標題: [分享]和女朋友的事 [打印本頁]

作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-8 23:50     標題: [分享]和女朋友的事

其實cd既男仔每一次拍拖,* r% C0 Q, x$ f* d& l
最大既問題都係「同唔同佢講」/「點樣講」
: l2 r: P9 M# f( w& f- k, S, ~! N) h: k" X1 k- r. `
我拍過幾次拖..都冇一個同佢地講過
3 R- P/ P4 K% d. a, _怕既唔係佢地點睇我自己(其實都怕既).., V% |) i5 K& F  I3 q
而係怕一旦講左出黎, 大家既關係都好難再維持: |3 f9 m7 I8 C8 ~5 D+ ]- i. x
$ H4 u( r2 ?  x6 K
但今次..我覺得我真係遇到一個對的女孩. a7 `) U" H& v) s, w
有一晚我係房到突然好想同佢講
: J1 i. |, N0 o$ {: I我就膽粗粗問佢「如果...我話我想做女仔..或者扮女仔..你會點」) I5 u+ U7 ^. m" v9 Y7 F; G
個一刻我好怕佢會同其他人一樣都話好討厭或者有咩負面既感覺5 @8 h6 x7 C5 g3 P* \# p2 C
佢諗左一陣答我「冇問題呀」; t8 I9 a: }* O9 T2 _8 n, Z
之後我心裡面開心到死
- L! V" b. x' D/ O; ^& p0 Q( ]7 e4 j; e- x
  h% \% }7 H7 c& Q: D
過左幾日..我再問番佢係咪因為衝動先咁答我! B( P6 j. }1 f) o8 X4 {4 `% M: s$ G
佢話唔係..佢真係唔介意..* Q* E6 R' o6 l, ~  v, o5 f
我係之後就開始成日同佢提起呢個話題
3 e9 n" D* i1 e. Q7 j& \係下個星期..有可能佢會幫我試化妝5 A, [$ s5 [$ V8 y/ ~
不過個重點都唔係「誠唔誠實講」
- _$ t$ H' Y8 ~: Z最重要係佢自己本身既睇法..
# E4 o1 V, A: [7 C
  y9 J' c: F* P' G5 U6 k- S* \唔知點解今晚好想同大家分享呢樣野
作者: 五香肉丁    時間: 2010-9-8 23:58

羨慕....
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 00:01

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-8 23:58 發表   0 J2 N+ S  F$ G. I& C5 S+ k
羨慕....
, H: F' U& g, M, n3 Q6 Y$ E
其實都係睇下另一半似唔似會介意..
5 t/ o  E8 G$ X6 @# C8 N如果真係唔介意...
/ k( Z$ c; t: o可以再迫多少少
作者: CECI    時間: 2010-9-9 00:01

兩個字講晒.....幸福!
作者: 心儀    時間: 2010-9-9 00:01

對∼
: t7 m; ~2 N, V' ]& u: q. i/ m0 V我聽過很多情況
6 X; h* S9 S' w越早講出來的∼很多都會接受的1 h& h3 S" ], s6 e( x- {2 i
也有聽過一個例子
2 @7 q, K( k# _! ^" l3 o$ V一個cd在結了婚後7 {6 V! h& d5 C! ~
被老婆找到收藏的女裝
3 t; d% G7 `( s6 h) B之後才跟老婆說
3 x. G  ~: ?, ~) V% v$ U% i結果好像鬧得很不愉快
& N; m8 k3 p' M" x好像還要離婚的樣子- I: O2 w4 x  y8 D

, M; I1 f& D# D' w) @) e! N所以結論是
9 _( _0 l& H9 z如果你知道自己婚後不能放棄cd- T+ G& l, C$ }- l. E
一定要一早講出來9 T+ m# c6 U. g" A; Z1 Y
女朋友接受固然開心- |9 c7 {+ m6 v# O
不接受也能夠有一個好收場
: p1 G# R2 o, H& H$ y& v不然到最後只會誤了自己和女方的光陰和青春
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 00:04     標題: 回復 5# 心儀 的帖子

