標題: 點解夜晚條街甘多人.... [打印本頁]

作者: 13530386    時間: 2010-9-8 02:20     標題: 點解夜晚條街甘多人....

想安心d行下都唔得, 度度都撞到有人, 搞到我勁緊張, 成身汗 & j  c0 W6 j% K

6 Y- A' K0 {2 \' a: o今晚係呢區第一次 CD 落街, 都幾成功, 開心~~~
6 r) _) n3 _3 h1 h( g
1 H+ R, |3 h4 O3 ~# l對新鞋好fit, 不過好鬼高, 想快步避開迎頭既人有困難 haha/ k0 z) @% r6 ]6 e2 `, ], z! H
. N9 n8 {7 W. E6 O' w) A' u7 `
差唔多齊架生啦, 買埋大眼仔con 同 make up 就咩都唔怕4 @( G+ U0 h  g' Z) U" B9 a

\# K' E" ]  U9 c天氣涼d仲好, 到時我林我會密d落街
作者: user9527    時間: 2010-9-8 06:41

我估你要早上 5am 出門就安全
作者: grilboy    時間: 2010-9-8 07:34

我反而想知你有冇相比人睇
作者: 心儀    時間: 2010-9-8 08:56

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-9-8 07:34 發表   
2 k/ _6 m& K$ X我反而想知你有冇相比人睇
7 F! E  k6 a( |9 n! s
好多cd都會出街8 k' @: q9 z6 ]$ w& y
但從來唔貼相~
# P& q5 y! [$ S8 D' X- j網絡世界實在太可怕了XD
作者: Terry220022    時間: 2010-9-8 13:05     標題: 回復 1# 13530386 的帖子

姊妹住邊區ar?
作者: davidh    時間: 2010-9-8 17:30

請問樓主icon中人係邊個, - j5 ^/ O$ N: b  Q" y% ]0 O( D
有無多d佢ge 圖
作者: iamonheel    時間: 2010-9-8 18:00

引用:
原帖由 davidh 於 2010-9-8 17:30 發表   
3 D& r: z( n/ m8 W* z, w0 S- @0 J請問樓主icon中人係邊個, 3 {1 _/ n6 \( N( H0 |
有無多d佢ge 圖
7 t/ r% X; o5 N0 o! c) a6 E
( z. ]  t4 R  p; E- u* z, c
你個 icon 都好正
作者: 08miki08    時間: 2010-9-9 00:42

其實cd出街最重要係自己嘅心理質數係點, 一定要有自信, 同埋最基本要過到自己果關!
作者: 13530386    時間: 2010-9-9 01:39

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-9-9 00:42 發表   
+ u9 |; W: z2 {  W5 v其實cd出街最重要係自己嘅心理質數係點, 一定要有自信, 同埋最基本要過到自己果關!
# A# G. ^% X8 c( Q
6 d5 `" J3 t/ T
totally agree, 我尋晚都..... 幾正嫁~~ haha 呢排又減左肥 slim 左% K9 q  r: I0 c1 d" l. {6 n
. ?% ~+ @$ j* B% y6 t) c8 ~0 D  i
icon相中既係吳依蔓, 都幾正嫁
作者: buubi    時間: 2010-9-9 04:07

我都怕撞到人  在本區﹐ 本城﹐ 不變裝出外  -- 但幽會又吾同
作者: grilboy    時間: 2010-9-9 05:58

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-8 08:56 發表   
) n/ D1 ^% o- A: k: X
9 ]2 p( v' D3 k+ R4 @好多cd都會出街
: m: C: C4 R0 b9 Q. q2 S1 Y( r0 N但從來唔貼相~2 F  Q, ]4 N' y
網絡世界實在太可怕了XD
7 B7 e6 v: E2 ~3 @8 t6 \, p/ b咁我都明白,仲好多都會係夜晚冇咩人果陣出添= =

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0