標題: H&M [打印本頁]

作者: cdqueen    時間: 2010-9-16 17:11     標題: H&M

你地有冇去過H&M買襪?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-9-16 18:33

唔太敢.....但想
作者: phfans    時間: 2010-9-16 19:46

我也很想,可是太多女人購物- J+ r1 H# L* y' o* p. }: b
而且絲襪通常放到女裝內衣附近
( e: B3 t4 o" ]" [* d1 o沒膽去選
作者: heyyahey    時間: 2010-9-16 21:06

我都好想去H&M買女裝底底!
作者: iamonheel    時間: 2010-9-16 21:18

圓方H&M幾少人
作者: Terry220022    時間: 2010-9-16 23:15

荷里活廣場間分店今日開咗張喇, 小妹入去都好想走過女裝部睇, 不過實在太多女人lu..............
作者: mercury1    時間: 2010-9-16 23:29

H&M D衫裙同襪 都好普通
* {$ u- F' s  @- i3 `有乜咁特別
作者: wolford    時間: 2010-9-16 23:42

我成日都去H&M 買絲襪, 佢d特別款通常好少貨, 好快賣完, 早幾年H&M初初開果陣, 真係個個星期去睇有無新貨返, 依家d來貨多左就好少少, 不過靚款還是很快賣完
作者: iamonheel    時間: 2010-9-16 23:49

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-16 23:29 發表     F) _" K$ a2 A& @
H&M D衫裙同襪 都好普通
3 O- c+ X8 t! x: k6 p- b7 d有乜咁特別
/ A$ S2 u9 D; H9 j

/ `& J1 r6 T: z. x# j2 H好大情度, 係佢啲display擺得非常差, 凸出唔到啲衫嘅優點, 啲貨又抄到亂晒無人執, 好影響個image.
作者: mercury1    時間: 2010-9-17 05:26

sorry
& I+ x$ t- t" a; t8 W( f我不在香港
2 \. n. ]- v' G+ D* W* _這裡的H&M 仲普通過 G2000 同 左單勞- ^; e: S# [% E, I7 X) m: W$ }
個個商場都有一間
作者: 十指套衣裳    時間: 2010-9-17 23:12

中環同旺角其實最好, d 貨又齊, 人太多d sales 唔會理邊個人買咩嘢.* w/ T. T! h- J+ Z) k, b" F

, d* F6 b6 I+ u" X$ m4 C圓方人少少幾尷下, d 貨又唔齊
作者: JG5446    時間: 2010-9-17 23:18     標題: 回復 11# 十指套衣裳 的帖子

朗豪間H&M2 G, j! `, k$ E. p+ p1 X
上次路經望左幾眼
" ]% V5 F* L; f1 _; q男女比例差唔多1:1 - F" ]: w' W5 q$ B2 u* i
門口又多自由客
作者: 十指套衣裳    時間: 2010-9-17 23:21

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-17 23:18 發表   
1 H  u& H* @: L4 C: Y/ a: q朗豪間H&M5 w5 z& g1 F" V+ S
上次路經望左幾眼
: d% T  B) K' h. I/ ^) h男女比例差唔多1:1 4 E* }- \" D, _
門口又多自由客
( P* U! z! a, |% @: Y+ R# j! I2 F# _* [' k
所以咪買乜都得囉
作者: peterchan01    時間: 2010-9-17 23:55

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-16 21:18 發表   5 F& Y% |# q9 A. ^6 y9 I7 @; F
圓方H&M幾少人
: {& w: E$ C9 e8 p: J; v" N! Z# Y
$ v: o  g( @, }9 E
係啦我都同意呀,小人d好係自在d
作者: CECI    時間: 2010-9-18 01:06

我個人就覺得中環果間比較好, 即使d男Sales亦會對我0地買0羊都冇感覺! 因為有個女Sales同我講, D 男Sales個別有一兩個原來亦會在收舖後試衫, 合身的話就用員工價買衫! 咁我問佢d 男Sales係咪又係CD一族, 點知佢話唔知係唔係Wor! 唉! 果度有幾多個男Sales呀! 真係...) P2 u) i% F% l! R1 N0 b8 ^
點解我會知, 因為我係中環H&M0既忠實Fans囉! 所以點解會有時d Hit 0野會冇晒咪咁原因囉!
; z. _/ K4 @2 R0 S7 Q# }' |; Z

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0