但對我黎講  @, g& u. A2 d' i
下個星期可唔可以真係做到化妝先係一個考驗. e0 e! n" o2 z: E* I

' @8 K4 ~& {7 i8 V佢話佢仲有少少心理關係... {2 z! }3 Y7 M+ I, t
% |( I' P5 T( x; t
不過佢講過一樣野我都幾留意到
  A) P9 V' C7 O5 U5 |) b唔知關唔關事
2 H/ j) q6 D5 a4 b+ Z- H就係佢話佢讀過女校... R8 r- }) k7 V3 {
身邊都好多tb! ^) J% R$ K: V( w* o3 q/ w: Z
呢d既環境會唔會係一種因素..?
作者: iamonheel    時間: 2010-9-9 00:06

佢知一件事, 比佢見到係佢面前CD又另一件事喎
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 00:07     標題: 回復 7# iamonheel 的帖子

所以我都係見步行步...
2 g- ~/ C6 A  o9 ^盡量知多d佢點諗..
作者: ameifule    時間: 2010-9-9 00:13

被射中一箭,% F$ L( i" Q, i: Q" J
我不敢講啦,怎麼辦?3 |! U) g& E9 c# e# b: Q  k1 k
最近她越來越懷疑了,我也越來越不敢去找她了,
; A8 J" g6 @2 T" _& e6 S被她知道不管結果如何我都無所謂(反正最多就分手,有點習慣了,雖然現任女友交往幾年了),
3 {9 ^$ B2 P$ `- j問題是我的家人她都認識,被她講出去我就死了,' m+ s% ^1 c+ I6 F2 f( x  t) }4 T
我現在也不知要怎麼處理?" m: i% w( K' D* f

' @6 g9 ^7 I$ {2 z[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-9-9 02:02 編輯 ]
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 00:14

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-9 00:13 發表   
$ l; q' P* ~  ]被射中一箭,
/ l7 V5 @9 m5 `$ u+ B我不敢講啦,怎麼辦?
$ X6 u" r6 G4 W最近她越來越懷疑了,我也越來越不敢去找她了,9 t4 C' ~$ f4 I, {+ q
被她知道不管結果如何我都無所謂(反正已經分手兩個了,有點習慣了,雖然現任女友交往幾年了),
. P4 H5 p% _- d問題是我的家人她都認識,被她講出去我就 ...
" S9 `- K% B" V) v: {
你以前有冇同佢講過類似既話題..?
作者: CECI    時間: 2010-9-9 00:26

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-9 00:13 發表   
# d) J( h, t5 F: x# h; A被射中一箭,; |+ m1 Q) t  d" B. A+ Y: _2 ]0 q
我不敢講啦,怎麼辦?
1 b+ |+ o7 g3 }$ K最近她越來越懷疑了,我也越來越不敢去找她了,
2 q. C( m, e; ^* G) v被她知道不管結果如何我都無所謂(反正最多就分手,有點習慣了,雖然現任女友交往幾年了),
7 R1 u! d1 k. Z& w! M" E4 G問題是我的家人她都認識,被她講出去我就死了 ...
: R0 B' w0 ?! @; r
又是一個兩難的問題啊! 世上有得必有失, 相對論是永恆的! 要自由還是要實際呢! 我都答唔到! 我亦問過自己好多次, 亦解不到想不通! 也許還是在逃避自己罷了! 如家人知道後會軒然大波, 那就怎樣也不能夠說出真相! 你與她可否繼續是一回事! 你是否繼續CD又是另一回事! 反正可能只在家CD這毒癮不太深吧! 但這一切要視乎你的心態及價值觀! 個別有些CD還比你痛苦得多呢! 努力呀!
作者: 08miki08    時間: 2010-9-9 00:33

咁你真係要珍惜佢啦!
4 K4 g; @$ R1 {3 \% ?* W要對佢好d啦!
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 00:35     標題: 回復 12# 08miki08 的帖子

我對佢其實好好的了 9 h) I- Y3 D) A( y! |6 c6 Q
我同佢經歷過太多事
* B3 A0 c" [" p我都唔想再轉(雖然成日都心郁郁去玩......)
作者: 08miki08    時間: 2010-9-9 00:52     標題: 回復 13# Tweety_Kit 的帖子

