標題: 買過 [打印本頁]

作者: pk108    時間: 2010-10-31 17:31     標題: 買過

有無人在葵芳廣場買過鞋呀 ?
5 q: c0 p- }& j9 T! B那多鞋款式,但又太多人呀
作者: Terry220022    時間: 2010-10-31 19:35

未試過ar, 嗰度真係太多人喇
作者: iamonheel    時間: 2010-10-31 21:11

間模型散貨場汁咗就好少去. 係去買吓絲襪.
* [1 [0 g- o% j( V
! H2 s+ C/ p+ H: g啲女裝鞋貨色熟口熟面, 同旺角佰零蚊嗰渣一樣, 都係大陸碼鞋, 即係唔足碼嘅多, CD平平哋玩吓就ok, 出街分分鐘好快爛...
  H& h8 T2 A9 k; L7 i% C
) M# o# U5 m+ G6 o8 N2 i啲女裝都係旺中貨色 , 唔掂, 超勁cheap , 唔好洗, 多數著一次就掉得
作者: CECI    時間: 2010-11-1 02:53

你著什麼碼啊! 果度d碼大多數最大都係39碼, 頂多40碼! 我試過問過兩三間, 態度超差, 有錢都唔會比佢賺! 我都好似Mon姐咁去到果度, 都係買0下絲襪, 買S.I.C.或者去地下買老翻Sport或日本特技片DVD!
- D* L& K, _* T! c
作者: pk108    時間: 2010-11-2 00:00

吓 態度超差!
' D! k) [& {7 |1 w1 N+ b7 z我鍾古佢地殺得就殺,. T) E6 W# p. q* V0 E+ z: B
我都係平平哋玩咋 ,鍾未有能力出街
, W+ x2 q8 [4 _+ B. j/ I( l2 W  z3 E$ L咁邊到多款D呀 PM我都可以, M3 \; K5 X6 C6 K  x
謝!
作者: crazyguy169    時間: 2010-11-2 16:42     標題: 回復 3# iamonheel 的帖子

對! 超易爛! rubbish!
作者: iamonheel    時間: 2010-11-2 16:54

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-11-2 16:42 發表   ) q  Q3 Y" t0 M* I
對! 超易爛! rubbish!
2 c" l2 @$ S7 i9 u7 O4 Z

* ~9 X: |& r* ~+ z我無記錯, 個幾檔鞋舖, 壹周刊報導過, 同旺角係同一老細, 係大陸入啲最 cheap 嘅嘢番嚟, 佰幾蚊對都賺到,! @, Q, F! e  x0 R0 n
' p( t& o! S' J# V& C3 y: F
個老闆好嘢, 賣鞋生手咁話喎, 開業半年就買樓喇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0