標題: 上周五。。。 [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2010-9-13 01:48     標題: 上周五。。。

我又全日戴住爸爸返工了
+ O! }( l. \, ]1 @: @6 S依我的CUP數,A SIZE還是可以穿上的! @6 r  A% `( d- o' K, A$ `
戴上身後。。。前方就如一般女生一樣* V$ b# g/ I6 R+ r% V9 Z
不過我亦確定。。。原來你有自信既話, 冇人(男卅女生)會留意到呢點 " ]4 ?" N2 w- M7 K& d0 l# g2 p

2 Y7 K4 P& r% w& }. }( t7 K不過為O左唔畀人睇到爸爸帶既扣係背脊, 就攪到我要著多件小背心係入面
2 I" |: ^3 ~. a不過講番, 點解女生小背心。。月料會好過男生架
作者: janet    時間: 2010-9-13 12:08

因為男生無要求???
作者: silkypanties    時間: 2010-9-13 13:31

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-13 01:48 AM 發表   
& C; N3 W, ~  S" j$ {, I5 q5 t& v我又全日戴住爸爸返工了
* J  P! G' l4 o1 L. b依我的CUP數,A SIZE還是可以穿上的* e: q* V  T& {# k8 \2 y) \+ T& Z9 n
戴上身後。。。前方就如一般女生一樣
+ y% B  Z8 x0 N/ F  X不過我亦確定。。。原來你有自信既話, 冇人(男卅女生)會留意到呢點 ! x9 ?* W  s" N" R7 d8 w
* A! l/ Y* I% {( q- |6 l
不過為O左唔畀人睇到 ...
% r( _- A: H7 k" H) Y+ c. i) O9 m% I  N$ D5 J- o9 v% K! F
夏天真係唔敢戴爸爸出街. 我都係比較喜歡戴A cup 爸爸, 因為我好瘦.6 I4 \3 T2 \) Q  C3 x) \0 y, K! e
但係我覺得著多件小背心係遮唔到個背扣. 最穩陣係用前扣...
作者: ameifule    時間: 2010-9-13 16:05

氣溫漸漸沒那麼熱了,出門可以加件外套,就不會那麼明顯,不必為了出門還得先脫掉bra
作者: Yoshihk    時間: 2010-9-13 20:44

個扣好難遮喎,就算T-shirt Bra都有印
作者: shinobu    時間: 2010-9-13 23:48

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2010-9-13 20:44 發表   
3 Y) r2 s6 ^) I4 {& u) f' U% {個扣好難遮喎,就算T-shirt Bra都有印
* Z3 N2 T0 S9 `7 R! e
著背心打底...之後至著T-SHIRT- W: [9 Y" W! q" B& f
睇唔到扣架...
$ \( B6 j( s6 y% D: i% c除非背心好薄啦...
作者: CECI    時間: 2010-9-14 00:07

睇到都唔緊要啦! 夏天個個女性都係咁演Bra Show!) P! G' `% I7 t; H/ w3 c( d
不過shinobu你是否CD出去呢?...對唔住係你返工, 我打打下先記得返工呢兩個字!!!
作者: pingu142857    時間: 2010-9-14 01:16

前面胸個兩個圓位應該會出晒汗
作者: shinobu    時間: 2010-9-14 02:57

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-14 00:07 發表   
, `* D2 e( g0 M3 P' ?6 L睇到都唔緊要啦! 夏天個個女性都係咁演Bra Show!* }1 L6 U8 ~/ ^6 m& Q
不過shinobu你是否CD出去呢?...對唔住係你返工, 我打打下先記得返工呢兩個字!!!
  ]1 v  r7 {' E8 F6 m/ D% Y
8 i! j0 O4 ?& ?3 i' Z1 `我冇你咁靚可以CD 出街呀% X3 D! W7 l- B! K# _
只能在裡面CD...外面仍然不能...
作者: shinobu    時間: 2010-9-14 02:58

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-14 01:16 發表   0 }: K2 A; {+ v4 ?$ O. X
前面胸個兩個圓位應該會出晒汗
/ w6 y  {( `$ g$ ]8 t' Y
咁個爸爸會吸汗架嘛...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0