咁你要再疼佢多d啦!
- {) M% B6 o  h1 Y8 m咁難得女朋友接受你!
作者: applechoi    時間: 2010-9-9 01:09

睇嚟佢心態上係OK, 你成日提住我諗都撩起左佢嘅好奇心, 化完妝(佢睇完覺得)OK的話我諗佢都會搵機會再進一步
0 m* X! c: _  j+ |1 o4 n: ^讀女校見得多TB可能真係有影響, 女仔都未必接受女同, 但讀女校好多時見怪不怪, 亦都易於接受(即係伴侶係男定女變得無所謂, 只要外表順眼就可以) / ]- D1 n0 ~9 _2 {( |: ?; O
(唔知點解, 女校女生接受GL的程度遠高於男校男生接受BL)
% h. ^- M$ J* G" V0 @( J& p
1 F# t9 C* K2 W7 U2 }' p7 u0 f總之要加油啊! 好好珍惜呢個機會!
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 01:12

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-9-9 01:09 發表     @, k) A4 S) o- a6 F
睇嚟佢心態上係OK, 你成日提住我諗都撩起左佢嘅好奇心, 化完妝(佢睇完覺得)OK的話我諗佢都會搵機會再進一步& U$ U: O: f! `
讀女校見得多TB可能真係有影響, 女仔都未必接受女同, 但讀女校好多時見怪不怪, 亦都易於接受 ...
( f7 y; S! r* O: M) D- Y3 r呢一樣野真係好古怪1 z( P. `) \  k1 e6 E; ^. |
香港人對女同比男同既接受程度高好多
作者: applechoi    時間: 2010-9-9 01:41

引用:
原帖由 Tweety_Kit 於 9/9/2010 01:12 發表   
% [( s7 O5 j, `+ G2 ~
# W6 ^8 l$ \1 q  }$ `! n# f呢一樣野真係好古怪8 G& l) }, K, u# c/ x0 [6 Q3 x6 e
香港人對女同比男同既接受程度高好多
) ]4 R& S# _9 W. e
呢樣真係怪...
0 Y8 c7 j8 `" g! V# ~可能中國人比較重男輕女,所以都唔係好理D女仔點...
作者: kevin428    時間: 2010-9-9 02:05

適當時候說出來/ h5 _: y3 q3 H9 @2 P9 v
我相信接受度都很高的
; j; Y( K! i. |) [2 i我以前有女友的時候她也接受啊
作者: cdemma    時間: 2010-9-9 03:20

