標題: 蘋果日報國際板介紹的馬莎絲襪 [打印本頁]

作者: mimi    時間: 2008-6-8 22:47     標題: 蘋果日報國際板介紹的馬莎絲襪

不知是否真的適合夏天穿的呢?http://appledaily.atnext.com/tem ... amp;art_id=11206115
作者: noel    時間: 2008-6-8 23:56

係呀, 本來我都想講, 其實之前都買過日本隻小豬清涼絲襪, 應該都差不多原理
作者: cdtv    時間: 2008-6-9 12:01

引用:
原帖由 noel 於 2008-6-8 23:56 發表 $ N) q, p! N$ z3 u
係呀, 本來我都想講, 其實之前都買過日本隻小豬清涼絲襪, 應該都差不多原理
0 d9 i3 J$ ~, P! g
/ T. T) ^" k0 x; a, j+ @
小豬清涼絲襪會特別涼的嗎?' Q* U4 N2 v) v, I. N" F: q1 j
好想試下哦
作者: noel    時間: 2008-6-9 13:46

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-6-9 12:01 發表 4 w- n1 n# i9 a# I

+ |( g4 i. R: ]2 @) M; ~6 o" r/ ?6 n( C& K" M3 V+ P1 }8 ~
小豬清涼絲襪會特別涼的嗎?  G+ q: e# R) d( @( J3 d9 E
好想試下哦
6 O- t" U/ d# r! R著左係會涼一陣ga(由其是岩岩著果陣, 個feel 好似放完入冰格咁), 不過就未試過好長時間咁著, 唔知keep到幾耐, 我係絲襪介紹中心有介紹過ga
作者: ringo2ph    時間: 2008-6-9 15:12

唔知貴唔貴呢? 唔貴都可以試下...
作者: 1677    時間: 2008-6-10 00:05

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-6-9 15:12 發表 ( [3 ?* W2 p% J, h1 ?0 e  s: M
唔知貴唔貴呢? 唔貴都可以試下...
" |' l2 L8 Z* ?8 T5 X# M0 q) p& f% X6 b0 n$ h% @
生果日報話四英磅,即係港幣$62!% z2 u4 z0 a6 P5 s; K# N' H9 e- P
如果香港有應該唔止呢個價
作者: serene133    時間: 2008-7-21 00:13

i agree it would be much expensive in HK
作者: jrex    時間: 2008-7-29 09:07

好似幾好咁喎, 不如走去睇下先
作者: ankle    時間: 2008-10-13 23:47

作者: 666    時間: 2008-10-14 18:45

我諗會好貴wo.....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0