-9-2 20:57     標題: 決定一陣著襪褲出街!

一陣去百佳買嘢,決定穿條肉色嘅襪褲搭條中褲去,之后可能再行下。5 j/ H6 \6 b5 Q, r8 ~: f7 t3 p9 c
唔知會唔會有乜有意思嘅事發生呢,
作者: kevin428    時間: 2010-9-2 21:46

走路自然些
/ ]* V/ q3 u$ {, x9 Q沒有人會理你啦
作者: 08miki08    時間: 2010-9-2 22:10

加油呀! 放鬆d就得嫁啦!
作者: nuwkov    時間: 2010-9-2 22:59

事實確實係無人理。, |& \) U$ x) x
係自己經常去果間,先會覺得緊張。自己嚇自己
, ?+ g2 V3 E+ W3 I5 m& q無去留意人哋有無注意我,一出門口就有人問路。又撞啱學生放學,其實都幾熱鬧。去到超市,電梯盡量同后面噶人保持距離,其他就盡量自然lor。! J/ }1 a0 i3 b  j1 ~' H$ Z
有想過,如果邊個特別留意人哋對腳,同我哋都基本係八九不離十噶嘞,唔係邊有咁閑。希望日后自己有邊日放得開,都可以激發到其他人大膽公開著絲襪出街 la 。
作者: nuwkov    時間: 2010-9-2 23:43

兩張新鮮真相彌補下
作者: ashleyashley    時間: 2010-9-2 23:55

lee 隻色...又好似明顯左d wo
作者: iamonheel    時間: 2010-9-3 00:29

我著過 4 吋 boot 去街街吖, 好刺激吖) r3 l* t7 Z" ~- `) E
著 4 吋 boot 遠征
作者: nuwkov    時間: 2010-9-3 01:21

我都著過6cm嘅BOOT出街,另外果套絲襪嘅相上面有。搭條長牛仔褲。
, A* O9 v6 l6 Q: ^1 c0 X果次其實仲緊張過呢次,唔記得后來有無去7仔了,總之回宿舍之后腳痛。
作者: hehe123    時間: 2010-9-3 02:41

个花纹有怪怪地。。。
作者: michaelyip    時間: 2010-9-3 07:13

很棒的褲襪
" }: |/ h2 y" X好滑好舒服
作者: silkypanties    時間: 2010-9-3 13:21

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-3 01:21 AM 發表   
: v- F+ P: f5 k3 J我都著過6cm嘅BOOT出街,另外果套絲襪嘅相上面有。搭條長牛仔褲。9 X: j& G4 g: G  l0 f
果次其實仲緊張過呢次,唔記得后來有無去7仔了,總之回宿舍之后腳痛。
/ H& M7 Q* q6 i9 a- U8 I
# Q/ h# `5 |- X* ^1 N) M/ y6cm 唔算高喎, 都腳痛?
作者: nuwkov    時間: 2010-9-3 13:37

著唔慣,又要顧住顧住行想唔好太大聲,走起來辛苦啩
作者: genius1985831    時間: 2010-9-8 23:31

作者: sghk_abcd    時間: 2010-12-26 22:12

肉絲有點閃閃
作者: kkmonster    時間: 2010-12-27 15:43

i tried that
' w8 {' t* P- J6 v9 ?1 q& N+ zno one saw that
作者: Mrng    時間: 2010-12-30 17:53

我平時都係著住絲襪 波富look咁樂街買野... 慣左就唔怕嫁啦
作者: 偽娘    時間: 2011-1-3 19:51

好多毛毛啵
作者: abc2010    時間: 2011-1-4 00:51

好楊wo...你都
作者: nuwkov    時間: 2012-2-28 01:51

回abc……系好样架,唔多女装gar,不过就成日穿女装塑身衣……9 v% _/ `' e2 l* ]3 z
睇翻,回想起来,件甲已经dom咗,条丝丝已经烂咗……6 c! l5 P: O5 S! r
早果排有晚着条黑色厚丝丝搭卡其色中裤去一间超市买嘢,都不过系咁啫。; [# _6 V7 s9 @9 h9 G
人地最多睇下,最过份问下,真系唔会点。+ l8 Y4 ^$ |" y9 [; S
最最最过份,过几天上 mop 咯。8 Z1 x6 ~7 U$ _6 b2 m8 e& C: G8 C; @
大陆,不过如此了。
作者: Sakarlize    時間: 2012-2-28 04:06

原來樓主係家住祖國,講真上面啲人真係唔多理你係龍與鳳,唔同香港囉。
作者: gmomo    時間: 2012-2-28 06:51

咁著真係好明顯。
# I$ r& D& ~4 H0 a/ G為何不著高D既黑色呢?
作者: pcken    時間: 2012-2-28 09:27

我都覺好明顯,但係大6係冇人care about you
作者: home8881    時間: 2012-4-7 03:21

咁明顯都唔會知=口=1 P3 e4 p+ ]+ q) Q9 t( _* c6 n+ U
通常咁明顯會好多人睇下你全身..個時勁煩..
作者: zuezue    時間: 2012-4-8 01:19

please don't do that....
作者: decade    時間: 2012-9-27 12:31

又好似明顯左d
作者: PRETTYPETIT    時間: 2012-9-27 13:14

支持你
作者: kawin    時間: 2013-1-31 13:44

難道有點高
作者: delhang    時間: 2017-3-22 22:58

對肉絲真係好正

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0