我都覺得早d講反而會好d
1 n+ T  C* a5 z; g因為日子月耐之後至比對方知
; i/ H# [2 E$ Q, f# k' I* X/ w  R對方月容易會覺得比人騙左好耐而反感
- }4 T# k: z) B% }8 \4 g& y就算唔為自己都為女朋友著想下0 _4 C: L1 i. b0 l( t7 Q
女人真係冇幾多年青春% ~& [. T* [& n' T$ e- T
到結埋婚之後至因為cd離婚對個女仔真係好傷
" f1 C9 m7 h; m8 b) ~- x  V8 J& d: s
我當初係先以冬天腳凍做借口試探; ?1 G( p* i  x4 _; Q9 l- q/ f
然後女朋友好爽快咁去馬沙買厚絲襪比我著8 ~4 F" `0 Q* o% I& A. Z
至少顯示佢對男人著絲襪唔抗拒* r  V. U; q' k# Q
咁我就決定向佢坦白
# S4 y* u- k* U8 \/ F3 ?* I  r之後因為我一向有剃腳毛既習慣1 C7 \0 Z1 ~& T1 X
方便踩單車就算炒車傷口都易處理d/ \. }; Y7 E$ B: G# [
有時一兩日冇剃會好吉
- r; m1 W! N' p$ a4 b+ w  E7 m9 p! x我偏偏係呢個時候同佢做愛有意無意咁用剛剛生出來d腳毛吉佢隻腳
" N# M- X: l( @( E# y1 [! R: p然後有次冬天著住絲襪同佢去完街返到屋企即刻同佢做愛
1 d8 p# k7 M& j- V  ]9 E$ N* x- R# p固意好似好心急咁絲襪除到一半就做& F  C3 B/ N6 A$ i5 g
做完之後佢話中意我著住絲襪同佢做因為d腳毛唔會吉到佢
5 a( l9 w  {  I2 }+ F8 x然後我就決定話比佢聽# s+ [/ K! Q: @) Q
其實我細細個就好中意絲襪同女裝底褲果d滑滑既感覺4 P7 L* m0 a$ h  v, |5 O- F
大個d又中意埋bra包住個胸果種安全感! l& g' ^: f, _6 d/ e, h" C
到十幾歲就覺得男仔來來去去都係t-shirt波鞋牛仔褲悶到嘔電
+ o1 T3 h" U; J女仔衫就千變萬化同一季都有好多hit item好靚所以中意埋女裝
( }( y- p5 D9 U4 n4 E  x& e點知佢超認同仲話可以幫我買女裝& L$ O, H* B0 ^& i) A! H
不過要我應承佢只可以屋企著唔可以cd出街
( A& D: B7 g2 |( {因為怕萬一撞到識既人比人知道就好麻煩
; C5 i) a  p+ n; J+ S$ z1 R5 I而著係男人外衣下面例如絲褲同女裝底褲就可以著出街# R* J3 y1 i9 L0 `
冬天好凍全身包到實既日子都可以著bra
& |1 y; }% b% B/ L) D. y! [/ `* ]# @+ \7 u1 k% |1 h7 S
我覺得時機同坦白真係好重要
. p) ]- i' b7 K" H* Q講既時候一定要全部講晒出黎唔可以講d唔講d
# K+ p3 R0 |3 f. O- t態度一定要誠懇" d, U& N+ B; H, A* d4 z
成功既機會就會增加7 h7 n! s  }3 @3 L" N( `) S6 @% i8 q

% d& g- S% _9 Y) z0 K7 i) X$ C, _[ 本帖最後由 cdemma 於 2010-9-9 03:23 編輯 ]
作者: buubi    時間: 2010-9-9 03:33

好啊 Congrat 我都係女朋友帶我變裝的
作者: cdemma    時間: 2010-9-9 03:37

引用:
原帖由 buubi 於 2010-9-9 03:33 發表   $ N8 \4 C! O+ N) K( J) |
好啊 Congrat 我都係女朋友帶我變裝的
! l1 b8 r" f7 V* a# l  @9 |8 e1 N咁不如你都分享下個過程比想對女朋友坦白又唔知點開口既姊妹參考下la
作者: grilboy    時間: 2010-9-9 06:09

每個人既接受能力都唔同" U. C6 g# U' p
即係你好似問一般情侶分手後做唔做到朋友既問題一樣
. Q. O3 w8 @* q  w$ B$ z- G5 B睇下佢地係咩原因分手囉- -
2 U+ g; G0 R1 i9 Y4 A( C講到係你既另一半,其實你都好了解佢啦...................1 b" R8 {8 ?- u) p7 }
問出黎都嘥氣
作者: 心儀    時間: 2010-9-9 10:11

引用:
原帖由 cdemma 於 2010-9-9 03:20 發表   
6 o  {0 G0 ~1 B, c0 g我都覺得早d講反而會好d
6 G$ J2 \/ w& J0 }/ k因為日子月耐之後至比對方知
( p0 {' h1 E$ m對方月容易會覺得比人騙左好耐而反感- g; W" c: I5 l7 Z: M# d; K
就算唔為自己都為女朋友著想下# d8 Y+ p0 u( j+ F
女人真係冇幾多年青春
3 C) E1 _2 y/ q2 ~6 Z7 r; _到結埋婚之後至因為cd離婚對個女仔真係好傷
" `5 _5 r) P3 I; x$ n; y  `
" K) w4 G: C  t; _9 x) s7 p我當初係先以冬天 ...
; n- Q- N/ b( H. k呢個姐姐心機好重 # Z& l& h) c$ F! M# K
不過這少少的手段
! \" S" ?8 S! W$ \3 v1 ]的確可以試探出對方對這一方面的想法
1 A- y* s6 Z( @* g+ j及容易使對方接受9 L/ S* i; J! l- C! Y
3 s% U% ^1 \, S5 X
非常認同的是5 p% P- p0 u/ l; s9 Q& C
如果不能為了自己喜歡的人放棄CD
5 G# h: ^0 p0 {5 }7 e8 ^$ ^就一定要對對方坦白
作者: alex8826245    時間: 2010-9-9 14:26

