標題: 我有一個穿牛仔裙的問題想問大家 [打印本頁]

作者: ktkt1234    時間: 2008-6-2 23:31     標題: 我有一個穿牛仔裙的問題想問大家

我看過多張男的穿牛仔短裙的照片後,有一個問題想問一問,便是為何你們的「小雞雞」是可以不會「突」出來的呢?你們是怎樣把其藏起來的?我也很想知道∼
作者: elect    時間: 2008-6-3 02:02

應該不會吧∼∼∼2腿夾住咪會睇唔到囉
作者: 346    時間: 2008-6-3 09:32

don't think about sex will be ok
作者: cdtv    時間: 2008-6-3 20:39

首先要唔好扯 ' D+ s8 k) j( x" p
再兩腳夾緊 d , 咁咪唔會現形囉
作者: 哈巴狗    時間: 2008-6-3 22:22

應該不會吧∼∼∼2腿夾住咪會睇唔到囉
作者: janicelau    時間: 2008-6-4 00:50

唔好有咁大慾念,再壓向後,唔多覺
" ~5 T8 F& J( p4 @4 g" K, m# J解決後再影都係一個方法
作者: ifwm    時間: 2008-6-5 16:30

放在大腿中間向後壓,兩腿僅僅夾住就是了~~~7 w# z6 c0 o3 F! s3 j" t2 i0 n( d% S
但有個重點是...這時不能是勃起的狀態~~~不然會折到~~~
作者: ldq7952    時間: 2009-4-26 12:07

don't think about sex will be ok
作者: dj0013    時間: 2009-4-27 04:42

! l8 T# R  u" x. l/ U3 m
2 Q2 t# y( K# ]1 s/ f7 ioh....
. C& i  T1 N$ g+ Xdon't wear law
: i) X9 @! P: l# K8 K' Y1 \ha
作者: kr_12    時間: 2010-4-7 15:44

以前某個forum見有人話先把下面向後彎,搵膠紙貼著,之後著返條底底就ok。
1 v( M7 a1 O/ h/ |: L9 ?- B% Z當然唔好有思想上的影響令佢「變形」,否則點都會露出來
作者: ee5050    時間: 2010-4-15 12:06

把下面向後彎,搵膠紙貼著, 好得!
作者: badboy0605    時間: 2010-6-30 22:14

放鬆D啊嘛~唔好林邪惡野,無反應噶話好少睇得出突喔~
作者: Terry220022    時間: 2010-7-8 22:03

只要唔好諗咁多就得啦~
作者: agimax    時間: 2010-12-26 16:39

兩腳夾緊 d
作者: yoda0806    時間: 2012-2-17 05:43

慣咗就ok, 近幾個月都冇試過cd嗰陣硬啦...
作者: Celina    時間: 2012-3-13 08:52

著上身之後,隔一會兒心情平復了,然後再拍照咪冇咁覺眼囉。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0