標題: 真係好想搵番條直身短窄裙試著下 [打印本頁]

作者: ktkt12345    時間: 2010-10-31 15:44     標題: 真係好想搵番條直身短窄裙試著下

係窄到起身行路時,個步伐都會受到條裙既偏窄臀圍所限制嗰種~
7 P5 B3 _/ r# K9 X咁樣下體會更易有反應同埋反應會更大吧~3 r0 V" h3 _* t2 R* o6 q+ R

, P. N. Y1 L" b% ^) B  H3 [[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2010-10-31 15:58 編輯 ]
作者: 5gb手指    時間: 2010-10-31 17:33

OL果d ?
作者: ktkt12345    時間: 2010-10-31 17:51

其實我係比較鐘意牛仔短窄裙多d
作者: Terry220022    時間: 2010-10-31 19:31     標題: 回復 1# ktkt12345 的帖子

亦都會更易穿崩la
作者: ktkt12345    時間: 2010-10-31 19:44

穿崩?即係點樣呢?唔明…
作者: West    時間: 2010-10-31 21:17

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 19:44 發表   
9 o' I; H- c; y) ^5 Y4 a% Z穿崩?即係點樣呢?唔明…
. H4 L5 C1 c7 b; B凸B咪即係穿崩
作者: ktkt12345    時間: 2010-10-31 21:38

引用:
原帖由 West 於 2010-10-31 21:17 發表   
. i7 Z" H0 ~' L# S4 B. |9 h; p( x: a
凸B咪即係穿崩
2 M# }$ m! H  T+ A
# t7 K1 R0 b0 x% Y# d6 Y) d
你係指下面既小雞雞?
作者: CaBiii    時間: 2010-11-1 11:21

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 21:38 發表   
* a6 |0 O# X5 W: O' ?: P. y: ~" R4 L9 U1 \
, j0 \; t$ j$ j: C  e' J- e' J
你係指下面既小雞雞?
3 f( E6 }' n: W% I4 U你要收好埋至得喎
作者: shinobu    時間: 2010-11-3 00:52

我最近買O左一條7 f* C' @, v3 l! Q6 u; J, Z8 a
真係唔錯....不過就好短....要小心走光問題
作者: Jany    時間: 2010-11-9 23:44

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 15:44 發表   
7 }3 m1 k: q* U/ m0 t係窄到起身行路時,個步伐都會受到條裙既偏窄臀圍所限制嗰種~0 P5 M# J5 _" L6 ~, E
咁樣下體會更易有反應同埋反應會更大吧~
0 X& F! F! t3 w+ U
咁大反應咪唔駛出街?!
作者: 偽娘    時間: 2010-11-9 23:58

在家中沒問題 ~% R; }( L$ e- `9 l9 y

! g2 a2 ~: a+ M/ p- D* d! @旦如果你著出街的話請做好準備[下體] .
  I3 Y9 X% a: f$ Z# `; X5 H  T" L6 }+ V. b+ m
吾系你就好比人..
作者: sakuyi    時間: 2010-11-10 22:55

要努力keep fit, 先可以著到呢種裙既特質出黎呢~ 嘻
作者: 紫燄    時間: 2010-11-29 19:38

oL窄裙(長的)到膝蓋  固然會有很束縛的感覺∼∼會緊繃也比較容意摩擦到∼∼∼所以要收好 長的只有內襯
0 C+ k8 _3 G& h3 }% E      (短的) 顧名思義就是比較短 蹲下來屁股快要露出來 5 C) _- L% ~  e4 q! E8 r) j
               束縛力會降低 但是因為怕曝光∼廠商會縫一件底褲在裡面 % P9 _0 l) o/ P( x; v9 w
               會有很緊卡住那兒的狀態  所以大大增加抬頭的機率 所以建議在家穿穿就好
6 V. U& y. a4 }/ W9 a) O8 P7 m8 Q1 b               因為一旦有反應基本都會掉出來 不然就是凸出來 檔都檔不掉 走光率超高..不可不防阿
作者: alfa    時間: 2010-11-29 19:42

推薦高丹尼的絲襪~~
作者: tonton    時間: 2011-4-26 08:41

人太高,直身裙會变超短裙,所以不能穿!!!
作者: misslady    時間: 2011-4-26 18:52

why not.  it is easy to buy.
作者: 好奇者    時間: 2011-4-26 21:01

窄裙穿上後坎路要小步地走。
0 _3 w7 n" _0 a/ c1 j而且窄裙需身材好,穿上去才好看
作者: Celina    時間: 2012-3-13 09:39

快D買條來著試吓啦,真係好好FEEL架,我都好鍾意著窄裙想行快步都唔得嘅感覺,如果比人後面追緊實走唔甩。
作者: stellaleung    時間: 2012-3-18 14:36

喜歡著短窄裙,除了束縛的感覺,一坐下來條裙會向上縮.如果不夾緊雙腳,JJ很易會彈出來.一直幻想如果在街上俾人看到自己如此走光,看到的人有甚麼反應.../ J6 i( S9 D4 {" `
是幻想 -> 因為一直唔敢咁著出街.
作者: gary19971122    時間: 2012-3-23 16:50

good question
作者: 235711    時間: 2012-3-24 16:56

短窄裙好似好刺激, 好想試!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0