引用:
原帖由 Tweety_Kit 於 2010-9-9 00:04 發表   2 Q4 ?$ h9 u1 e  c0 f. \" B) X9 I+ L- ?
但對我黎講
6 Y/ P4 F, D, }' h下個星期可唔可以真係做到化妝先係一個考驗' I- J$ g( {/ u
4 `5 g% s& M8 h- W. T
佢話佢仲有少少心理關係..% N7 Z# D& Q6 A* Z

$ W; N& M: ~# B: M不過佢講過一樣野我都幾留意到
) a% m- _: n5 w. z/ t唔知關唔關事
! G4 x6 U; a" d) Z" b  N就係佢話佢讀過女校..) j6 Y& y& w8 r. r% X# W. @
身邊都好多tb
9 ^4 ^) Y* U8 j! x% z6 M$ C呢d既環境會唔會係一種因素..?
9 |2 L4 O: i2 K" \* U! s! S0 j  e: L 都有D既.同埋你要問得有技巧先得
作者: cdemma    時間: 2010-9-9 14:53

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-9 10:11 發表   
6 p: v* Q9 w, L) O# w5 l7 l$ U% ]: [3 n4 t8 K  h
呢個姐姐心機好重 # D5 O4 P# M3 ~1 e  n. G: E, E
不過這少少的手段
% L$ ]0 `+ A. b0 u2 j- ]: e8 d* v的確可以試探出對方對這一方面的想法3 w" j  o3 P6 a2 e6 [4 G  R
及容易使對方接受; P& \, |2 S. i- O7 ]; Q

l% k  P$ ~4 I. M非常認同的是
% V: v' a2 n8 d6 F- `如果不能為了自己喜歡的人放棄CD
: W$ Z  R1 K. y9 f/ y9 [% F就一定要對對方坦白
7 {  \$ R' q7 {& G2 \- x係囉,始終紙係包唔住火
- Y2 C3 G( m; ^( j要cd自然會有收藏女裝既問題
6 s- B& w+ g7 i& @  @9 j好難收埋一世都唔比對方察覺
作者: crazyguy169    時間: 2010-9-9 14:55

引用:
原帖由 Tweety_Kit 於 2010-9-8 23:50 發表   
8 E; a$ D* Q- ~& X5 x其實cd既男仔每一次拍拖," A9 g* V' K. m6 h
最大既問題都係「同唔同佢講」/「點樣講」% }/ [6 u6 W- [+ s" T3 F8 x

, ~2 q8 D7 G; Q我拍過幾次拖..都冇一個同佢地講過
2 H. W  s1 a' v怕既唔係佢地點睇我自己(其實都怕既)..
* s- q+ ]; b; C* d; |/ W0 J而係怕一旦講左出黎, 大家既關係都好難再維持
, R# [% T5 D- `: N8 c# v3 ~# y& I- o
但今次..我覺得 ...
& k& O9 b5 X# l* n

; T* k3 b2 G) h" @# Q4 N: G8 Y7 ~係姊姊你好彩, 有咁好 gf... 其他人唔一定 la
作者: cyt611hk    時間: 2010-9-9 16:35     標題: 回復 1# Tweety_Kit 的帖子

你就好啦 我3都想要
作者: 校服收藏者    時間: 2010-9-9 18:34

我就試過同佢講話我鐘意絲襪
6 e4 V- w5 B# ]$ E7 P) U不過未去到咁深入囉1 K: r0 v* B4 W2 K  t& @+ j% ^
話一齊著咁既地步
作者: gourment    時間: 2010-9-9 21:00

你就好啦, 其實我都講左比我個女朋友知, 佢都無咩野, 不過我就唔係可以好似你咁會幫我化妝啦..
作者: ling20    時間: 2010-9-9 21:12

真係幸福,
作者: 火王    時間: 2010-9-9 22:18

tweet_kit兄個頭像係你定係~?
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 22:31

引用:
原帖由 cdemma 於 2010-9-9 14:53 發表   + r( B" W" F% y1 l

4 X1 C4 E/ w( R係囉,始終紙係包唔住火0 k% H5 q1 }- r: _& i. n. q
要cd自然會有收藏女裝既問題
2 P$ o0 m( o) u/ l好難收埋一世都唔比對方察覺
( s( e; E: m( K9 I8 D) O如果要我好似你咁有心機我一定唔掂
8 ]0 m) E! H8 x0 O0 n哈哈2 m* K. h1 ~  F$ h5 e6 `! l
但都好公起你
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-9 22:38     標題: 回復 32# 火王 的帖子

是我呀& [& i' H5 q* e7 r
做什麼
作者: 火王    時間: 2010-9-10 21:05

引用:
原帖由 Tweety_Kit 於 2010-9-9 22:38 發表   # n" c/ S3 q; W" j* m
是我呀+ o3 L! [9 R5 g
做什麼
5 f7 {/ `2 f% M很像女生耶=.=
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-9-10 22:23     標題: 回復 35# 火王 的帖子

..當然唔似啦
作者: mercury1    時間: 2010-9-10 22:49

早講反而好D 俾佢見倒CD女裝 佢會以為你有第二個女人
  Z: S$ K6 B% y9 z女人不可信
& G& z# K4 L+ p0 M/ T# T我當時被佢發現後,同佢講都唔係好信,,後來著比佢睇,,才信
& T" f6 Y- f' r6 l! f9 [1 u+ B2 d佢話接受,仲好好玩,,可以一齊去買衫..
. C6 b* @& i1 Z4 Y( y( L點知........買回來的衫,裙,化妝品都俾佢占據(沒收)) m# B8 q( u6 V
佢重話...(你要先同我講,我到時比你)
+ D# F5 V# R" }6 h5 r8 W4 g5 J( s% O6 j
到唔開心時就對我講 (其實我接受唔倒,不過唔想你掃興先話接受倒)
  T% w# M1 ?0 Z4 M6 _& `我話我響房CD唔關你事,,係我紓解壓力的方法....之後佢就冇再問& P; P+ X6 Z; c0 d' N7 `
而我又可以CD啦!!
作者: peggyh    時間: 2010-9-19 09:16

你真好彩, 有咁好的女友,我就多次失敗,現已打消這念頭
作者: abc2010    時間: 2010-10-11 05:42

hope u can... hope 你成功
作者: jg400hk    時間: 2010-10-11 21:49

我就係先買套女僕服+絲襪俾女友,然後叫佢著俾我睇。之後我係樂天買套男裝size既女僕服,咁去旅行o果臨訓前先叫佢著,然後玩一輪,再問佢有冇興趣想睇我著,佢就話想,咁我就著俾佢睇,然後仲有詐傻話問佢點著絲襪,佢仲教我著o忝。結果我o地兩個到天光都仲著住女僕服+絲襪呢。 2 g9 c/ e# O0 G/ M: Z! s

$ b5 a0 x9 K- C' N4 j0 g我認我都算得好盡既....
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-10-11 23:36

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-10-11 21:49 發表   
; K! {( l0 M6 l( D0 |8 B我就係先買套女僕服+絲襪俾女友,然後叫佢著俾我睇。之後我係樂天買套男裝size既女僕服,咁去旅行o果臨訓前先叫佢著,然後玩一輪,再問佢有冇興趣想睇我著,佢就話想,咁我就著俾佢睇,然後仲有詐傻話問佢點著絲襪, ...
; ?! K  b9 U" c冇計啦
' l. M: H$ r- X1 j雖然話要真誠..但都要諗諗計的
作者: newcder    時間: 2010-10-14 20:16

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-10-11 21:49 發表   
2 _! K) y! j* j1 j1 Z  W我就係先買套女僕服+絲襪俾女友,然後叫佢著俾我睇。之後我係樂天買套男裝size既女僕服,咁去旅行o果臨訓前先叫佢著,然後玩一輪,再問佢有冇興趣想睇我著,佢就話想,咁我就著俾佢睇,然後仲有詐傻話問佢點著絲襪, ...
( y) t7 c  d# @' U) W+ N
9 |8 D9 o! F  W8 G  w
我同你差唔多, 遁序漸進+不經意係最好既方法
3 K6 R2 u2 T# ^2 j* {' S  Y扮晒係佢迫我著果下, 真係好好笑
$ Z, Z9 T3 @# [4 s1 X/ V4 t  W* t8 f+ i. w- ?' g# f
作者: jester    時間: 2010-10-15 16:09

很好的開始啊,說不定之後還有更好的發展,有機會再跟大家說一說吧
作者: CECI    時間: 2010-10-15 16:25

化完妝結果如何?
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-10-16 20:22     標題: 回復 45# CECI 的帖子

哈哈/ [8 J  J: k( v3 b+ k
以為大家已經唔記得 5 F6 E1 L* E0 _; j

y; }4 m1 f# D4 W! R! ?  f/ g其實個日化完妝5 l3 _  E% `9 x$ u* ~& }
比我化仲好睇(呢個係當然)5 D% i0 R4 K+ B( t# [
猶其係對眼,比我想像中仲好睇
作者: winniegobby    時間: 2010-10-17 16:31

Tweety_Kit, 你都幾幸福BOR
作者: misslady    時間: 2010-11-12 18:13     標題: 回復 21# buubi 的帖子

really ?  Then u both two must be very closed
作者: 傅千紅(KIRA)    時間: 2010-11-13 01:36

2人的世界要用信心來維持
作者: DL123    時間: 2010-11-13 17:26

弓起弓起~~5 M) ~7 \, h, R& I- f
你真幸福~~
作者: audreyqgirl    時間: 2010-11-29 19:35

咁你真係要珍惜佢啦!0 A2 S0 c+ b8 |: t7 S7 r
4 g4 b! r! v5 U( W2 W+ M! }要對佢好d啦!
作者: 紫燄    時間: 2010-11-30 01:18

你跟我一樣都是幸福的人   對方知道卻不太排斥
作者: evermyth    時間: 2010-11-30 01:48

誠實就會成功
作者: benpin    時間: 2010-12-14 12:10

真的好羨慕大家歐..我只能自起放在心底
作者: Kennis    時間: 2010-12-19 22:48

恭喜唒∼∼∼4 r# K2 l$ y4 Y. C
始終早講好過遲講,只係就算佢接受我覺得都唔好做得太出。。。接受與支持是兩回事。。
作者: cana    時間: 2010-12-20 16:36

妳真的很幸福
作者: cceilia.s    時間: 2010-12-25 13:37

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-8 23:58 發表   
  U# K% m2 j; n羨慕....
1 E  `% @: S) F. t8 D4 W- f我都係咁話~
作者: heefanq23    時間: 2010-12-25 20:16

我都冇同女友讲过 不过她好似隐约知道点 不过不抗拒
作者: 紫燄    時間: 2010-12-26 02:06

其實早點說出來未必就會是壞結果
作者: kkmonster    時間: 2010-12-27 16:47

let us know the result later
作者: Tweety_Kit    時間: 2010-12-28 01:22

引用:
原帖由 kkmonster 於 2010-12-27 16:47 發表   5 l8 U" e8 C% p7 e- O, F: h
let us know the result later
7 G- E8 D3 Z2 N" u$ w! {
其實上面有講到
6 W0 e; z$ g/ U5 r1 h佢冇幫我用假髮但有化妝
8 ^4 o. i/ R7 O% G9 V但已經好開心
作者: 筱思cd    時間: 2011-8-8 01:58

能接受的女友真的很幸福

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0